Δημοσιεύτηκε στις 01 Νοεμβρίου 2016
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου» του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος
Η πρωτοβουλία περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης της Α/φοι Λανίτη και του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος «Δημιούργησε το Δάσος του Κύκκου στην πόλη σου» στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία! Εκατοντάδες φίλοι της φωτογραφίας από όλη την Κύπρο, εμπνεύστηκαν από τη φύση και την ομορφιά των δασών του νησιού μας και συνδύασαν τα στοιχεία της πόλης με τη μαγεία του δάσους και του πρασίνου.
Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε τον Σεπτέμβριο μέσα από μία πρωτοποριακή εφαρμογή του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος στο Facebook και οι μεγάλοι νικητές βραβεύτηκαν την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου σε μία όμορφη εκδήλωση στη Λευκωσία, αφιερωμένη στα έργα τους!
Οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού είναι η Σία Ψυλλίδου, ο Λοΐζος Οικονομίδης και η Έλενα Γεωργίου, οι οποίοι θα δουν τις φωτογραφίες τους τυπωμένες στις εξάδες του Φυσικού Νερού Πηγής Κύκκος. Οι 10 νικητές του διαγωνισμού έλαβαν ως δώρο μια κάμερα Go Pro για να αποτυπώσουν τις ομορφότερες στιγμές τους στην ανεπανάληπτη φύση του δάσους. Η μεγάλη νικήτρια του διαγωνισμού είχε τη σπουδαία ευκαιρία να επιλέξει τον τρόπο με τον οποίο η Α/φοι Λανίτη σε συνεργασία με το Φιλοδασικό Σύνδεσμο Κύπρου, θα ενισχύσει την προστασία του δάσους του Κύκκου τους επόμενους μήνες και διάλεξε την εγκατάσταση δεξαμενών βρόχινου νερού για τη φροντίδα των άγριων ζώων.
Ο Marketing Manager της Α/φοί Λανίτη, κ. Νίκος Μπενιουδάκης, δήλωσε: «Το έργο της κριτικής επιτροπής ήταν ιδιαίτερα δύσκολο καθώς είχαμε πολλές και αξιόλογες συμμετοχές, από τις οποίες έπρεπε να διαλέξουμε τις 10 καλύτερες, τις οποίες και βραβεύουμε». Εξέφρασε επίσης τη δέσμευση ότι το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος θα συνεχίσει να υποστηρίζει με δράσεις του την προστασία του περιβάλλοντος και του Δάσους του Κύκκου με προσανατολισμό την αειφόρο ανάπτυξη.
Από πλευράς του, ο Πρόεδρος του Φιλοδασικού Σύνδεσμου, κ. Τάκης Τσιντίδης, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς την εταιρεία Α/φοί Λανίτη και το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος που φροντίζει τα δάση και την άγρια ζωή της Κύπρου. Επεσήμανε επίσης ότι η χρηματοδότηση κατασκευής πέραν των 25 βροχοσυλλεκτών σε όλες τις περιοχές των δασών της ελεύθερης Κύπρου θα είναι ένα δραστικό μέτρο για τη διατήρηση της άγριας ζωής και του θηράματος.
Για μια ακόμα φορά, το Φυσικό Νερό Πηγής Κύκκος έφερε τον κόσμο της πόλης πιο κοντά στη φύση και στο δάσος του Κύκκου, του μεγαλύτερου φυσικού βιότοπου της Κύπρου, με σκοπό να κάνει τον κόσμο πιο πράσινο και το μέλλον πιο βιώσιμο.
Σχετικά

«Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου» με δωρεάν θέατρο, μουσική, χορό κ.ά.
Το πρόγραμμα Σεπτεμβρίου

Oktoberfest Extravaganza στο City of Dreams Mediterranean
Απολαύστε μια μεγάλη ποικιλία από εκλεκτές μπύρες και αυθεντικές γερμανικές λιχουδιές

«Back to School… με Τρίποντο» ξεκινάει τη νέα σχολική χρονιά το My Mall Limassol!
Μια απογευματινή εκδήλωση γεμάτη διασκέδαση, μπάσκετ, παιχνίδια, διαγωνισμούς, μουσική, face painting και live link

Την Κυριακή δοκιμάζουμε κυπριακές γεύσεις και ακούμε παραδοσιακή μουσική
Ζωντανή παρασκευή τοπικών παραδοσιακών εδεσμάτων και μουσική στα Κελοκέδαρα

Πού θα δεις τη σπάνια ολική έκλειψη Σελήνης, η οποία θα είναι πλήρως ορατή από την Κύπρο
Για πρώτη φορά μετά το 2018, η Σελήνη θα βυθιστεί στη σκιά της Γης για περισσότερο από μία ώρα, χαρίζοντάς μας την εντυπωσιακή εικόνα του «ματωμένου φεγγαριού»

Running Under The Moon και Aquathlon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ετοιμάζεται να φιλοξενήσει το πιο ξεχωριστό αθλητικό και ψυχαγωγικό γεγονός του καλοκαιριού

10 στέκια στη Λευκωσία για να απολαύσεις κάθε αγώνα στο φουλ
Γιγαντοοθόνες, παγωμένες μπίρες και νόστιμο φαγητό σε pub, bar και grill που γίνονται σημείο συνάντησης

Η Λεμεσός ετοιμάζεται για… ορθοπεταλιές
Την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου ο Ποδηλατικός Γύρος Λεμεσού

Γιόρκιν Πρότζεκτ ΙΙΙ: Σύγχρονη ματιά στα κυπριακά λαϊκά παραμύθια
Μουσική, εικαστικές τέχνες και συλλογική δημιουργία ενώνουν τη νέα γενιά Κυπρίων καλλιτεχνών για μια πολυδιάστατη εμπειρία παράδοσης
9 δωρεάν αθλητικές δραστηριότητες για όλους, στον Δήμο Στροβόλου
Δωρεάν δραστηριότητες για όλους, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού Be Active

Περπατώντας την Ιστορία του Καλοπαναγιώτη: Ένας βιωματικός περίπατος με το People of Cyprus x Cohesion4 - EU
Ανακαλύψτε την αστική κληρονομιά και τις αλλαγές που έφερε η πολιτική συνοχής της Ε.Ε.

Το Θέατρο Ριάλτο επαναρχίζει με υπαίθριες προβολές
Ταινίες γεμάτες πρωτοτυπία, τρυφερότητα και χιούμορ που εστιάζουν στις ανθρώπινες σχέσεις και την πολυπλοκότητα που τις χαρακτηρίζει σήμερα, θα μας προσφέρουν ευχάριστες κινηματογραφικές αποδράσεις