Shopping , News

Μάθαμε τι θα γίνει με τα Marks&Spencer Κύπρου

Η επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας στην Κύπρο ξεκαθαρίζει τα πράγματα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Νοεμβρίου 2016

Η χθεσινή είδηση για το κλείσιμο καταστημάτων της γνωστής αλυσίδας ένδυσης Marks&Spencer σε δέκα χώρες σε όλο τον κόσμο προκάλεσε συζητήσεις για το μέλλον της στην Κύπρο. 

Το Check In Cyprus επικοινώνησε με την εταιρεία στην Κύπρο η οποία μας ανέφερε πως θα εξέδιδε ανακοίνωση την οποία δημοσιεύουμε αυτούσια: 

"Η εταιρεία Marks & Spencer Λονδίνου είναι πλήρως αφοσιωμένη στα franchise της στην Κύπρο τα οποία λειτουργούν από τις Voici la Mode και Symeonides Fashion House. Η απόφαση της εταιρείας του Marks & Spencer Λονδίνου να μειώσει τις λειτουργίες των καταστημάτων που έχει την αποκλειστική ιδιοκτησία, δεν επηρεάζει την Κύπρο αλλά αντιθέτως επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των διεθνών συνεργασιών της μέσω franchise. H εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει στις προτιμήσεις και ανάγκες των πελατών και καταναλωτών από τις τοπικές αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται, πιο επικεντρωμένη πλέον στη συνεχή εξέλιξη της εξυπηρέτησης και εμπειρίας των πελατών της. Όπως ανέφερε εκπρόσωπος της εταιρείας, “θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με τους μακροχρόνιους συνεργάτες μας στην Κύπρο, μέσα από τα 12 καταστήματά μας, προσφέροντας διαρκώς την καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία στο κοινό"

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close