Things to Do , Εκδηλώσεις

Γιορτές στα παράλια: να πού θα κάνεις ρεβεγιόν

Τα ξενοδοχεία σε Λάρνακα και Πάφο σού ετοιμάζουν δωμάτιο και τραπέζι!

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2015

Τι θα κάνεις τις γιορτές; Δεν έχεις αποφασίσει ακόμη; Εμείς σου προτείνουμε ξενοδοχεία σε Λάρνακα και Πάφο, τα οποία τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ετοιμάζουν το γιορτινό τραπέζι και σε σερβίρουν με φινέτσα και λάμψη... Σίγουρα δεν θα το μετανιώσεις!
 
Λάρνακα
 
 
Golden Bay
Πεντάστερο ξενοδοχείο στη Λάρνακα με όμορφη θέα.
Χριστούγεννα: Μέσα σε ένα λαμπερό κλίμα θα οδηγηθείς παραμονή των Χριστουγέννων στα αστέρια, και συγκεκριμένα στο εστιατόριο Les Etoiles, όπου θα ευχαριστηθείς ένα σετ μενού 8 πιάτων με σολομό, σούπα κρέμας κοτόπουλου, confit πάπιας, σορμπέ λεμονιού, γαλοπούλα, γαρίδες με σαμπάνια, μοσχάρι με σάλτσα νάμα, cheesecake με λευκή σοκολάτα, καφέ και γλυκά (€56 το άτομο, €28 παιδιά).
Πρωτοχρονιά: Η παραμονή Πρωτοχρονιάς θα σε βρει και πάλι στα αστέρια, δηλαδή στο Les Etoiles, να απολαμβάνεις ένα μενού 6 πιάτων, πριν δοκιμάσεις την τύχη σου με το φλουρί της βασιλόπιτας. Η γευστική πανδαισία συνδυάζει mille-feuille από προσούτο και κοτόπουλο, κολοκυθόσουπα, σορμπέ lime με ρόδο, μοσχάρι με κρασί, καρυδόπιτα με κρέμα τυριού, καφέ και γλυκά (€70 το άτομο, €35 παιδιά).
Κάτι παραπάνω: Οι βραδιές θα συμπεριλαμβάνουν παράλληλα και διάφορα άλλα εορταστικά treats.
(24645444/www.goldenbay.com.cy) Δρόμος Δεκέλειας.
 
 
 
Πάφος
 
 
Alexander the Great
Τετράστερο ξενοδοχείο βραβευμένο από το TripAdvisor, με αρχαιολογικά ευρήματα.
Χριστούγεννα: Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο που θα παραθέσει το εστιατόριο Garibaldi θα σερβίρει ένα εξαιρετικό σετ μενού 7 πιάτων και θα σε ψυχαγωγήσει με ζωντανή μουσική (€60 το άτομο, χωρίς παιδιά). Αν, ωστόσο, θες να γιορτάσεις οικογενειακά, το Roxane's Restaurant θα σου αραδιάσει μια πλειάδα νοστιμιές σε ένα gala dinner μπουφέ και θα σε διασκεδάσει με την καλύτερη ζωντανή μουσική της πόλης, ενώ ταυτόχρονα τα παιδιά σου θα ψυχαγωγούνται στο Little Monster kids club (€60 το άτομο, €30 παιδιά).
Πρωτοχρονιά: Το Garibaldi θα είναι και πάλι επικεφαλής ενός εορταστικού gala menu με ζωντανή μουσική (€80 το άτομο, χωρίς παιδιά) και το Roxane's restaurant ο άρχοντας της οικογενειακής διασκέδασης με μπουφέ και ψυχαγωγικό duo (€80 το άτομο, €40 παιδιά). Μετά τα μεσάνυχτα και με την καινούργια χρονιά το Alexander's Bar μετατρέπεται σε disco.
Κάτι παραπάνω: Την Παραμονή των Χριστουγέννων, από νωρίς το πρωί, θα υπάρχει λεωφορείο το οποίο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τα μυστικά της κυπριακής κουλτούρας (χειροτεχνία, γλυκά και wine tasting βραβευμένων κρασιών από 4 οινοποιεία). Προγραμματίζει επίσης τη διοργάνωση διαφόρων άλλων δραστηριοτήτων όπως εργαστήρι κατασκευής χριστουγεννιάτικης κάλτσας, face-painting, διαγωνισμό χριστουγεννιάτικου κέικ, επιδείξεις μακιγιάζ, darts, κατασκευή εορταστικής κάρτας, μαθήματα σάλσα, παιχνίδια Wii, τσάι, καφέ και γλυκά, χορωδία και άλλα. Την Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα λάβουν χώρα και πάλι ψυχαγωγικές δραστηριότητες, όπως συμβουλές μακιγιάζ, snow boules, firework arts and crafts, τοξοβολία, επιτραπέζιο τένις, αγγλικό τσάι το απόγευμα και άλλα.
(26965000/www.kanikahotels.com) Λεωφόρος Ποσειδώνος, Κάτω Πάφος.
 
 
 
Almyra
Μοντέρνο 5άστερο ξενοδοχείο με κλασάτη μίνιμαλ διακόσμηση.
Χριστούγεννα: Οι εορτασμοί θα αρχίσουν από νωρίς (19.00-19.30) με χριστουγεννιάτικα τραγούδια χορωδίας στο lobby. Ακολούθως το Mosaics Restaurant θα ανοίξει τις πόρτες του, προσκαλώντας σε να γιορτάσεις με ένα μενού 5 πιάτων, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει σολομό, γαρίδες, μανιταρόσουπα, μοσχαράκι, χριστουγεννιάτικη πουτίγκα, γλυκά και καφέ. Θα υπάρχει επίσης ζωντανή μουσική από τριμελές
συγκρότημα (€55 το άτομο, €28 παιδιά).
Πρωτοχρονιά: Το ρεβεγιόν της Παραμονής Πρωτοχρονιάς θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Mosaics, αυτή τη φορά όμως με ένα ξεχωριστό σετ μενού 6 πιάτων, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει αστακό, φασιανό με σάλτσα μάνγκο, γρανατίνα σαμπάνιας, black angus, παρφέ αμυγδάλου και ινδοκάρυδου, καφέ και πετιφουράκια. Τη διασκέδαση αρχικά θα αναλάβει τριμελές συγκρότημα, ενώ τη σκυτάλη στη συνέχεια θα πάρει μέχρι αργά DJ. Την ίδια ώρα τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν στο Kid's Club με disco, παιχνίδια και διάφορες δραστηριότητες (€84 το άτομο, €42 παιδιά). Σημείωσε ότι υπάρχει επίσης ειδικό χορτοφαγικό μενού.
Κάτι παραπάνω: Το απόγευμα της παραμονής Χριστουγέννων διοργανώνει μαθήματα μαγειρικής για παιδιά.
(26888700/www.thanoshotels.com) Λεωφόρος Ποσειδώνος 12, Κάτω Πάφος.
 
 
 
Elysium
Πεντάστερο ξενοδοχείο με βασιλική αρχιτεκτονική και κλασικό, αρχαϊκό διάκοσμο.
Χριστούγεννα: Η γαστρονομική παρέλαση δημιουργικών πιάτων το βράδυ αυτό θα λάβει χώρα στο εστιατόριο Basilica, όπου θα σου δοθεί η δυνατότητα να επιλέξεις από το ατέλειωτο μπουφέ του που θα περιλαμβάνει διάφορους γευστικούς συνδυασμούς (€95 το άτομο). Tο ιταλικό εστιατόριο Bacco θα κάνει και αυτό την έκπληξη προσφέροντας ένα δείπνο με ειδικό menu 7 πιάτων, το οποίο θα συμπεριλαμβάνει γλειφιτζούρια foie gras, βελουτέ κάστανου, ελάφι με αχλάδι και σάλτσα σοκολάτας, λαβράκι με μήλο, σοκολατένια ραβιόλι με espresso, καφέ, σοκολατάκια και άλλα (€95 το άτομο).
Πρωτοχρονιά: Τη φετινή Παραμονή Πρωτοχρονιάς, το εστιατόριο Bacco θα παραθέσει στην επίλεκτη πελατεία του ένα εορταστικό δείπνο 7 πιάτων με ταρτάρ τόνου, ραβιόλι foie gras σε σούπα μανιταριών, βοδινό Angus με πάρμα χαμ και ζύμη, φιλέτο καλκάνι, ταρτούφο με σοκολάτα gianduja, καφέ και σοκολατάκια (€115 το άτομο). Στο Basilica Ballroom ωστόσο, τα πράγματα θα είναι πιο "δυνατά", αφού το gala buffet, με αλύπητες ποσότητες φαγητού και η βασιλόπιτα με χρυσό νόμισμα, θα συνεπάρουν κάθε δύσκολο επισκέπτη (€118 το άτομο).
Κάτι παραπάνω: Έχουν δημιουργήσει ειδικά σετ μενού για χορτοφάγους.
(26844444/www.elysium.com.cy) Βασιλίσσης Βερενίκης, Κάτω Πάφος.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close