Δημοσιεύτηκε στις 02 Δεκεμβρίου 2016
Μετά από τα χρονιά σπουδών και αβεβαιότητας, τα πήγαινε-έλα στο εξωτερικό, τις άγρυπνες νύχτες, τις σκισμένες κόλλες, τους αμέτρητους καφέδες, ένας καφές που χύθηκε καταλάθος, ένα viral post και ένα καινούργιο trend, κατάληξε στον προορισμό της, την Λάρνακα.

Μια καταπράσινη καρδιά που κτυπά στο κέντρο της πόλης, το Maris Studio είναι ένα studio/boutique gallery μοναδικό στο είδος του. Το Maris Studio κρύβει στο εσωτερικό μπαλκόνι του το προσωπικό εργαστήρι της Μαρίας Αριστείδου. Στο ισόγειο βρίσκεται ο μοναδικός κόσμος της Μαρίας, όπου μπορεί κάποιος να χαθεί σε πίνακες με καφέ ή με αλλά υλικά, σε κατασκευές με σκοπό το repurpose και recycle, ή να ταξιδέψει στο χρόνο μέσω διακοσμητικών με παλιό vintage ύφος.

Ο χώρος δίνει την ευκαιρία επίσης σε αυτούς που ψάχνουν καινούργιες, πρωτότυπες και μοναδικές λύσεις για ξεχωριστά δώρα και καινούργιες ιδέες.

Στον χώρο ο επισκέπτης, ερασιτέχνης ή επαγγελματίας, μπορεί να δει μια πλειάδα υλικών για την δικιά του δημιουργία με υλικά όπως: μπογιές, καμβάδες, χαρτικά, παλιά υφάσματα, watercolour boards, χάρτινες κορνίζες και πολλά αλλά υλικά.

Άλλες Υπηρεσίες που θα είναι διαθέσιμες στο Maris Studio είναι κατά παραγγελία δημιουργίες όπως: πίνακες, λογότυπα, πορτραίτα, κατασκευές, δημιουργίες για παιδικό δωμάτιο, χειροτεχνίες για το σπίτι και χειροποίητα τετράδια και βιβλία.
Τα εγκαίνια θα είναι το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 16:00-20:00 και βρίσκεται στην Κωνσταντίνου Καλογερά 71 στη Λάρνακα όπου όλοι είναι καλεσμένοι για καφεδάκι και ξεχωριστά cocktail έχοντας ως βάση, τι άλλο από καφέ.

Σχετικά
Free Market: Ρούχα χωρίς τιμές, με αγάπη και προσφορά
Μια δράση αλληλεγγύης και επαναχρησιμοποίησης, χωρίς τιμές και περιορισμούς
Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες
Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση
Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night
Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο
Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου
Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες
Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα
Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία
Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία
Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο
Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων