Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2017
Θα αναρωτιέσαι τι κοινό μπορεί να έχουν τα βότανα με τα γαϊδουράκια, ώστε να δεθούν αρμονικά για να την πραγματοποίηση ενός φεστιβάλ;
Το ίδιο σκέφτηκα κι εγώ αρχικά. Όταν όμως διάβασα ότι το διοργανώνουν τα δύο θεματικά πάρκα Cyherbia και Golden Donkeys Farm, αντιλήφυηκα πόσο μοναδικό θα είναι!
Το Σάββατο 25 και την Κυριακή 26 Μαρτίου, λοιπόν, τα δύο θεματικά πάρκα Cyherbia και Golden Donkeys Farm διοργανώνουμε μαζί το 1ο Φεστιβάλ Βότανα και Γαϊδουράκια!
Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στους χώρους του Golden Donkeys Farm στη Σκαρίνου, από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.
Τον περασμένο Σεπτέμβριο τα δύο πάρκα κέρδισαν μαζι το 1ο βραβείο αειοφόρας συνέργιας από την πλατφόρμα ΑΚΤΗ, γεγονός που ώθησε να αρχίσει μια πιο δυναμική συνεργασία, με αποτέλεσμα την οργάνωση αυτού του μοναδικού φεστιβάλ.
Κατά τη διάρκεια του διήμερου θα προσφέρονται δωρεάν τσάγια με βότανα, γάλα γαϊδούρας, κρασί με βότανα, προϊόντα από σταφύλι, χαρούπι, αρτοδημιουργίες με βότανα και άλλα Κυπριακά παραδοσιακά προϊόντα.
Για τους μικρούς μας φίλους οι διοργανωτές θα δημιουργήσουν παιχνίδια όπως κυνήγι θυσαυρού, αφήγηση παραμυθιού και βιωματικό εργαστήριο αρτοποιίας με βότανα.
Ο μοναδικός Λευτέρης Μοσχοβίας θα δώσει μια ξεχωριστή μουσική νότα στο φεστιβάλ με τα μοναδικά του μουσικά όργανα φτιαγμένα από φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, όπως καρότο, βότσαλα και άλλα.
Μη χάσετε αυτό το μοναδικό φεστιβάλ!
Είσοδος 4 ευρώ για μεγάλους και 2 ευρώ για παιδιά. Μέρος των εισόδων θα δωθεί στο Ίδρυμα Χριστίνας Αποστόλου.
Και τα δύο θεματικά πάρκα διοργανώνουν πολλές και ποικίλες εκδηλώσεις για τις οποίες θα σας ενημερώνουμε!
Σχετικά

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις

Πεζοπορία στο μονοπάτι της φύσης Καληδόνια και επίσκεψη στο Θεματικό Κέντρο ”Λεβάντα” στις Πλάτρες
Δες όλες τις λεπτομέρειες

Ζωγράφισε, χαλάρωσε και απόλαυσε τη φύση στο Πάρκο Αθαλάσσας με ένα ποτήρι κρασί στο χέρι!
Δεν χρειάζεται καμία εμπειρία - μόνο χαμόγελο και good vibes!

Τα βιεννέζικα βαλς επιστρέφουν στην Κύπρο
Ζήστε την Πρωτοχρονιά των Ανακτόρων της Βιέννης, στον υπέροχο κόσμο του Στράους!

Επιστρέφει για 2η φορά το street food party στην Παλιά Λευκωσία
Με dj, φαγητό, ποτό και διασκέδαση

Open House για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να υιοθετήσει ζώα συντροφιάς

Την Κυριακή κολυμπάμε με μαύρα γυαλάκια για Αποδοχή, Ισότητα και Συμπερίληψη
Στην ημερίδα κολυμπούν αθλητές και αθλούμενοι, ακόμα και αρχάριοι ανεξαρτήτως επιπέδου, από 9 χρόνων και άνω.