Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2016
Οι φανατικοί θαυμαστές του 'Harry Potter' έχουν ένα σημαντικό λόγο για να είναι και πάλι χαρούμενοι: το 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Πρόκειται για spinoff του 'Harry Potter', με το σενάριο να φέρει την υπογράφη (για πρώτη φορά) της συγγραφέα J.K. Rowling και τη σκηνοθεσία να αναλαμβάνει ο δημιουργός των τελευταίων ταινιών 'Harry Potter', David Yates. Μάλιστα, έχει ανακοινωθεί ήδη ότι το sequel του 'Fantastic Beasts' θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2018, ενώ η τριλογία, θα κλείσει τον κύκλο της το 2020. Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο εγειρίδιο της Σχολής των Χόγκουαρτς, εβδομήντα χρόνια πριν από την εμφάνιση του δημοφιλούς μικρού μάγου. Η ιστορία διαδραματίζεται στη Νέα Υόρκη, γύρω στο 1920, και ακολουθεί τις περιπέτειες του συγγραφέα Newt Scamander, του διασημότερου µαγοζωολόγου του Κόσμου των Μάγων, ο οποίος στα ταξίδια του έχει συναντήσει και καταγράψει χιλιάδες μαγικά πλάσματα, τα οποία και συγκέντρωσε στο βιβλίο του Χόγκουαρτς, 'Fantastic Beasts and Where to Find Them'. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει αναλάβει να ενσαρκώσει ο βραβευμένος με Όσκαρ Βρετανός ηθοποιός Eddie Redmayne, ενώ στο καστ συμμετέχουν επίσης οι ηθοποιοί Colin Farrell, Ezra Miller, Zoe Kravitz και Jon Voight.
ΤΙ ΕΙΝΑΙ... Spinoff της σειράς ταινιών φαντασίας 'Harry Potter' σε σενάριο J.K. Rowling και σκηνοθεσία David Yates.
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΣ... Για να 'ταξιδέψεις' ξανά στον μαγικό κόσμο του Χόγκουαρτς.
-
Ρίο 1-6 Λεμεσός
22 Νοεμβρίου - 28 Νοεμβρίου 2018
Σχετικά
Μπίλι Άιλις: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του «Hit Me Hard and Soft» -Σε 3D με την υπογραφή του Τζέιμς Κάμερον
Η Paramount Pictures παρουσίασε το πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας ταινίας-συναυλίας της Μπίλι Άιλις με τίτλο «Hit Me Hard and Soft», η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Μαρτίου 2026.
Hunger Games: Η Τζένιφερ Λόρενς και ο Τζος Χάτσερσον επιστρέφουν στο νέο prequel
Το κινηματογραφικό σύμπαν της Panem επεκτείνεται ξανά, καθώς το The Hunger Games: Sunrise on the Reaping φέρνει στο προσκήνιο την ιστορία των 50ών Αγώνων Πείνας, 24 χρόνια πριν από την αρχική ταινία
Hold Onto Me: H ταινία της Κύπριας σκηνοθέτριας Μυρσίνης Αριστείδου κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Σάντανς
Πρόκειται για την πρώτη κυπριακή ταινία μεγάλου μήκους που προβάλλεται στο ιστορικό και ιδιαίτερα προβεβλημένο αμερικανικό φεστιβάλ
4 πρεμιέρες – 4 λόγοι για να πας σινεμά αυτή την εβδομάδα
Τέσσερις πρεμιέρες γεμάτες ένταση, συναίσθημα και κινηματογραφική μαγεία
Η κινηματογραφική έκπληξη της χρονιάς: «Τα Κάλαντα των Χριστουγέννων» συγκινούν και ενώνουν το κοινό
Μια παραγωγή που αναβιώνει τον κλασικό μύθο του Ντίκενς στην καρδιά της σύγχρονης Ελλάδας.
Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο «Καλλιτέχνης της Χρονιάς» σύμφωνα με το περιοδικό Time
Τη Δευτέρα πρόσθεσε μία υποψηφιότητα για Χρυσή Σφαίρα στην ήδη εντυπωσιακή λίστα με τις διακρίσεις της ταινίας «One Battle After Another» στην οποία πρωταγωνιστεί.
Σπασμένη Φλέβα: Νέο ρεκόρ με 76.333 εισιτήρια για την ταινία του Γιάννη Οικονομίδη
Το αστικό δράμα του σκηνοθέτη «νίκησε» δύο κακοκαιρίες και το κοινό γεμίζει τις κινηματογραφικές αίθουσες της χώρας
Χρυσές Σφαίρες 2026: Αυτές είναι οι υποψηφιότητες - Πότε η απονομή
Φέτος, υπάρχει και μια νέα κατηγορία στα βραβεία
American Film Institute: Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2025
Μεταξύ αυτών και η «Βουγονία» του Γιώργου Λάνθιμου - Αλλά και οι 10 καλύτερες σειρές της χρονιάς.
Η Sony ετοιμάζει νέα ταινία «Men in Black» -Πρώτος αποδέκτης του σεναρίου ο Γουίλ Σμιθ
Μετά την επιτυχημένη αναβίωση του franchise «Bad Boys», η Sony Pictures φαίνεται πως στρέφει ξανά το βλέμμα της στο σύμπαν του «Men in Black»
«Emily in Paris»: Είδαμε το τρέιλερ της 5ης σεζόν
Και όπως επιβεβαιώνει, η Ρώμη έχει την τιμητική της σε αυτό τον κύκλο επεισοδίων.
Οι 5 νέες πρεμιέρες της εβδομάδας: Από τα Κάλαντα των Χριστουγέννων μέχρι το Five Nights at Freddy’s 2
Συγκίνηση, τρόμος, παραμύθι, πάθος και αληθινές ιστορίες: οι σημαντικότερες κινηματογραφικές αφίξεις της εβδομάδας που αξίζουν την προσοχή σου