Δημοσιεύτηκε στις 26 Φεβρουαρίου 2016
Μια πολύ όμορφη και άκρως διασκεδαστική μέρα για τα παιδιά διοργανώνεται το επόμενο Σάββατο στο εστιατόριο Μύλοι που βρίσκεται στο χωριό Λινού της επ. Λευκωσίας.
Συγκεκριμένα το Σάββατο 5 Μαρτίου στις 15.00 τα παιδιά ηλικίας 4-10 ετών θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα όμορφο απόγευμα, γεμάτο παραμύθι, παιχνίδι και ζωγραφιές μαζί με τη συγγραφέα παιδαγωγό Κατίνα Ζένιου Κωνσταντινίδου.
Όλες οι δραστηριότητες της συνάντησης αυτής θα διαρκέσουν 3 ώρες. Σ' αυτό το διάστημα τα παιδιά θα ακούσουν παραμύθι, θα δημιουργήσουν ζωγραφίζοντας και ανασκευάζοντας ό,τι άκουσαν από τη συγγραφέα και θα παιξουν στον κήπο διάφορα παιχνίδια που θα στοχεύουν στην ανάπτυξη τόσο της ομαδικότητας όσο και της αυτενέργειάς τους.
Η παιδαγωγός
Η Κατίνα Κωνσταντινίδου είναι νηπιαγωγός και συγγραφέας παιδικής λογοτεχνίας. Εργάστηκε ως διευθύντρια σε δημόσια νηπιαγωγεία ενώ ταυτόχρονα είχε αποσπαστεί ως λειτουργός εποπτείας και καθοδήγησης στα ιδιωτικά νηπιαγωγεία. Σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και το Πανεπιστήμιο Κύπρου οργάνωσε εκπαιδευτικά προγράμματα για την οικολογία, το περιβάλλον και την προώθηση του πολιτισμού. Συνεργάστηκε επίσης με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς ΡΙΚ και ΛΟΓΟ στα παιδικά προγράμματα. Συμμετέχει στις λογοτεχνικές εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Στροβόλου για παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας. Εργάστηκε στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Τμήμα Επιστημών της Αγωγής (Κλάδος Νηπιαγωγών), έχοντας ως υπευθυνότητες τη διδασκαλία και οργάνωση του μαθήματος της Παιδικής Λογοτεχνίας και τη συμβουλευτική καθοδήγηση φοιτητριών κατά τη διάρκεια της σχολικής τους εμπειρίας στο νηπιαγωγείο.
Μάθε περισσότερα στο event που δημιουργήθηκε στο Facebook.
Σχετικά


Πάσχα στην Γαλάτα με μουσική, χορό και παιχνίδι
Από την Μεγάλη Παρασκευή μέχρι την Τρίτη του Πάσχα


Ανακοινώθηκε η ημερομηνία για τον 5ο αγώνα Run for Autism Half Marathon
Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε

Ανοιξιάτικο πασχαλινό σαββατοκύριακο στο Υφαντουργείο στην Παλιά Λευκωσία
Με πρωταγωνιστές το εκρηκτικό SecondLife Wardrobe Gala & το Μοναδικό DIM (Did It Myself) Bazaar

Πασχαλινές Εκδηλώσεις στο My Mall: Γνωρίστε από κοντά την αγαπημένη μασκότ Πέπα!
Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν μαγικές στιγμές με δημιουργικές δραστηριότητες, διαδραστικά εργαστήρια

Ξεκινάει σήμερα το Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού Παραλιμνίου «Φωνές τζιαι Θύμησες»
Δύο μοναδικά στοιχεία της πολιτιστικής ταυτότητας του Παραλιμνίου, η «Φωνή Παραλιμνίτσσα» και «Το Παναΰριν τ’ Άη Γιωρκού», στο επίκεντρο του φετινού πρώτου φεστιβάλ.


Το Άρσος έφτιαξε ένα πρόγραμμα γεμάτο εκδηλώσεις για το Πάσχα
Παραδοσιακά παιχνίδια, τόμπολα, παλουζές, φλαούνες κι άλλα πολλά!

Το Σάββατο στο ειδυλλιακό Μεσαιωνικό Μοναστήρι της Αγίας Νάπας θα ψαλούν τα Κάλαντα του Λαζάρου
Εκδήλωση για τον Άγιο Λάζαρο διοργανώνει το Σάββατο του Λαζάρου το Δ.Δ Αγίας Νάπας-Δήμου Αγίας Νάπας

Παιχνίδια, διαγωνισμοί και φαγητό για μικρούς και μεγάλους στην "2η Μαγιάτικη Οδό"
Στην Επισκοπή με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Το Ακάκι έχει ετοιμάσει και φέτος ένα πλούσιο πρόγραμμα με πασχαλινές εκδηλώσεις
Η Εταιρεία Ανάπτυξης Ακακίου «Ο ΣΕΡΡΑΧΗΣ» διοργανώνει ακόμη μια χρονιά, Πασχαλινές εκδηλώσεις στην Πλατεία Ακακίου, την Κυριακή και Δευτέρα του Πάσχα!