Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2016
Η British Airways ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα πτήσεων Καλοκαίρι 2016, με αυξημένες, από 7 σε 14, τις εβδομαδιαίες της πτήσεις από Λάρνακα προς Λονδίνο Heathrow Terminal 5.
«Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του προγράμματος είναι οι ακόμα πιο ελκυστικές τιμές των εισιτηρίων από Λάρνακα προς Heathrow Terminal 5 στην κατηγορία Economy, με την τιμή του εισιτηρίου με επιστροφή να αρχίζει από 238 ευρώ, και του εισιτηρίου για απλή μετάβαση από μόλις 104 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων)», σημειώνεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.
Τονίζεται εξάλλου ότι το Heathrow Terminal 5 είναι ο τερματικός σταθμός-ναυαρχίδα της British Airways, που ανακηρύχθηκε πέρσι για 4η συνεχόμενη χρονιά ως ο καλύτερος τερματικός σταθμός αεροδρομίου από το Skytrax, την πλέον εξειδικευμένη πηγή για τις αεροπορικές εταιρείες. Παρέχει πρόσβαση στο παγκόσμιο δίκτυο της ΒΑ που καλύπτει 199 προορισμούς, ενώ οι ταξιδιώτες μπορούν να επωφεληθούν από τη συνεργασία της εταιρείας με τις American Airlines, Iberia, Finnair και US Airways, που αποσκοπεί στο να καταστήσει ευκολότερη τη μετακίνηση σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με προορισμούς όπως τη Νέα Υόρκη και τη Βοστόνη.
«Το Λονδίνο παραμένει ένας σημαντικός προορισμός για τους Κύπριους, τόσο για δουλειά όσο και για αναψυχή. Το ενισχυμένο μας πρόγραμμα πτήσεων προσφέρει στους ταξιδιώτες από Κύπρο την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις του κόσμου, γνωστή για τα αξιοθέατα και την αγορά της, καθώς και την ανεπανάληπτη εμπειρία που προσφέρει σε ό,τι αφορά τις τέχνες και το θέατρο. Οι επιπρόσθετες πτήσεις και οι τιμές των εισιτηρίων δίνουν επίσης την ευκαιρία στους πελάτες μας να συνδυάσουν το ταξίδι στο Λονδίνο με μια πληθώρα από άλλους προορισμούς», δήλωσε η κα. Freddie Stier, Εμπορική Διευθύντρια της British Airways Κύπρου-Ελλάδας.
Καθώς αναμένεται το 2016 να είναι ακόμα μια σημαντική χρονιά για τον κυπριακό τουρισμό, η αύξηση των πτώσεων της BA στοχεύει στο να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα του νησιού και να αναβαθμίσει την προοπτική προσέλκυσης ταξιδιωτών, τόνισε. «Δεν είναι τυχαίο το ότι ο διπλασιασμός των πτήσεων της British Airways προς Λάρνακα έρχεται τη στιγμή που ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού ανακοίνωσε πρόβλεψη αύξησης του αριθμού των τουριστών που θα επισκεφτούν φέτος το νησί. Παρά την αναταραχή στην ευρύτερη περιοχή, η Κύπρος εξακολουθεί να ξεχωρίζει ως προορισμός για τους Βρετανούς τουρίστες, με τις χρυσές της αμμουδιές και την πλούσια της ιστορία και πολιτιστική κληρονομιά», πρόσθεσε η κα Stier.
Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πτήσεων της British Airways από Πάφο προς το αεροδρόμιο Gatwick του Λονδίνου - με 5 πτήσεις την εβδομάδα – ξαναρχίζει στις 27 Μαρτίου 2016, ανεβάζοντας το σύνολο των πτήσεων από και προς την Κύπρο στις 19.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την British Airways επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ba.com.
Σχετικά
Η Θεσσαλονίκη κορυφαίος ευρωπαϊκός προορισμός για babymoon
-Τι είναι αυτό το νέο είδος ταξιδιού που κάνει θραύση
Αλλάζουν οι τιμές στις παραλίες της Αγίας Νάπας - Πόσο κοστίζουν κρεβατάκι και ομπρέλα
Νέος τιμοκατάλογος στις παραλίες
Τα τρία έργα που θα αλλάξουν το Παραλίμνι
Εκδόθηκε η άδεια για το έργο της δημιουργίας της Πλατείας Παραλιμνίου
12 πολυτελή ξενοδοχεία και ισάριθμες εμπειρίες για τον Άγιο Βαλεντίνο
Κλείστε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, περιποιηθείτε τους εαυτούς σας, πιείτε κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και γιορτάστε τον έρωτα
H Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις από €14.99 σε 12 προορισμούς
Ετοιμάσου να οργανώσεις ένα city break της τελευταίας στιγμής ή ένα χαλαρό χειμωνιάτικο ταξίδι,
Αυτό είναι το νέο ξενοδοχείο της Sunrise που ανοίγει τον Μάιο στον Πρωταρά (εικόνες)
Μια νέα ξενοδοχειακή μονάδα κοντά σε γνωστή χρυσή αμμώδη παραλία του Παραλιμνιού
4 κυπριακά ξενοδοχεία ανάμεσα στα Top 100 Hotels Worldwide
Διεθνής Διάκριση για την Louis Hotels
Οι ευρωπαϊκές πόλεις που εξερευνώνται πιο εύκολα με τα πόδια -Μια ελληνική πόλη στη λίστα
Όταν επιλέγουν έναν προορισμό για διακοπές, οι ταξιδιώτες λαμβάνουν υπόψη το πόσο εύκολο είναι να τον εξερευνήσουν, με το πόσο περπατήσιμη είναι μια πόλη να αποτελεί κορυφαία προτεραιότητα για πολλούς.
Η Αγλαντζιά συστήνει τον φετινό της Βασιλιά Καρνάβαλο με ένα χιουμοριστικό βίντεο
Πρωταγωνιστές οι Δήμαρχος Λευκωσίας, Αντιδήμαρχος Αγλαντζιάς και ο νέος Βασιλιάς Καρνάβαλος