Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2015
Η μπλε αγελάδα ξεκίνησε και επίσημα τα ταξίδια της για να δημιουργήσει τις δικές της αναμνήσεις, όπως είναι άλλωστε και το slogan, της εταιρείας, CreateMe-mooooo-Ries.
To στούντιο ήχου, εικόνας και κινούμενης εικόνας, BlueCowStudios, που στόχο έχει να συνδυάζει την ποιότητα και τη φαντασία, άνοιξε την Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου, τις πόρτες του "σπιτιού" του και υποδέχτηκε τηλεοπτικά πρόσωπα, εκπροσώπους του θεάτρου και του κινηματογράφου και ανθρώπους της μόδας και των media, για να γνωρίσουν την ομάδα πίσω από την επωνυμία, Κριστίνα, Κανάρη και Γιώργη,αλλά και για να εξερευνήσουν τους χώρους του πρωτοποριακού στούντιο.

Οι Γιώργης Ρεγγίνος, Κριστίνα Ηρακλέους, Κανάρης Γιωργαλλής.
Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Ανδρέας Γιόρτσιος ενώ ο Γιώργης Ρεγγίνος, ChiefTroublemaker, στην ομιλία του τόνισε ότι στόχος της εταιρείας είναι η ποιότητα στην παραγωγή ήχου, εικόνας και κινούμενης εικόνας, με μια δόση τρέλας. Εκτός από το καινοτόμο για τα δεδομένα της Κύπρου LiveU, η BlueCowStudios διαθέτει δύο ΟΒ vans, HD και SD, υποδομή για εκπομπή καναλιών, στούντιο και γραφειακούς χώρους ενώ στους χώρους «φιλοξενούνται» ήδη δύο εταιρείες οι Vt & Sp Film Forward Production και Cyprus Sports.
Όσοι βρέθηκαν στα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου στούντιο, σε μία βραδιά σημαδιακή, αφού εκείνη την μέρα γεννιόταν το νέο φεγγάρι, δίνοντας τους καλύτερους οιωνούς για νέα ξεκινήματα, είχαν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να δουν από κοντά όλη τη διαδικασία που χρειάζεται για να πραγματοποιηθεί μία επαγγελματική φωτογράφηση μόδας ενώ είχαν και την ευκαιρία να δουν τους εαυτούς τους ως κεντρικούς παρουσιαστές στο πιο ανατρεπτικό Δελτίο Ειδήσεων που έγινε ποτέ και που σκόρπισε άφθονο γέλιο.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της BlueCowStudios, www.blue-cow-studios.com και τη σελίδα της στο facebook.
Σχετικά
25 υπέροχες προτάσεις για έξοδο αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Φτιάξαμε την ατζέντα του σαββατοκύριακου, με όλα όσα μπορείς να κάνεις, να δεις και να ακούσεις σε όλο το νησί
Η Λάρνακα διοργανώνει εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα Νερού
Μία μέρα αφιερωμένη στο πιο πολύτιμο αγαθό
Καράβι στο Βουνό: Ποίηση σε χάρτινα καραβάκια στη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η δράση βασίζεται στη συμμετοχή και τη διάδραση: κάθε αναγνώστης μπορεί να κρατήσει το ποίημα ή να το αφήσει ξανά στη θέση του
Μια μεγάλη γιορτή ετοιμάζει και φέτος το Τεχνοδρόμιο με την αφορμή των Ημερών Αφήγησης και Ποίησης
Εορτάζονται κάθε χρόνο στις 20 και 21 Μαρτίου αντίστοιχα
O Απρίλιος στο Θέατρο Ριάλτο
Το Θέατρο Ριάλτο ανακοινώνει το πρόγραμμα του για τον μήνα Απρίλιο.
13 ανοιξιάτικες αυλές σε γουστόζικα καφενεδάκια της Παλιάς Λευκωσίας
Όμορφα πρωινά και απογεύματα παρέα με καφέ, ποτό και καλούς φίλους
25η Μαρτίου στη φάρμα, με πλούσιο μπουφέ!
Μια γιορτινή μέρα γεμάτη παράδοση, γεύσεις και όμορφες στιγμές στη φύση!
Ένα πασχαλινό παζαράκι γεμάτο διασκέδαση και χειροτεχνίες έρχεται στη Λευκωσία
Το Spilia Βazaar προσφέρει μουσική, χορό, φουσκωτά και χειροποίητες δημιουργίες σε ένα αγαπημένο πάρκο της πόλης
Ένα σύγχρονο τσίρκο έστησε την τέντα του στη Λευκωσία (και όλη την πόλη στην ουρά του!)
Η εντυπωσιακή παράσταση τσίρκου ανακοίνωσε το πρόγραμμα της εβδομάδας
Agenda Week: 10 ξεχωριστές προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Μουσική, θέατρο και μοναδικές εμπειρίες διασκέδασης σε όλη την Κύπρο – οι προτάσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου.
Ένα διήμερο γεμάτο ξεναγήσεις στα ομορφότερα μονοπάτια μελέτης της φύσης της Κύπρου
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Δασών το Τμήμα Δασών διοργανώνει ξεναγήσεις στα μονοπάτια μελέτης της φύσης και στον Δασικό Σταθμό Πλατανιών
Το CYBERNESS Easter Market επιστρέφει τον Απρίλιο στη Λεμεσό
Στις 4 και 5 Απριλίου, ο χώρος του Kolla μεταμορφώνεται σε έναν πολύχρωμο κόσμο γεμάτο, εμπνευσμένο από την "Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων"