Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2015
Μετά τις τρεις συνεχόμενες υποψηφιότητές του για Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου ("Silver Linings Playbook", "American Hustle", "American Sniper"), ο Bradley Cooper ενώνει ξανά τις δυνάμεις του με την Sienna Miller μετά το περσινό hit "American Sniper" του Clint Eastwood, στην ταινία "Burnt" του John Wells ("ER") και φιλοδοξεί να βρεθεί και πάλι μέσα στη λίστα με τους καλύτερους ηθοποιούς της χρονιάς.
Ο Cooper υποδύεται τον Adam Jones, έναν "ροκ σταρ" σεφ, βραβευμένο με δύο αστέρια Μισελέν, που παρά το μοναδικό ταλέντο του στην υψηλή γαστρονομία, κατάφερε να τα χάσει όλα, εξαιτίας του ατίθασού του χαρακτήρα. Πρώην κακό παιδί του Παρισιού, έκανε πάντα του κεφαλιού του και, όταν δεν βουτούσε στους εθισμούς του, νοιαζόταν μόνο για την συναρπαστική στιγμή της δημιουργίας γευστικών εκρήξεων.
Τώρα όμως είναι έτοιμος να διεκδικήσει και πάλι την θέση που του ανήκει στον αποκλειστικό κόσμο των ελίτ εστιατορίων, καθώς και το τρίτο αστέρι Μισελέν που του ξεφεύγει εδώ και χρόνια. Για να εξασφαλίσει την δική του κουζίνα, όμως, καθώς και την λύτρωση για τις παλιές του αμαρτίες, θα χρειαστεί τους καλύτερους στο πλευρό του, συμπεριλαμβανομένης και της όμορφης Ηelene (Sienna Miller).
Τις εντυπωσιακές συνταγές για την ταινία δημιούργησε ο βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν Βρετανός σεφ Marcus Wareing (ιδιοκτήτης του εστιατορίου Marcus στο Knightsbridge), ενώ στο πλευρό του Cooper και της Miller συναντούμε διάσημα ονόματα όπως Uma Thurman, Omar Sy, Alicia Vikander και Emma Thomson.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
13 Νοεμβρίου - 19 Νοεμβρίου 2015
Σχετικά
Χαβιέ Μπαρδέμ και Κέιτ Χάντσον στη ρομαντική κομεντί «Hello & Paris»
«Μια υπέροχη ιστορία αγάπης, από εκείνες που γεμίζουν την καρδιά και μαγεύουν τις αισθήσεις» στο ύφος του «Άγρυπνος στο Σιάτλ» και του «Όταν ο Χάρι γνώρισε τη Σάλι».
Τις Δευτέρες του Μάρτη βλέπουμε γαλλικές ταινίες στη Λεμεσό
Μήνας Γαλλοφωνίας στη Λεμεσό
Οι ταινίες που θα δούμε στις κινηματογραφικές αίθουσες
4 ακόμη νέες ταινίες προστίθενται στις επιλογές μας από την Πέμπτη - Διαβάστε αναλυτικά, δείτε trailers, κάντε πρόγραμμα!
O Όστιν Μπάτλερ είναι ο Λανς Άρμστρονγκ στη νέα ταινία του Έντουαρντ Μπέργκερ
Ο σταθερά ανερχόμενος ηθοποιός θα υποδυθεί τον Λανς Άρμστρονγκ στην ταινία που ετοιμάζει ο παραγωγικότατος σκηνοθέτης του «Ουδέν Νεώτερον από το Δυτικό Μέτωπο» και του «Κονκλάβιου».
Γιάννης Σμαραγδής: Η νέα ταινία που ετοιμάζει μετά τον Καποδίστρια
Άγνωστο ακόμη ποιος θα υποδυθεί τον πρωταγωνιστικό ρόλο
«The Drama»: Νέα ταινία θρίλερ με Ζεντάγια και Ρόμπερτ Πάτινσον -Δείτε το τρέιλερ
Το νέο τρέιλερ της ταινίας «The Drama» παρουσιάζει τη Ζεντάγια και τον Ρόμπερτ Πάτινσον ως ένα ιδανικό ζευγάρι, του οποίου η κοινή ζωή δοκιμάζεται λίγα εικοσιτετράωρα πριν από τον γάμο.
Το τρέιλερ του «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» έγραψε ιστορία με 222 εκατ. προβολές σε μόλις 24 ώρες
Το σίκουελ της ταινίας θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες την 1η Μαΐου
Μέριλ Στριπ: Ενσαρκώνει την Τζόνι Μίτσελ στη βιογραφία της θρυλικής τραγουδίστριας
«Η Μίτσελ δεν θα είναι απλός παρατηρητής. Όλα θα γίνουν από την δική της οπτική, όπως τα έζησε εκείνη», δήλωσε ο σκηνοθέτης της ταινίας, Κάμερον Κρόου.
Love is in the air… and on screen: Φέτος του Αγίου Βαλεντίνου γιορτάζουμε την αγάπη σε όλες τις μορφές της!
Μια διαφορετική προσέγγιση στη γιορτή της αγάπης που ξεφεύγει από τα καθιερωμένα.
Οι 6 νέες κινηματογραφικές πρεμιέρες της εβδομάδας
Τρόμος, μουσική, animation και μεγάλες συγκινήσεις στις σκοτεινές αίθουσες
Song Sung Blue
Ο Hugh Jackman και η υποψήφια για Όσκαρ Kate Hudson πρωταγωνιστούν σε μία συναρπαστική αληθινή ιστορία