News , Guide

Στην Κύπρο το πρώτο αεροσκάφος της νέας Orion Airways

Η νέα αεροπορική με βάση τη Λάρνακα υπόσχεται "εξυπηρέτηση πέρα από κάθε προσδοκία"

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2017

Στα μέσα Ιανουαρίου αναμένεται να αφιχθεί στην Κύπρο το πρώτο αεροσκάφος της νεοσύστατης κυπριακής αεροπορικής εταιρείας Orion Airways, ενώ στόχος παραμένει η απόκτηση στόλου πέντε αεροσκαφών τύπου Boeing 737- 800, μέχρι το τέλος του 2017. Από πού άντλησε όμως την ονομασία της η καινούργια κυπριακή αεροπορική εταιρεία και με βάση ποιον αστερισμό πηγάζει το λογότυπο της;

Αξίζει να σημειωθεί πως η ORION Airways είναι μια νεοσύστατη κυπριακή αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2015 με έδρα της τη Λάρνακα.

H ORION Airways πήρε το όνομά της από τον αρχαίο αστερισμό «Ωρίων» όπως σημειώθηκε από τον Πτολεμαίο και είναι ένας από τους επίσημους αστερισμούς. Για την ακρίβεια, το ίδιο το λογότυπο της εταιρείας βασίζεται στη λεγόμενη «Ζώνη του Ωρίωνα», η οποία αποτελείται από τρεις αστέρες του αστερισμού Ωρίωνα.

Η εταιρεία επέλεξε αυτή την ονομασία ως φόρο τιμής προς την Αρχαιοελληνική ιστορία και σαν σύμβολο της μοναδικής εμπειρίας που υπόσχεται να προσφέρει στους ταξιδιώτες, η οποία θα αγγίζει και θα ξεπερνάει τα «άστρα». Το σλόγκαν της εταιρείας «Πάνω και πέρα από τον ορίζοντα» αναφέρεται κυρίως στην «εξυπηρέτηση πέρα από κάθε προσδοκία» που θα απολαμβάνουν όσοι την επιλέξουν.

Σκοπός και όραμα της ORION Airways είναι να τελειοποιήσει και να αναβαθμίσει την εμπειρία των επιβατών με την παροχή πολλών παραδοσιακών αλλά και νέων υπηρεσιών. Η ORION Airways θέτει στο επίκεντρο της τις ανάγκες των επιβατών και υπόσχεται να παραμείνει αφοσιωμένη στον στόχο αυτό και συνεχώς να εξελίσσεται.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close