Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιανουαρίου 2016
Με έναν έξυπνο και πρωτοποριακό τρόπο, που ταιριάζει απόλυτα στον ανατρεπτικό χαρακτήρα του ΜΙΝΙ και χρησιμοποιώντας τα γνωστά σε όλους “bubbles ομιλίας”, η εταιρεία Χαρ. Πηλακούτας Λτδ κάνει τα σταθμευμένα αυτοκίνητα στο πάρκινγκ του The Mall of Cyprus να ομολογήσουν τον κρυφό πόθο τους: Ότι θα ήθελαν να είναι κι αυτά MINI CLUBMAN.
Και πώς θα μπορούσαν να μην θέλουν κάτι τέτοιο; Αφού η νέα γενιά του αυτοκινήτου της ΜΙΝΙ τα έχει όλα: και μεγαλύτερο και πιο άνετο χώρο για επιβάτες (5 συνολικά), άπλετο χώρο για αποσκευές, και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και της ασφάλειας που κινείται πάντα στα ψηλά γνώριμα γερμανικά επίπεδα. Οσον αφορά την συνδεσιμότητα, το MINI CLUBMAN μετατρέπεται σε ένα ζωντανό οργανισμό μιας και έχει τον τρόπο να παραμένει συνεχώς σε επαφή με τον έξω κόσμο με το προαιρετικά διαθέσιμο MINI Connected. Στα συν και οι 6 πόρτες για περισσότερη ευκολία στο φορτο-εκφόρτωμα αποσκευών ή άλλου φορτίου.
Όλα αυτά, μαζί με μια σειρά επιπρόσθετων χαρακτηριστικών, κάνουν το νέο MINI CLUBMAN το ιδανικό αυτοκίνητο για την οικογένεια ή την παρέα που έχει μεγάλες προσδοκίες για άνετα ταξίδια εντός και εκτός πόλης. Και φυσικά, διατηρώντας πάντα την αίσθηση “go-kart” στην οδήγηση, χαρακτηριστικό που έχει κάθε ΜΙΝΙ.
Το νέο MINI CLUBMAN βρίσκεται ήδη στις εκθέσεις της εταιρείας Χαράλαμπος Πηλακούτας Λτδ.
Σχετικά

Ένα απόγευμα με (καλό) κρασί από τα οινοποιεία Χατζηχαραλάμπους, Αργυρίδης και Ευαγγέλου
Κοιλάνι, Βάσα και Άγιος Κωνσταντίνος "προσγειώνονται" στη Λευκωσία

20 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Η ατζέντα της εβδομάδας με μουσική, θέατρο, φεστιβάλ, σινεμά και εκπλήξεις

Γυρίζουμε την Πάφο πάνω σε ένα ποδήλατο
Εκδηλώσεις στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Hoppy October Street Fest: Tο μεγαλύτερο σε ποικιλία φεστιβάλ μπίρας στο νησί, επιστρέφει
Ενα διήμερο γεμάτο μπίρες, φαγητό και μουσική

Λαϊκή μπυροβραδιά στο χωριό, με άφθονη μπίρα, street food και μουσική
Το Prastio Kellakiou beer festival επανέρχεται ως λαϊκή μπυροβραδιά

Γιορτή του Κρασιού 2025: Ανακοίνωθηκε το πρόγραμμα
Εντυπωσιακές τελετές έναρξης και λήξης στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» και αναβαθμισμένο πρόγραμμα με δημοφιλείς παραστάσεις όπου δεκάδες καλλιτέχνες, συγκροτήματα και ομάδες από Κύπρο και Ελλάδα θα ψυχαγωγούν τον κόσμο κάθε βράδυ.

Έκλειψη Σελήνης 2025: Πού να δεις το «ματωμένο φεγγάρι»
6 events για να δεις το εντυπωσιακό θέαμα του Σεπέμβρη στον κυπριακό ουρανό

Δωρεάν παλουζές στην 2η εκδήλωση του Αμπελουργικού Γεωργικού Μουσείου στο Πέρα Πεδί
Μάθε από κοντά την πλούσια αμπελουργική παράδοση του χωριού

40+3 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη στην Κύπρο
Με παράδοση, θερινό σινεμά, ολική έκλειψη και άλλες εκπλήξεις

Το Fork Food Market επιστρέφει για την 1η φθινοπωρινή μας συνάντηση
Γεύσεις, μουσική και παρέα στον πιο όμορφο κήπο της πρωτεύουσας

«Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου» με δωρεάν θέατρο, μουσική, χορό κ.ά.
Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Ετοιμαστείτε για ένα θρυλικό Tennis Showdown στην Ακαδημία Τένις Μάρκος Παγδατής
Ένα αθλητικό γεγονός που θα μείνει αξέχαστο