Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2016
Αν είσαι κι εσύ από αυτούς που αγαπούν το χειροποίητο, τότε η έκθεση χειροποίητων και άλλων ειδών που θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Hilton Cyprus το ερχόμενο σαββατοκύριακο, θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις πολλές και πολύτιμες αγορές, φτιαγμένες με αγάπη και πολύ μεράκι!
Εκεί 100 εκθέτες, θα παρουσιάσουν την εξαιρετική τους δουλειά, από κεριά, κοσμήματα, μάλλινες, ξύλινες και γυάλινες κατασκευές, μέχρι παραδοσιακά προϊόντα, γλυκά, τσάντες, κρασιά και πολλά άλλα.
Κάντε τις χριστουγεννιάτικές σας αγορές, χωρίς να βάλετε βαθιά το χέρι μιας και τα είδη που θα βρεις στην έκθεση θα έχουν τιμές που ξεκινούν από €2-€500.
Σημειώστε επίσης ότι τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 16.00 από την κυρία Πηνελόπη Πρωτοπαπά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Φίλων Ξενώνων Νεανίδων.
Το Σάββατο, την έκθεση θα διανθίσουν χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τη συνοδεία πιάνου, ενώ η τραγουδίστρια Νικολέτα Λειβαδιώτη και ο μουσικοσυνθέτης Άριστος Μοσχοβάκης θα παρουσιάσουν τη συνεργασία τους 'Κάτω από τον ίδιο ουρανό'!
Οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ, καθώς την Κυριακή 11/12 στις 16:30, στην έκθεση θα βρεθεί η Σοπράνο Τασούλα Βορκά, η οποία μαζί με μαθήτρια της Σχολής Κωφών θα χαρίσουν μια μουσική νότα στην εκδήλωση.
Η είσοδος στην έκθεση θα είανι Δωρεάν.
10 & 11 Δεκ, Hilton Cyprus, Λευκωσία, 11.00-20.00. Πληρ. 99477708.
-
The Landmark Nicosia
10 Δεκεμβρίου - 11 Δεκεμβρίου 2016
Σχετικά

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

Πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια και επίσκεψη στο Θεματικό Κέντρο ”Λεβάντα” στις Πλάτρες
Δες όλες τις λεπτομέρειες

Ζωγράφισε, χαλάρωσε και απόλαυσε τη φύση στο Πάρκο Αθαλάσσας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!
Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία - μόνο χαμόγελο και good vibes!

Τα βιεννέζικα βαλς επιστρέφουν στην Κύπρο
Ζήστε την Πρωτοχρονιά των Ανακτόρων της Βιέννης, στον υπέροχο κόσμο του Στράους!

Επιστρέφει για 2η φορά το street food party στην Παλιά Λευκωσία
Με dj, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Open House για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς

Την Κυριακή κολυμπάμε με μαύρα γυαλάκια για Αποδοχή, Ισότητα και Συμπερίληψη
Στην ημερίδα κολυμπούν αθλητές και αθλούμενοι, ακόμα και αρχάριοι ανεξαρτήτως επιπέδου, από 9 χρόνων και άνω.