Things to Do , Εκδηλώσεις

Εκδήλωση για την επίσημη έναρξη του έργου "Σπίτι της Συνεργασίας"

Διάλεξη με θέμα "Η πρόκληση της Πολυπολιτισμικότητας σε Περιόδους Οικονομικής Κρίσης".

Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαρτίου 2013

Ο μηχανισμός χρηματοδότησης της Νορβηγίας συνεχίζει να προσφέρει τη στήριξή του στις προσπάθειες προώθησης της συνεργασίας στην Κύπρο, μέσα από νέες χορηγίες προς τον Όμιλο Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας και το "Σπίτι της Συνεργασίας". Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει στο "Σπίτι της Συνεργασίας" τον κύριο Aslak Sira Myhre, Διευθυντή του House of Literature του Oslo, συγγραφέα και πρώην ηγέτη του κόμματος Red Electoral Alliance στην Νορβηγία, ο οποίος θα παρουσιάσει δημόσια διάλεξη με θέμα "Η πρόκληση της Πολυπολιτισμικότητας σε Περιόδους Οικονομικής Κρίσης". Η εκδήλωση θα κλείσει με κονσέρτο τζαζ και δεξίωση. Στα πλαίσια της ως άνω χρηματοδοτικής πρωτοβουλίας, ο Όμιλος Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας καλείται να αναπτύξει, στα επόμενα τρία χρόνια, το πρόγραμμα με τίτλο "Σπίτι της Συνεργασίας" που είναι διαρθρωμένο γύρω από τρεις βασικούς πυλώνες:

α) Λειτουργία και Συντήρηση του "Σπιτιού της Συνεργασίας".

β) Δραστηριότητες του Ομίλου Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας για ανάπτυξη διαλόγου στο θέμα της διδασκαλίας της ιστορίας.

γ) Προβολή του "Σπιτιού της Συνεργασίας" και προώθηση της μακροπρόθεσμης βιώσιμης ανάπτυξής του, συμπεριλαμβανομένου και της στήριξης πρωτοβουλιών μικρής κλίμακας με άξονα το "Σπίτι της Συνεργασίας", μέσα από την κοινωνία των πολιτών. Το Συμβούλιο της Ευρώπης είναι ο βασικός εταίρος του Ομίλου Ιστορικού Διαλόγου και Έρευνας σε αυτή τη δράση.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close