Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαρτίου 2017
Στην κατεδάφιση των υποστατικών του παλαιού ΓΣΠ θα προχωρήσει τελικά το Τμήμα Δημοσίων Έργων, αφού πρώτα δοθεί ο χρόνος στα ενδιαφερόμενα μέρη να εκκενώσουν το χώρο.
Αυτό αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του το Υπουργείο Μεταφορών και Έργων, σχολιάζοντας δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» με θέμα την ανάπλαση της περιοχής.
Το δικαστήριο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, με δύο ξεχωριστές αποφάσεις στις 13/3/2017, ακύρωσε τα προσωρινά διατάγματα αναστολής ισχύος επίταξης των υποστατικών του παλαιού ΓΣΠ, των οποίων κάνουν χρήση η Φλωρεντία Γιαπανά και η Κυριακή Παυλίδου (Κυριλλής).
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Υπουργείου, το δικαστήριο απέρριψε τις αιτήσεις Γιαπανά και Κυριλλή για καταχώρηση συμπληρωματικών ένορκων δηλώσεων.
Στην αιτιολόγηση των αποφάσεών του, το δικαστήριο προτάσσει την προστασία του δημόσιου συμφέροντος, την ασφάλεια του κοινού και το «κοινό καλό έναντι του ιδιωτικού».
«Θα κατεδαφιστούν τα υποστατικά και οι κερκίδες και θα παραμείνουν στον χώρο μόνο το ρολόι και οι δύο είσοδοι του σταδίου ΓΣΠ, που θα συντηρηθούν. Μετά τις κατεδαφίσεις, θα γίνει προσωρινή τοπιοτέχνηση για εξωραϊσμό του χώρου, σύμφωνα με σχέδια που έχουν ήδη ετοιμαστεί», αναφέρει η ανακοίνωση.
Πηγή: Sigmalive
Σχετικά
16 ταβέρνες στη Λεμεσό για το τριήμερο του καρναβαλιού
Μεζέδες που δεν τελειώνουν, ζωντανή μουσική και παρεΐστικη διάθεση, οι πιο γευστικές στάσεις πριν και μετά τις παρελάσεις
Τις Τρίτες του Μάρτη η Λευκωσία απολαμβάνει steak σε μία γνωστή ταβέρνα
Κάθε Τρίτη στα Λατσιά καθιερώνεται ως Steak Night
Φιλανθρωπικό γλέντι στη Λεμεσό με «επίτιμους σερβιτόρους»
Δίνουμε ραντεβού για καλό σκοπό
Η Kawacom’s παρουσιάζει το 28ο κατάστημά της στο Στρόβολο και το πρώτο sitting concept της αλυσίδας
Το νέο Kawacom’s στεγάζεται στο Karyatides Building, στην οδό Αθηνών 176
Το θαλασσινό εστιατόριο, με τη μαγική θέα, ανοίγει ξανά τις πόρτες του
Μία δοκιμασμένη ψαροταβέρνα στον Πρωταρά, σε απόσταση αναπνοής από τη θάλασσα
10 εστιατόρια και ταβέρνες με θαλασσινά, για την Καθαρά Δευτέρα
Για να κλείσεις θέση από νωρίς
1+1 δωρεάν pasta για να γιορτάσεις τον έρωτα!
Όποιο κι αν είναι το ταίρι σου, ο Άγιος Βαλεντίνος θα είναι φέτος λαχταριστός
Ο διάσημος chef Jeffrey Hoffens στήνει ξανά τη φουκού του στο κέντρο
Και ετοιμάζει ζουμερά στέικ που οπωσδήποτε πρέπει να δοκιμάσεις
Wine Pairing Dinner στο Tocayo, με ένα υπέροχο μενού διά χειρός Andrew Tzo
Ένα ταξίδι στη Barossa Valley… χωρίς να φύγεις από την Κύπρο
Μία μοναδική βραδιά wine pairing στο Barlic’s με κρασιά του Argyrides Winery
Στο Barlic’s της Χλόης Σταύρου θα ζήσεις μια ιδιαίτερη οινική εμπειρία, αφιερωμένη στα κρασιά του Argyrides Winery από τη Βάσα Κοιλανίου