Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2016
Διανύουμε αισίως την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου και μπορεί ακόμα να μην μπήκες σε ανοιξιάτικο mood αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Βγες λοιπόν από το σπίτι και απόλαυσε τα ζεστά και χαλαρά απογεύματα. Εξάλλου υπάρχουν πάντα νέα πράγματα να δεις, να κάνεις και να απολαύσεις, ακόμα και τις καθημερινές!

Χοντροί Αντρες με Φούστες
Μια μαύρη κωμωδία, για την ακρίβεια μια σπαρακτική κωμωδία, που ξεγυμνώνει επί σκηνής τον άνθρωπο και τα όρια του! Οταν η ανάγκη για επιβιώση είναι η μόνη επιλογή, πόσο ηθικοί μπορούμε να είμαστε; Λογική και παράλογο, σεξ, βία, καννιβαλισμός, αιμομιξία μπλέκονται σε ένα γαϊτανάκι απρόσμενων σχέσεων και συμβάντων που επιβεβαιώνουν τον κανόνα: Ο άνθρωπος είναι ικανός για όλα!
Σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου στο Θέατρο Ένα Λεμεσού!
Περισσότερα...

Folli Follie Pop Up Outlet
Από σήμερα Δευτέρα 28 μέχρι και την Πέμπτη 31 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού θα λειτουργήσει ένα ξεχωριστό pop-up outlet της Folli Follie, όπου τα προϊόντα του brand θα πωλούνται με μειωμένες τιμές έως και 60%. Δευτέρα με Πέμπτη από τις 10:00 – 19:30.
Περισσότερα...

Τελευταία μέρα για να επισκεφθείς την έκθεση Living Dinosaurs
Από τις 28 Ιανουαρίου και για δύο μήνες, η Κρατική Έκθεση μετατράπηκε σε μηχανή του χρόνου και ανοίγει τις πόρτες της στο κοινό για να παρουσιάσει τη διεθνή έκθεση «Living Dinosaurs».
Πρόκειται για μια παραγωγή της παγκοσμίως γνωστής στον τομέα της «Aurea Exhibitions» σε συνεργασία με το Παλαιοντολογικό Ίδρυμα Felix de Azara και το Πανεπιστήμιο Maimonides της Αργεντινής και με την επιμέλεια του Sebastian Apesteguνa, διεθνούς και εγνωσμένου κύρους παλαιοντολόγο και διδάκτορα στις Φυσικές Επιστήμες.
Εικοσιπέντε (25) διαφορετικά είδη, ρομποτικών δεινοσαύρων, σε πραγματικά μεγέθη, με κινήσεις, χρώματα, υφές και ήχους, όπως ο Τυραννόσαυρος Ρεξ, ο βασιλιάς των δεινοσαύρων, ύψος 8 μέτρων, «αναμένεται να καθηλώσουν μικρούς και μεγάλους».
Περισσότερα...

Γιάννης Βαρδής & Γιώργος Λιανός
Το για Θεσσαλονίκη - Αθήνα παίρνει μια μικρή παράκαμψη και γίνεται Αθήνα-Λευκωσία. Ναι καλά το έχεις αντιληφθεί! Δύο από τα ονόματα της σύγχρονης εντεχνο-λαϊκής μουσικής σκηνής έρχονται στο Down Town με πολλές εκπλήξεις! Με full τη διάθεση Γιάννης Βαρδής και Γιώργος Λιανός υπόσχονται να μας χαρίσουν μια μοναδική και αξέχαστη μουσική βραδιά. Προμηθευτείτε τα εισιτήρια σας και κάντε τις κρατήσεις σας έγκαιρα γιατί προβλέπεται να γίνει χαμός. Πληροφορίες/Κρατήσεις: Μαργαρίτα 99932736.
Περισσότερα...

Ο Πέτρος και ο λύκος & Το μαγικό τηλεκοντρόλ
Πάμε να ζήσουμε μια ξεχωριστή περιπέτεια με κεντρικό ήρωα ένα θαρραλέο αγόρι, τον Πέτρο, ο οποίος κάνει τον περίπατό του στο όμορφο δάσος όπου παραμονεύει ένας λύκος. Χαρούμενα και αγέρωχα έγχορδα, ένα φλάουτο που τιτιβίζει, ένα κλαρινέτο που γλυστρά στο νερό παιχνιδίζοντας, ένα φαγκότο που βαδίζει αργά συνοφρυωμένο, απειλητικά κόρνα και τύμπανα που εκπυρσοκροτούν είναι οι πρωταγωνιστές της μουσικής αυτής ιστορίας! Σας περιμένουν να τους γνωρίσετε από κοντά παράλληλα με τη συναρπαστική αφήγηση του παραμυθιού! Μετά τη μουσική ιστορία, η ορχήστρα επιφυλάσσει στους μικρούς της φίλους μια μουσική έκπληξη…
Λεμεσός: Τετάρτη 30 Μαρτίου 2016, Θέατρο Ριάλτο, 18:30. Πληρ. 77777745.
Λευκωσία: Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 18:30. Πληρ. 22463144.

Ελευθερία Αρβανιτάκη
Ο τίτλος τα λέει όλα: “Η Ελευθερία Αρβανιτάκη επιστρέφει στο RED”, την αγαπημένη μουσική σκηνή της Λευκωσίας. Η Ελευθερία Αρβανιτάκη είναι μια από τις κορυφαίες σύγχρονες Ελληνίδες ερμηνεύτριες.
Με καινούριο άλμπουμ και “9+1 Ιστορίες” να μας διηγηθεί – δανειζόμαστε τον τίτλο της πρόσφατης δισκογραφικής της δουλειάς σε τραγούδια των Θέμη Καραμουρατίδη, Νίκου Πορτοκάλογλου, Λήδας Ρουμάνη, Νίκου Μωραΐτη, Στάθη Δρογώση και Χρήστου Δεληγιάννη – μαζί με τις πολύ μεγάλες της επιτυχίες η Ελευθερία υπόσχεται δύο μοναδικές βραδιές για τους φίλους που θα παρακολουθήσουν τις 2 παραστάσεις στη Λευκωσία. Μαζί της μια πεντάδα από ξεχωριστούς σολίστες: Αλέξανδρος Κτιστάκης (τύμπανα κι ενορχηστρώσεις), Γιώργος Γεωργιάδης (μπάσο), Γιάννης Κυριμκυρίδης (πιάνο-πλήκτρα), Νίκος Μέρμηγκας (λάφτα, μπουζούκι, λαούτο), Δημήτρης Τσάκας (κλασσική κιθάρα και σαξόφωνο).
Περισσότερα...
Σχετικά
25 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
«Τι Ρίο… Τι Λίο!»: Το Λιοπέτρι ετοιμάζεται για το Καρναβάλι
Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για την Καρναβαλίστικη Παρέλαση «Τι Ρίο… Τι Λίο!» στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιοπετρίου του Δήμου Αγίας Νάπας.
Week Agenda: 17 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιαστα τις επόμενες ημέρες στο νησί - Από θέατρο και μουσική μέχρι καρναβαλίστικες φιέστες
Το Καρναβάλι έρχεται στο MyMall Limassol!
Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Η ψυχή του πάρτι: Καρναβάλι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με χορό, θέαμα, διασκέδαση και καλό σκοπό
O απόλυτος προορισμός για διασκέδαση!
Καρναβάλι 2026: Οι 14 παρελάσεις που θα απολαύσουμε στο νησί
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, από τις 15 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η καρδιά του καρναβαλιού χτυπά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!
Όλο το πρόγραμμα της γιορτής!
Weekend Agenda: 30 γιορτινές ιδέες εξόδου για το σαββατοκύριακο
Οι πιο δυνατές επιλογές του τριημέρου σε θέατρο, μουσική και καρναβάλι
Κόφκουμεν την μούττην της παραδοσιακά, στο Φοινί
Το όλο χάπενινγκ θα στηθεί στο προαύλιο του Πολιτιστικού Κέντρου της κοινότητας Φοινιού, που θα μεταμορφωθεί σε ένα υπαίθριο πικνίκ για όλους, Φοινιώτες και μη
Ο Στρόβολος την Κυριακή θα γεμίσει δρομείς
Με 5 μοναδικές διαδρομές για δρομείς όλων των επιπέδων, το 2ο Cyprus Road Races Grand Prix αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για άθληση και διασκέδαση
ΟΔΗΓΟΣ ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗΣ: Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο!
Ένας πλήρης οδηγός με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε αυτή την ημέρα γιορτής και γλεντιού