Δημοσιεύτηκε στις 01 Απριλίου 2017
Ο γενικός διευθυντής του Εκδοτικού Οίκου Δίας, δημοσιογράφος και κεντρικός παρουσιαστής ειδήσεων στο ΣΙΓΜΑ, πολύ σύντομα θα ενσωματωθεί στην ομάδα των Διασήμων ή τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται η ομάδα της διαδικτυακής εφημερίδας City.com.cy.
Σύμφωνα λοιπόν με το εν λόγω δημοσίευμα, με το που έπεσαν οι υπογραφές με τον ΣΚΑΪ για την έναρξη προβολής του Survivor, ο ίδιος στοιχημάτισε πως η συγκεκριμένη παραγωγή θα αποτελούσε την έκπληξη της τηλεοπτικής σαιζόν, κτυπώντας μάλιστα 40ρια στα νούμερα τηλεθέασης. «Αν συμβεί αυτό, θα πάω Άγιο Δομίνικο» είχε πει χαρακτηριστικά.
Όχι μόνο δικαιώθηκε, αλλά η απήχηση που είχε στο τηλεοπτικό κοινό σε Κύπρο και Ελλάδα είναι απίστευτη και πέρα από κάθε προσδοκία. Ενδεικτικά είναι τα νούμερα της προηγούμενης Δευτέρας 27 Μαρτίου, για παράδειγμα, όπου περισσότεροι από 156,000 τηλεθεατές το παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό. Στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωσε το συγκλονιστικό 78,4%, ενώ στις γυναίκες 18-44 το ποσοστό τηλεθέασης έφθασε το 55,3%. Στα ανά τέταρτο στοιχεία το ποσοστό τηλεθέασης ακούμπησε το 58,7%.
Μάθε περισσότερα στη City.com.cy.

Σχετικά
The Jolly Road: Το πιο φωτεινό Christmas Market της Λευκωσίας έρχεται!
Μπαίνουμε στο κλίμα των γιορτών με μία μεγάλη χριστουγεννιάτικη αγορά στην πρωτεύουσα
Τις Κυριακές στο Φοινί φτιάχνουν Φοινιώτικο παλουζέ
Για τελευταία Κυριακή, πάμε στο χωριό για ζεστό παλουζέ
Προτιμώ να περπατήσω παρά να πιώ και να οδηγήσω...
Η Λεμεσός λέει όχι στην οδήγηση υπό αλκοόλ
H καρδιά του Taekwon-do, χτυπά αυτόν τον Νοέμβριο στην Κύπρο
Η Λεμεσός φιλοξενεί την εκδήλωση για τα 60 χρόνια του αθλήματος στην Ευρώπη
Αυτό το εργαστήρι δημιουργικής γραφής με την Ελένη Ξένου εμπνέεται από τα ίχνη και τις γραμμές
Σε έναν καινούριο υπέροχο χώρο στην πλατεία Αγίου Ιωάννη στη Λάρνακα
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην Πάχνα, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Όλα όσα ετοιμάζει το χωριό της Λεμεσού
Το Κοιλάνι μεταμορφώνεται φέτος σε ένα «Παραμυθένιο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις
Το Όμοδος ανακοίνωσε τριήμερο Christmas Market
Τριήμερο με άρωμα Χριστουγέννων στο Όμοδος!
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση