Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2017
Το «Survivor» Ελλάδος, από τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο έρχεται μέσα από την τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:15.
Το συναρπαστικό παιχνίδι που έχει κερδίσει το κοινό σε πάνω από 70 χώρες στον κόσμο και έχοντας στο ενεργητικό του επτά βραβεία ΕMMY έρχεται να κατακτήσει και το ελληνικό κοινό.

Οι 24 παίκτες έφτασαν στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο όπου θα παραμείνουν για εβδομάδες, έχοντας στις αποσκευές τους τα απαραίτητα ρούχα και βασική προμήθεια φαγητού. Ο ενθουσιασμός των παικτών ήταν μεγάλος από την πρώτη στιγμή που πάτησαν το πόδι τους στο νησί. Αν και γνωρίζουν πολύ καλά πως οι δοκιμασίες που θα περάσουν δεν είναι απλές, πως τα εμπόδια με τα οποία θα έρθουν αντιμέτωποι θα δυσχεραίνουν κάποιες φορές την παραμονή τους στο νησί, παρόλα αυτά όλοι τους είναι έτοιμοι να ζήσουν αξέχαστες εμπειρίες. Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο νησί οι διαγωνιζόμενοι θα συμμετέχουν σε ειδικά διαμορφωμένα παιχνίδια, γεμάτα δράση, με δοκιμασίες οι οποίες θα έχουν έπαθλα για την καλύτερη διαβίωση τους αλλά και για την ασυλία.

Η μεγάλη περιπέτεια ξεκινά σήμερα Δευτέρα στις 21:15, λίγο πριν όμως την έναρξη, στις 18:20 οι τηλεθεατές του ΣΙΓΜΑ θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους 24 παίκτες, που πήραν ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές το εισιτήριο για να μπουν στο παιχνίδι, μέσα από την εκπομπή «Survivor: οι πρωταγωνιστές».

Ο παρουσιαστής του "Survivor" ο πολυταξιδεμένος Σάκης Τανιμανίδης παίρνει τη θέση του. Υποδέχεται τους 24 συμπαίκτες σε μια παραλία στον Άγιο Δομίνικο, και το ταξίδι της περιπέτειας ξεκινά.

Οι δύο ομάδες μας συστήνονται και η μάχη της επιβίωσης ξεκινά.
Οι 11 «επώνυμοι» στην μία ομάδα: Ευριδίκη Βαλαβάνη, Bo, Μαριάννα Καλέργη, Κώστας Κοκκινάκης, Λάουρα Νάργες, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Γιάννης Σπαλιάρας, Στέλιος Χανταμπάκης, Λάμπρος Χούτος, Γιώργος Χρανιώτης, έχουν να αντιμετωπίσουν 13 «κοινούς θνητούς»: Γιώργος Αγγελόπουλος, Ειρήνη Αϊνατσιόγλου, Ελισάβετ Αϊνατσιόγλου, Κώστας Αναγνωστόπουλος, Πάνος Αργιαννίδης, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Δάρρα, Ελισάβετ Δοβλιατίδου, Σάρα Εσκενάζη, Μάριος Ιωαννίδης, Ειρήνη Κολιδά, Δημήτρης Πάσχουλας, Φαίδων-Ορέστης Τσαγκ. Όλοι δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για να βγουν νικητές.
Στο τέλος όμως, ένας θα λάβει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Η πρεμιέρα του μεγάλου παιχνιδιού του "Survivor" Ελλάδας έρχεται σήμερα Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 21:15 και οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να βλέπουν πως εξελίσσεται η καθημερινότητα των παικτών μέσα από τέσσερις προβολές την εβδομάδα.

Το παιχνίδι της επιβίωσης ξεκινά και το «Survivor» δίνει ραντεβού στην τηλεόραση του ΣΙΓΜΑ και του ΣΚΑΪ, για αυτή την εβδομάδα τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Παρασκευή στις 21.15 ενώ την Κυριακή στις 21:15 θα παρακολουθήσουμε τις αποχωρήσεις.

Σχετικά
Χριστούγεννα στη Λάρνακα: 10 εμπειρίες που θα σε βάλουν στο πνεύμα των γιορτών
Η πόλη και επαρχία έβαλε τα γιορτινά της και έφτιαξε πρόγραμμα
Η Δευτερά γεμίζει φώτα, μυρωθκιές, μουσικές τζιαι πολλά χαμόγελα!
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Δευτεράς βάλε το στη λίστα σου
Ο οινολόγος Ορέστης Τσιάκκας κατεβαίνει στη Λευκωσία (για ένα βράδυ)
Έχοντας στις αποσκευές του σπάνιες και δυσεύρετες εσοδείες του οινοποιείου Τσιάκκας
Week Agenda: Τι παίζει αυτή την εβδομάδα - Οι 9 εκδηλώσεις που ξεχωρίζουν
Θέατρο, μουσική, εκθέσεις και live εμφανίσεις γεμίζουν τις μέρες πριν τα Χριστούγεννα
7 λόγοι που τα Lidl X’mas Open Days είναι η χριστουγεννιάτικη στάση του Δεκέμβρη
Η Lidl Food Academy γίνεται το πιο cozy χριστουγεννιάτικο spot της πόλης
Ο Άγιος Βασίλης επιστρέφει στο Mall of Cyprus
Η πιο “ζεστή” χριστουγεννιάτικη παράδοση επιστρέφει!
Χριστούγεννα στην Ερμού, στην παλιά Λευκωσία
Ανοικτά σπίτια, εργαστήρια, καταστήματα, καφενεία και άλλα μαγαζιά.
H Ανδρομάχη τραγουδά (για καλό σκοπό) στη Λευκωσία
Στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτυ που οργανώνει το House of Angels by Maria Gonata
Καλωσορίσατε στο Cap Bohème, το πρώτο Signature Dinner Show στο Club του Cap St Georges Hotel & Resort
Ξεκινήστε τη βραδιά με σαμπάνια, καθώς το Club ζωντανεύει
Χριστούγεννα στην Ορμήδεια 2025: Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Αυτή την Κυριακή, το χωριό γεμίζει με φως, μουσική και γιορτινή διάθεση!
1ο Paralimni Christmas Shopping Festival: Όλα όσα θα συμβούν το Σάββατο στο Παραλίμνι
Ολόκληρη η αγορά του Παραλιμνίου μετατρέπεται σε ένα μεγάλο Christmas Open Mall και μας καλεί να το ανακαλύψουμε κάνοντας τις αγορές μας και στηρίζοντας την τοπική αγορά
Δωρεάν κρασί κ.ά. στην «Πλατεία Χριστουγέννων» στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς
Η πλατεία μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο χαρά, δράσεις και γιορτινή διάθεση!