Δημοσιεύτηκε στις 01 Δεκεμβρίου 2016
Μπαίνοντας στο αγαπημένο 48Bistro και ανεβαίνοντας στον πάνω όροφο θα βρεθείς στο νέο cocktail bar της πρωτεύουσας. Εδώ, σε ένα γουστόζικο μοντέρνο περιβάλλον μπορείς να δοκιμάσεις νέα cocktail, να απολαύσεις classics και να βρεις μόναδικά premium ποτά. Το μπαράκι είναι ανοιχτό καθημερινά από τις 19.00 το απόγευμα μέχρι και τις 02.00 το βράδυ ή μέχρι να αδειάσει!
Το μενού των cocktail δημιούργησε ο Βάκης Σταυρή, τον οποίο μπορείς μάλιστα και να γνωρίσεις αυτοπροσώπως εκεί, καθώς είναι ο Head bartender, ενώ πίσω του κρύβει μια πολύ καλά επιλεγμένη και εκπαιδευμένη ομάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι λίγους μήνες πριν ο Βάκης Σταυρή κέρδισε τον Παγκύπριο Διαγωνισμό Κλασικού Cocktail, και μας εκπροσώπησε επάξια στην Τσεχία το καλοκαίρι μπαίνοντας μάλιστα στην πρώτη πεντάδα. Τον Νοέμβριο επίσης εκπροσώπησε τη Κύπρο σε παγκόσμιο διαγωνισμό bar tendering στο Τόκιο.
Στο Jigger τα βράδια θα ακούσεις από jazz, rock, electro swing τις καθημερινές μέχρι και house τα Σαββατοκυριάκα, ενώ ήδη έχουν αρχίσει οι επισκέψεις από διάφορους guest DJs. Μάθαμε επίσης πως τον Ιανουάριο τις καθημερινές θα γίνονται και διάφορα events με Classic rock και Jazz vibes.
Jigger είναι η μεζούρα την οποία χρησιμοποιούν οι bartenders για να φτιάξουν τα αγαπημένα σου cocktail και ποτά και είναι απαραίτητο εργαλείο για ένα μπαρ το οποίο σέβεται τους πελάτες του, καθώς εγγυάται την ίδια γεύση και την ίδια ποσότητα αλκοόλ κάθε φορά. Γι' αυτό και είναι σχεδόν βέβαιο πως το Jigger θα γίνει σύντομα το νέο talk of town.
Σχετικά

Το FLASHBACK πάει στην πλατεία
... και τη μεταμορφώνει σε σκηνή αναμνήσεων και διασκέδασης
To party-φαινόμενο επιστρέφει στην Αγία Νάπα
Grecophilia: Sirens on the Shore την Κυριακή 22 Ιουνίου στο Beachouse Dome στην Αγία Νάπα

Τα "Wet Glam - Summer Poolside Series" παρουσιάζουν τον εκρηκτικό Steve Aoki
Ο πασίγνωστος DJ και μουσικός παραγωγός θα μας διασκεδάσει στο απόλυτο pool party του καλοκαιριού

Δες πώς ανακοίνωσαν ο Αντώνης Ρέμος και ο Χρήστος Μάστορας τη συνεργασία τους
Αναμένεται να αποτελέσουν ένα από τα πιο δυνατά σχήματα της χειμερινής σεζόν

Το beach bar στην "κρυμμένη" παραλία του νησιού, έστησε και φέτος το εξωτικό σκηνικό του!
Ώρα για cocktails, shisha, φαγητό και χαλάρωση στο Palm Beach Bar που ετοιμάζεται να ανοίξει τις πόρτες του

Το καλοκαίρι στο πανέμορφο Kohili Beach Bar ξεκίνησε ήδη
Αρκεί η να πας στο Kohili για να περάσεις αξέχαστες στιγμές και αυτό το καλοκαίρι

Το θρυλικό Vivendi Club επιστρέφει για μία και μόνο βραδιά
Στους ρυθμούς των 90s, 2000s, αλλά και με καινούριες επιτυχίες

Το Baraki Live επέστρεψε πλήρως ανανεωμένο και ετοιμάζει τα πιο δυνατά live!
Αγαπημένοι καλλιτέχνες μας ανεβάζουν τη διάθεση

Το μεγαλύτερο street party της πόλης θα στηθεί (και φέτος) στην πλατεία
Ένα πάρτι στην πλατεία με τρεις DJs, κοκτέιλ από τέσσερα μαγαζιά και ανεβασμένη διάθεση!

Ο Χρήστος Σαντικάι έρχεται για ένα μοναδικό live στην Κύπρο
Με αγαπημένες μουσικές επιτυχίες

Ένα από τα πιο δημοφιλή summer spots του νησιού ανακοίνωσε την επιστροφή του
Το ειδυλλιακό Serena Beach Bar θα είναι και φέτος το απόλυτο place to be

Ο Ηλίας Βρεττός φέρνει το καλοκαίρι στην Αγία Νάπα
Κυριακή στο απόλυτο καλοκαιρινό hot spot με live μουσική