Things to Do , Εκδηλώσεις

Οι καλύτερες προτάσεις για το weekend!

Το σαββατοκύριακο 26 27 Δεκεμβρίου θέλει καλή παρέα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2015

Boxing Day στην Golden Donkeys Farm
Η Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου φοράει τα γιορτινά της και μας περιμένει στις 26 Δεκεμβρίου (Boxing Day) για μια μοναδική οικογενειακή εκδρομή που θα δώσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους. Σημείωσε τις δραστητριότητες:
•Φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη
•Ζωντανή μουσική με τους Between Loops
•Βόλτες με γαϊδουράκια
•Γιορτινό Μπουφέ με Κυπριακές γεύσεις
•Προϊόντα με γάλα γαϊδούρας
•Παραδοσιακά προϊόντα από τον Σύλλογο Γυναικών Υπαίθρου Λάρνακας

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Princess & the Hero Concert
Ποιος είπε ότι οι συναυλίες είναι μόνο για μεγάλους; Αυτή η συναυλίααπευθύνεται σε όλους! Πρόκειτι για μια συναυλία...γεμάτη ρυθμό, up tempo, κίνηση, ζωντάνια και μαγεία. Γνωστά αγαπημένα τραγούδια από τις ταινίες Frozen, Barbie, Toy Story κ.α. ζωντανεύουν στη σκηνή σε μια φαντασμαγορική συναυλία που θα φέρει τα παιδιά σε επαφή με τη σύγχρονη ορχήστρα επί σκηνής, μέσα από ένα υπερθέαμα, που θα παρασύρει μικρούς και μεγάλους στο ρυθμό ενός παραμυθένιου κόσμου!

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Nostalgia 70s/80s
Η Nostalgia Parties επιστρέφει στη Λεμεσό για δεύτερη φορά για να χαρίσει σε όλους ένα πάρτι γεμάτο διασκέδαση, μουσική και χορό. Συγκεκριμένα ο DJ Claudio συνοδεύεται από τον guest DJ, Mr Fox για μια νύχτα γεμάτη ποιοτική μουσική της δεκαετίας του 70s-80s ντίσκο, ποπ, new wave, ροκ και electro. Ακόμη μια νύχτα αφιερωμένη σε αυτούς που "έζησαν" την σπουδαία μουσική των 70s/80s και σε αυτούς που θέλουν να την ανακαλύψουν.
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, Sousami Bar, Λεμεσός, 21.00-02.00. Είσοδος δωρεάν. Πληρ. 99498642.

Ο Κόκκος
Το νέο έργο της ομάδας χορού Αέλιον, είναι ένα χοροθέατρο σκιών για παιδιά που αφηγείται τις περιπέτειες ενός κόκκου της άμμου από το βυθό μέχρι την επιφάνεια της θάλλασας, με το αβαρές και το μετέωρο στον πυρήνα της παράστασης, καθώς εκτυλίσσεται η πλοκή του έργου από τη σκιά προς το φως. Ο θεατής θα είναι συνοδοιπόρος στην «Οδύσεια» του πρωταγωνιστή, που περνώντας από ολο το φάσμα των χρωμάτων αλλά και των συναισθημάτων, θα βιώσει την μεταμόρφωση μέσα σε έναν «ζωντανό» βυθό. Ένα πρωτότυπο παραμύθι για μικρούς και μεγάλους.
Συγγραφή: Χάμιλτον Μοντέϊρο
Χορογραφία: Φωτεινή Περδικάκη
Χορευτές: Αλεξία Περδικάκη, Ράνια Γλυμίτσα, Φώτης Νικολάου, Χάμιλτον Μοντέιρο, Χλόη Μελίδου
Τεχνικός σκηνής: Σωφρόνης Ευσταθίου-
Βίντεο: Σουζάνα Φιαλά
Σκηνοθεσία/Σκηνικά: Ομάδα Αέλιον
Μουσική επιμέλεια Φώτης Νικολάου
Παραστάσεις: 26 και 27 Δεκεμβρίου 17:00 και 19:00, 28 Δεκεμβρίου, 19:00, Παλιό Ξυδάδικο, Λεμεσός.
Εισιτήρια: Ενήλικες €7– παιδικά €5.
Κρατήσεις: 99375877, 97890601.

Imam Baildi
Οι Imam Baildi επιστρέφουν στο Ammos Beach Bar, αυτή την φορά για δυο Χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, εκ των οποίων η δεύτερη στις 26 Δεκεμβρίου. Οι Imam Baildi είναι τα τελευταία χρόνια το μεγαλύτερο «κοινό μυστικό» ανάμεσα στις πιο εναλλακτικές, νεανικές παρέες στην Ελλάδα. Είναι το συγκρότημα που αποφάσισε να μας δώσει τη δική του εκδοχή ρεμπέτικων και λοιπών τραγουδιών από τις δεκαετίες του '40, του '50 και του '60. Έπειτα, εξελίχθηκαν σε μια live μπάντα της οποίας οι συναυλίες αποτελούν έναυσμα για ξέφρενο χορό.
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου, Ammos Beach Bar, αραλία Μακένζι, 23.00. Πληρ. 24828844.

Nostalgia 70s/80s στο Sousami
Η Nostalgi επιστρέφει στη Λεμεσό για δεύτερη φορά! ΟDJ Claudio συνοδεύεται από τον guest DJ Mr Fox, για μια νύχτα γεμάτη μουσική της δεκαετίας του 70s & 80s, disco, pop, new wave, rock και electro. Mια νύχτα αφιερωμένη σε αυτούς που "έζησαν" εκείνη την σπουδαία μουσική σκηνή και σε όσους θέλουν να την ανακαλύψουν.
Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, Sousami από τις 21.00, Κιτίου Κυπριανού 8, Λεμεσός, Λεμεσός 3036, Κύπρος. Είσοδος δωρεάν. Πληρ. 99494579.

Αλέξια Βασιλείου
Μία επιλογή/συλλογή από τα αγαπημένα της Χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τις δεκαετίες του '30-'70, εμπλουτισμένα με το ηχόχρωμα και τον ρυθμό της Τζαζ. Αυτά θα μας τραγουδήσει η Αλέξια στη Λεωφόρο Χριστουγέννων. Μαζί θα ακουστούν και άλλα τραγούδια που αγαπάει η Αλέξια τα οποία δεν έχουν εποχή, τα οποία είναι παντός καιρού και αιώνια". Η λεωφόρος Χριστουγέννων διοργανώνεται από τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Λευκωσιάζω σε συνεργασία με το Δήμο Λευκωσίας.
Η Αλέξια τραγουδά στη Λεωφόρο Χριστουγέννων την Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 18:00

Αν προτιμάς θέατρο

Εκείνος και… Εκείνος στο Φουαγιέ του «Σκάλα»
Η Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου Σκάλα λειτουργεί στο Φουαγιέ του Θεάτρου ως καφεθέατρο, παρουσιάζοντας τρία μονόπρακτα από το έργο του Κώστα Μουρσελά ‘Εκείνος και… Εκείνος’ (Στάση Λεωφορείου – Το Αυγό- Μια δουλειά αλλιώτικη απ’τις άλλες) στο Φουαγιέ του Θεάτρου, όπου το κοινό έχει την ευκαιρία να απολαμβάνει τον καφέ ή το ποτό του παρακολουθώντας την παράσταση.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Δαίμονες στο θέατρο Διόνυσος
Το θέατρο Διόνυσος ανεβάζει σε παγκύπρια πρώτη παράσταση, το έργο «Δαίμονες» του Λαρς Νορέν, σε μετάφραση Πάνου Παπαγεωργόπουλου και σε σκηνοθεσία Λέανδρου Ταλιώτη.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

«Στη Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι» από τους Σόλο για Τρεις 
Η θεατρική ομάδα Σόλο για Τρεις ανεβάζει την παράσταση του έργου του Bernard - Marie Koltes «Στη Μοναξιά των Κάμπων με Βαμβάκι» στα πλαίσια του Nicosia Pop Up Festival που διοργανώνει το Κέντρο Τεχνών και ο Δήμος Λευκωσίας.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

«Piaf» στο θέατρο Ένα
Ένα μουσικοθεατρικό ταξίδι αφιερωμένο στη ζωή της παγκοσμίου φήμης  ερμηνεύτρια Εντίθ Πιάφ, παρουσιάζει για πρώτη φορά στη Κύπρο το θέατρο Ένα.

Μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close