Δημοσιεύτηκε στις 31 Μαρτίου 2017
Μια ευχάριστη είδηση για τους λάτρεις των αυτοκινήτων αντίκα, καθώς η Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου Κύπρου, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου, διοργανώνει για 15η συνεχή χρονιά το φιλανθρωπικό Ράλι Ακριβείας «48 ΩΡΕΣ ΚΥΠΡΟΣ» το σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου 2017.
Όπως είναι γνωστό, το Ράλι ενισχύει οικονομικά και άλλως πως το έργο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου.
Το Ράλλυ έχει καταχωρηθεί στη Διεθνή Ομοσπονδία Κλασικού Αυτοκινήτου FIVA ως «B Event».
Η εκκίνηση θα δοθεί το Σάββατο 1η Απριλίου από τα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή, Στρόβολος, Λευκωσία στις 11:00 το πρωί και οι διαγωνιζόμενοι θα κατευθυνθούν προς τη Λάρνακα όπου θα σταθμεύσουν στη Πλατεία Ευρώπης από τις 1:30μ.μ. μέχρι τις 3:00μ.μ. Μετά η διαδρομή κατευθύνεται προς Λεμεσό, όπου οι συμμετέχοντες θα διανυκτερεύσουν.
Την Κυριακή τα αυτοκίνητα θα κατευθυνθούν προς την επαρχία Πάφου και ακολούθως ο τερματισμός της εκδήλωσης και η τελετή της απονομής θα είναι όπως πάντα στην Κακοπετριά, το μεσημέρι.

Τα αυτοκίνητα τα οποία θα λάβουν μέρος στο Ράλι θα παρουσιαστούν επίσης στην Έκθεση Αυτοκινήτου στο πλαίσιο του 1 Φεστιβάλ Γνώσης, μεταξύ 7-9 Απριλίου. Το Φεστιβάλ απευθύνεται σε μαθητές, φοιτητές, απόφοιτους, εργαζόμενους, οικογένειες με παιδιά, επιχειρήσεις και οργανισμούς. Οι επισκέπτες του θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας, να ανταλλάξουν απόψεις για την επαγγελματική και ακαδημαϊκή σταδιοδρομία τους και να διασκεδάσουν σε μια τριήμερη γιορτή, με δωρεάν συναυλίες και δράσεις για παιδιά στους σύγχρονους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας Κλασικού Αυτοκινήτου.
Σχετικά
Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο τα Χριστούγεννα: Οι καλύτερες εκδηλώσεις των γιορτών
Θέατρο, χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και γιορτινές εμπειρίες σε όλο το νησί
Whisky tasting (απόψε) στη Λευκωσία
Μόνο για μία βραδιά, στη Λευκωσία, απολαμβάνουμε σκωτσέζικο ουίσκι
Έτσι θα υποδεχθεί η Λεμεσός το νέο χρόνο
Ο Δήμος Λεμεσού αποχαιρετώ τον παλιό χρόνο και υποδέχεται το νέο στην Πλατεία Γρηγόρη Αυξεντίου με μουσική και σόου
Το Φοινί μεταμορφώνεται σε ένα παραμυθένιο Christmas Village
Το Φοινί φορά τα γιορτινά του και μας προσκαλεί!
Η γιορτινή ατζέντα του σαββατοκύριακου: 35 προτάσεις για Χριστούγεννα στην πόλη
Συναυλίες, θέατρο, μιούζικαλ για παιδιά, street parties, φιλανθρωπικές δράσεις και λαμπερά lives γεμίζουν το σαββατοκύριακο με ρυθμό, λάμψη και χριστουγεννιάτικη μαγεία σε όλη την Κύπρο
Χριστούγεννα στη Λευκωσία: Όλα όσα θα συμβούν αυτό το σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα
Τα Χριστούγεννα στην πρωτεύουσα είναι τα πιο γιορτινά
10+1 γιορτινά θεάματα για μικρούς και μεγάλους που έρχονται μέσα στις γιορτές
Μπαλέτο, θέατρο, παιδικές παραγωγές, μουσικές παραστάσεις και διεθνείς αφίξεις φέρνουν στη σκηνή όλη τη μαγεία των γιορτών σε Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο και Λάρνακα
Τραγούδια και παραμύθια στο Μουσείο
Τι κοινό μπορεί να έχουν οι άρχοντες των καλάντων και οι μυθικοί καλικάντζαροι; Σίγουρα το τραγούδι και τα παραμύθια!
Η Λευκωσία κάνει βόλτες με το Μουσικό Λεωφορείο
Eπιβιβαστείτε στο μουσικό λεωφορείο για μία αξέχαστη εορταστική εμπειρία
10 υπέροχες εικόνες από το Rooftop Christmas της Λευκωσίας
Το Rooftop Christmas που στήθηκε στο Mall of Cyprus είναι άκρως γιορτινό και εντυπωσιακό
Σινεμά μέσα στο λεωφορείο: Φέτος ζήσε μια πρωτότυπη χριστουγεννιάτικη εμπειρία
Mια ολοκληρωμένη γιορτινή εμπειρία που συνδυάζει διασκέδαση, ξεκούραση και επαφή με τη φύση