Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαρτίου 2016
Αν θα βρεθείς στην πόλη της Λεμεσού ανήμερα καρναβάλι δεν πρέπει να ξέρεις μόνο που θα πας, που θα μείνεις και που θα διασκεδάσεις αλλά και μερικές άλλες σημαντικές πληροφορίες.
Συμμορφώσου στους κανόνες της τροχαίας
Ο Δήμος Λεμεσού καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις οδηγίες της Τροχαίας και των τροχονόμων του Δήμου Λεμεσού για την αποφυγή ταλαιπωρίας κατά τη διάρκεια των μεγάλων εκδηλώσεων των Καρναβαλιών.
Που να παρκάρεις και δωρεάν
Την Κυριακή 06 Μαρτίου, οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν να χρησιμοποιήσουν τους χώρους στάθμευσης στην επίχωση, στο παλαιό λιμάνι και στην οδό Σπύρου Αραούζου, λόγω της Παιδικής Καρναβαλίστικης Παρέλασης. Τη μέρα εκείνη οι οδηγοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τους χώρους στάθμευσης του ΤΕΠΑΚ, τον χώρο στάθμευσης στην οδό Πάνου Σολομωνίδη έναντι του ομώνυμου πολιτιστικού κέντρου και όλους τους δημοτικούς χώρους.
Την Κυριακή 13 Μαρτίου που θα πραγματοποιηθεί η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση, ο Δήμος καλεί τους οδηγούς να αποφύγουν να σταθμεύσουν τα οχήματα τους, από τις 07.00 μέχρι τις 15.00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, από το κυκλικό κόμβου Αγ. Νικολάου έως τα φώτα Εναερίου, καθώς θα γίνει ταξινόμηση και διακίνηση των αρμάτων. Επίσης, από τις 08.00 μέχρι τις 19.00 καλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν να σταθμεύσουν κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου Γ’, από τον κυκλικό κόμβο Αγ. Νικολάου μέχρι και τα φώτα Συμμιλίδη, από όπου θα διέλθει η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.
Σχετικά
Η Πρεσβεία του Ισραήλ παρουσιάζει την ψηφιακή έκδοση «Όταν η Αφροδίτη συνάντησε τον βασιλιά Δαυίδ»
Η εκδήλωση σηματοδότησε τόσο την επίσημη παρουσίαση της έντυπης έκδοσης όσο και την κυκλοφορία της σε νέα ψηφιακή μορφή
Η «Πανσέληνος της Συγκομιδής» φωτίζει τον ουρανό
Πότε κορυφώνεται η εντυπωσιακή πανσέληνος του Σεπτεμβρίου
Το PlayPlanet άλλαξε επίπεδο: Η νέα cosmic εποχή του απόλυτου προορισμού διασκέδασης
Ο Γενικός Διευθυντής του PlayPlanet, Ραφαήλ Χατζημιτσής, μιλά για την εξέλιξη του χώρου, τη νέα εμπειρία που προσφέρει και τα σχέδια για το μέλλον.
To σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος – Βροχερό σκηνικό από την Κυριακή
Μόλις ανακοινώθηκε ο Βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού για το 2027
Άνθρωπος με βαθιά αγάπη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι και ενεργή παρουσία στον θεσμό εδώ και χρόνια, ο Σπύρος αποτελεί μέλος της μεγάλης καρναβαλίστικης οικογένειας της πόλης
Ποια είναι τα 3 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτώ στο Λονδίνο;
Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές στάσεις αποκαλύπτουν το Λονδίνο μέσα από γεύσεις, γειτονιές και ιστορίες.
Ξεκίνησαν οι πτήσεις Λάρνακας-Μαδρίτης με τη Wizz Air
Επιπλέον, η Wizz Air άνοιξε φέτος τις πόρτες της Ακαδημίας Πιλότων της (WAPA) στους Κύπριους
Αυτή είναι η πιο «ευτυχισμένη» πόλη για διακοπές στον κόσμο – Σε ποια θέση βρίσκεται η Αθήνα
Εννέα ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στο top 10 των πιο ευτυχισμένων πόλεων για διακοπές στον κόσμο, ανάμεσά τους και η Αθήνα.
Η Lidl Κύπρου επενδύει στους ανθρώπους της και δημιουργεί την πρώτη γενιά Stores Co-Managers
Είκοσι δύο μέλη του #teamlidl ολοκλήρωσαν πρόγραμμα εκπαίδευσης και ανάπτυξης για να αναλάβουν έναν νέο, κομβικό ρόλο στα καταστήματα της εταιρείας.
Στη λίστα των κορυφαίων του κόσμου το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε 9 επιστημονικά πεδία
Στις θέσεις 76 –100 παγκοσμίως στο πεδίο Αυτοματισμού και Ελέγχου, άνοδος στη Φυσική, παρουσία της Κλινικής Ιατρικής και σταθερά ισχυρές επιδόσεις σε σειρά επιστημονικών πεδίων
Άγιος Σωζόμενος: Το ερειπωμένο χωριό στη Λευκωσία και η θρυλική ιστορία του
Το εγκαταλελειμμένο χωριό του Αγίου Σωζόμενου, κοντά στη Λευκωσία, έχει ερειπωθεί από το 1964 και μεγάλο μέρος του βρίσκεται στη Νεκρή Ζώνη.
Βροχές, καταιγίδες και πολύ ισχυροί άνεμοι - Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού: