Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Calma Boutique Hotel στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων

Διαμονή στη Σύρο σε ένα ξενοδοχείο δίπλα στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2016

Το Calma Boutique Hotel βρίσκεται πάνω στην άμμο της παραλίας των Αγκαθωπών στη Σύρο. Κάθε περιγραφή πέφτει στο κενό, αν δεν προστεθεί η εμπειρία του στα βιώματά σου. ωΑν το καλοκαίρι ψάχνεις την κορυφή της αισθητικής, τράβηξε νοτιοδυτικά της Σύρου και είσαι πολύ κοντά (στην αισθητική). Η πέτρα και το ξύλο των ποιητών -εδώ- είναι σε αφθονία. Το Calma Boutique Hotel είναι μέρος του εξαίσιου φυσικού περιβάλλοντος.

 

 

Πρέπει να δεις το ηλιοβασίλεμα, θα συναντηθείς με την ηρεμία που είχες χάσει, απολαμβάνοντας τη θέα στη θάλασσα και ακούγοντας τον ήχο των κυμάτων θα νομίζεις ότι παίζεις στην ταινία το «Απέραντο γαλάζιο».

 

 

Κατά τη διάρκεια της ημέρας θα νομίζεις ότι έχεις μεταφερθεί αλλού, το τοπίο αλλάζει η παραλία γεμίζει κόσμο και ζεις πιο έντονα τους ρυθμούς μιας κοσμικής παραλίας, όπως έχουν μεταμορφωθεί οι Αγκαθωπές.

 

 

Και η μεγάλη στιγμή έφτασε, μετά από έναν όμορφο ύπνο το πρωινό αποτελεί το κυριότερο μέρος της ημέρας. Μόλις έμαθα ότι μπορείς να το απολαύσεις ότι ώρα ξυπνήσεις η χαρά μου διπλασιάστηκε.

 

Φρέσκα χωριάτικα αυγά, με όποιον τρόπο αγαπάτε, βραστά, τηγανητά, ομελέτα συνοδευόμενα από συριανό λουκάνικο με μάραθο, λούζα, γροθοτυράκι , γραβιέρα Σύρου, ελιές & κάπαρη της παραγωγής του Calma Boutique Hotel. Μαρμελάδες από την εταιρία AROM που έχει την έδρα της στο νησί . Ξεχωρίσαμε μερικές αλλά δε θα σας τις αποκαλύψουμε για να μην σας επηρεάσουμε! Θυμαρίσιο μέλι, κέικ σοκολάτας, κρουασάν, γάλα, φυσικός χυμός. Τσάι και καφέ σε αφθονία & μεγάλη ποικιλία από φρούτα.

Τι ξέχασα, τι ξέχασα; Α το συριανό λουκούμι που δε θα μπορούσε να λείπει και όλα αυτά μπορείτε να τα απολαύσετε και στο δωμάτιο σας, γιατί το σέρβις είναι τέτοιο που αν περίεργο στις μέρες μας η Φραγκίσκα και ο Ανδρέας θέλουν να σας κάνουν να αισθάνεστε βασιλιάδες!

Το Calma Boutique Hotel διαθέτει χώρο υποδοχής και πρωινού ( σε περίπτωση που θέλετε να το πάρετε παρέα με άλλους στη ΖΕΝ τραπεζαρία), μία διπλή σουίτα, μία απλή σουίτα που διαθέτουν τζακούζι στο μπαλκόνι και δύο δίκλινα δωμάτια, όλα με βεράντες σχεδιασμένες να προσφέρουν μοναδική θέα με δωρεάν βιταμίνη D, το μπλε γαληνεύει και τα ωραία περιβάλλοντα ενισχύουν τη θετική στάση να είμαστε διαρκώς έτοιμοι να δεχτούμε μια καινοτόμα εμπειρία, μακριά από το προβλέψιμο και το κοινότοπο. Η Σύρος είναι παράδεισος και ό,τι υπάρχει στη Σύρο είναι από υλικά παραδείσου.

Βάλε στο πρόγραμμα την πρωτεύουσα των Κυκλάδων και το Calma Boutique Hotel για να μπει σε λειτουργία το θαύμα του καλοκαιριού, που είναι συνώνυμο της φιλοξενίας, της αρμονίας και της γειτνίασης με τη φύση.

 

Calma Boutique Hotel: Αγκαθωπές, Ποσειδωνία, Σύρος
Τηλ. 2281042296/6936517540
www. calmahotel-syros.gr |
fragiskadour@yahoo.gr

 

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close