Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2026
Το δημοφιλές νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Λεμεσού, μετά το επιτυχημένο opening της φετινής σεζόν με τον ιδιαίτερα αγαπητό Πάνο Κιάμο, συνεχίζει δυναμικά, ετοιμάζοντας το κοινό του για ακόμη περισσότερες αξέχαστες βραδιές. Όπως όλα δείχνουν, για ακόμη μία σεζόν οι Notes Live παραμένουν σταθερό σημείο αναφοράς στη νυχτερινή ζωή της πόλης, φιλοξενώντας αγαπημένους Έλληνες και Κύπριους καλλιτέχνες.
Αυτή την περίοδο, τη σκηνή των Notes Live μοιράζεται ένα καλλιτεχνικό δίδυμο που ξεχωρίζει για την ενέργεια και τις επιτυχίες του. Η εκρηκτική Χριστίνα Σάλτη, με τη θετική της αύρα και την εντυπωσιακή πορεία που ακολούθησε μετά την επανεκτέλεση της μεγάλης επιτυχίας της Άντζυς Σαμίου «Παράλληλη Αγάπη», συναντά τον δημοφιλή και ιδιαίτερα αγαπητό Νίκο Κουρκούλη, σε εμφανίσεις που ήδη συζητιούνται έντονα.
Το κοινό έχει πλέον την τελευταία του ευκαιρία να απολαύσει τον Νίκο Κουρκούλη στη σκηνή των Notes Live, καθώς απομένουν μόνο δύο εμφανίσεις, το Σάββατο 10 και το Σάββατο 17 Ιανουαρίου. Δύο βραδιές γεμάτες τραγούδια που αγαπήθηκαν, έντονο συναίσθημα και δυνατή διασκέδαση.
Οι Notes Live συνεχίζουν να ανεβάζουν τον πήχη ψηλά, προσφέροντας νύχτες που μένουν αξέχαστες — και αυτές οι δύο εμφανίσεις είναι σίγουρα από εκείνες που δεν πρέπει να χάσει κανείς.
Κρατήσεις: 25344344.
-
Νότες Live
10 Ιανουαρίου 2026
17 Ιανουαρίου 2026
Σχετικά
Τα τραγούδια της Βίκυς Μοσχολιού ζωντανεύουν ξανά σε μια ξεχωριστή βραδιά
Τέσσερις ερμηνεύτριες συναντιούνται στη σκηνή για ένα μουσικό αφιέρωμα σε μία από τις σημαντικότερες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, με ελεύθερη είσοδο.
Η Γιώτα Νέγκα έρχεται στην Κύπρο για ένα μεγάλο αφιέρωμα στο ελληνικό τραγούδι
Τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών και αγαπημένες προσωπικές επιτυχίες της ερμηνεύτριας θα γεμίσουν την Πολιτιστική Σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού και Ορεινής.
Ρεμπέτικα και λαϊκά τραγούδια από τη Σύρο και τη Θεσσαλονίκη στη Λευκωσία
Ο Αρίστος Βαμβακούσης, η Μαρία Τσιόγκα και ο Δημήτρης Σφίγγος συναντιούνται στη σκηνή της Μικρής Άρκτου για μια βραδιά που φιλοδοξεί να γίνει μια μεγάλη μουσική παρέα.
Ηλίας Βρεττός live στο χωριό
Μια καλοκαιρινή βραδιά με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Ηλία Βρεττού, σε ένα live που αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό
Talitman, Τρούλλος και Ein-Habar σε μια διεθνή δισκογραφική συνάντηση που ταξιδεύει «Around the World»
Ο Κύπριος φαγκοτίστας Μαυρουδής Τρούλλος συμμετέχει σε μια ξεχωριστή διεθνή δισκογραφική παραγωγή που φέρνει στο προσκήνιο τη σύγχρονη μουσική δωματίου
Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς
Υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της ελληνικής μουσικής παράδοσης
Οι BTS αρνούνται να υποβάλουν υποψηφιότητα στα Grammy – Η αντίδραση της Recording Academy
Η απόφαση του supergroup της K-pop αφορά την νέα κατηγορία για την Καλύτερη Ασιατική Ποπ Μουσική Ερμηνεία.
Η κυπριακή μουσική παράδοση ταξιδεύει σε πέντε χωριά της Πάφου
Οι Μιχάλης και Πέτρος Κουλουμής παρουσιάζουν μια μουσικοχορευτική παράσταση με παραδοσιακούς σκοπούς, τραγούδια και χορούς, στο πλαίσιο της Πολιτιστικής Αποκέντρωσης 2026
Ο Σάκης Ρουβάς επιστρέφει στην Κύπρο για ένα δυνατό live
Ο κορυφαίος καλλιτέχνης τραγουδά στη Λάρνακα για καλό σκοπό
Σωκράτης Μάλαμας, Ιουλία Καραπατάκη και Γιάννης Μάλαμας στην Κύπρο τον Οκτώβριο
Ο Οκτώβριος έχει ήδη κάτι ξεχωριστό να μας υποσχεθεί
Ο Μίλτος Πασχαλίδης επιστρέφει μετά το καλοκαίρι για δύο δυνατές συναυλίες στην Κύπρο
Mε 31 χρόνια δισκογραφίας και τραγούδια που έχουν γίνει συλλογική μνήμη, παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη σκηνική εμπειρία γεμάτη ζωντάνια
«Μουσικές του έρωτα και του τόπου» ταξιδεύουν σε τέσσερις κοινότητες της Κύπρου
Ο Ευαγόρας Καραγιώργης και το μουσικό σύνολο «Μυρωθκιές του Γιασεμιού» συναντούν την κυπριακή ποίηση και παράδοση σε τέσσερις συναυλίες με ελεύθερη είσοδο