Δημοσιεύτηκε στις 15 Μαρτίου 2017
Στην Πάφο στις 2 Απριλίου, στις 6.30 θα περπατήσουμε για τον Αυτισμό, για να βοηθήσουμε στην ενημέρωση του κόσμου, για την αποδοχή του Αυτισμού, και ακολούθως θα φωτίσουμε το Δημαρχείο με το μπλε του αυτισμού!
Για τον φίλο, τον γείτονα, το γιο, το συγγενή που έχει παιδί με Αυτισμό.
Η πορεία με τίτλο "Light it up blue" θα ξεκινήσει από το Κέντρο Παρέμβασης για Άτομα με Αυτισμό Πάφου στην οδό Εύρου 4, στην Πάφο (ερχόμενοι από τα δικαστήρια βρίσκουμε το round about τεχνικής. Από εκεί στρίβουμε αριστερά στην 1η έξοδο και προχωράμε ευθεία προς το παλιό σινεμά Ρίο. Απέναντι από τον φούρνο Παπαντωνίου βρίσκεται το κέντρο μας) και θα καταλήξει στο Δημαρχείο για να ανάψουν τα φώτα.
Το μπλε είναι το χρώμα που αποφάσισε μια ομάδα γονέων μαζί με το Δήμαρχο, στην Πολιτεία Μίσσινγκαν να φωταγωγήσουν μια γέφυρα στις 2 του Απρίλη, Παγκόσμια Ημέρα του Αυτισμού, συμβολίζοντας τη στήριξη-βοήθεια αλλά και την αγάπη τους προς τα παιδιά με αυτισμό.
Μάθε ότι...
Η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό (World Autism Awareness Day), που εορτάζεται στις 2 Απριλίου κάθε χρόνο από το 2007, είναι μια πρωτοβουλία των Ηνωμένων Εθνών για να επιστήσει την προσοχή στον αυτισμό ως μια αυξανόμενη παγκόσμια κρίση υγείας. (Ο αυτισμός είναι ένα από τα μόλις τρία θέματα υγείας που έχουν τη δική τους ημέρα ευαισθητοποίησης από τα Ηνωμένα Έθνη). Οι δραστηριότητες που διεξάγονται κατά την Παγκόσμια ημέρα, έχει αυξήσει την παγκόσμια γνώση σχετικά με τον αυτισμό, διαδίδοντας σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τη σημασία της έγκαιρης διάγνωσης και της πρώιμης παρέμβασης. Επιπλέον, η Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον Αυτισμό, γιορτάζει τα μοναδικά ταλέντα και τις δεξιότητες των ατόμων με αυτισμό σε όλο τον κόσμο.
Σχετικά

Comedy, Music & Wine Party στο πέτρινο σοκάκι του οινοποιείου
Μία βραδιά όπου το κρασί θα ρέει άφθονο, το γέλιο θα αντηχεί και η μουσική θα ζεσταίνει την ψυχή

Το 13ο Διεθνές Συνέδριο Βιοχημείας και Φυσιολογίας της Άσκησης για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η ΕΕΒΦΑ και το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας υποδέχονται κορυφαίους επιστήμονες από όλο τον κόσμο

Μάθαμε σε ποιο χωριό θα στηθεί φέτος το Halloumi Christmas Village
Σημείωσε τις ημερομηνίες

Ένα Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί στον Καλοπαναγιώτη
Το όμορφο χωριό της Μαραθάσας μεταμορφώνεται σε έναν ζωντανό πίνακα γιορτινής χαράς, όπου κάθε γωνιά κρύβει και μια στιγμή μαγείας

Lidl Wellness Camp 2025: Εκεί όπου η γνώση γίνεται ευεξία και η ευεξία, καθημερινή συνήθεια
Ένα διήμερο ευεξίας και καλής ζωής, στην Αγία Νάπα

Σ' αυτό το χωριό θα στηθεί και φέτος “Το σπίτι των Ξωτικών"
Tο Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Πραστειό Κελλακίου ετοιμάζεται να επιστρέψει...

Η Περιστερώνα ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα Χριστούγεννα
Η Οδός Χριστουγέννων θα ανοίξει στο χωριό

18 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Εκθέσεις, φεστιβάλ, θέατρο, μουσική και γαστρονομία


Πανηγύρι Χαράς, με παιχνίδια, δραστηριότητες, τον Μάρκο Παγδατή και ποδοσφαιριστές
Το 30ο Πανηγύρι της Χαράς, την Κυριακή στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού

Το Προεδρικό Μέγαρο θα μετατραπεί ξανά σε Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Διήμερο Χριστουγεννιάτικο Χωριό στο Θεατράκι του Προεδρικού Μεγάρου

Happy Land: Το πιο διασκεδαστικό παιδικό φεστιβάλ, θα έχει καλό σκοπό
Με διαδραστικά παιχνίδια, δημιουργικά εργαστήρια, φουσκωτά, face paintings καθώς επίσης και πολλές εκπλήξεις