Νέες Αφίξεις , Bars & Clubs

Ο Rhadoo ετοιμάζεται να ξεσηκώσει τους clubbers της Κύπρου

Οι ομάδες Alternadiva [Κύπρος] και default [Ελλάδα] συνεργάζονται και παρουσιάζουν τον Rhadoo, έναν αγαπημένο καλλιτέχνη!

Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2017

Τι γίνεται όταν 2 κορυφαίες κολεκτίβες, μια ελληνική και μια κυπριακή, συναντώνται; Πάρτι γίνεται! Η δική μας 'Alternadiva' ενώνει δυνάμεις με μια απ' τις πιο respected και αναγνωρίσιμες στην Ελλάδα, την 'default', και μαζί φέρνουν στα κυπριακά decks τον φημισμένο Rhadoo!

Πάει καιρός από το τελευταίο warehouse πάρτι που το ευχαριστηθήκαμε στ' αλήθεια και όλα συγκλίνουν πως αυτό, θα μας αφήσει απόλυτα ικανοποιημένους. Μόνο το line up να δεις, παίρνεις μια πρώτη ιδέα! Εκ μέρους της Alternadiva o Janis Plasmatik, εκ μέρους της Default ο Mackienzie και το κερασάκι στην τούρτα (ή καλύτεραÉ η τούρτα) ο σπουδαίος Ρουμάνος Rhadoo. Για την Alternadiva τα έχουμε πει αρκετές φορές σε αυτή τη στήλη, κάνουν μια προσπάθεια αξιοσέβαστη και
αρκετά διαφορετική απ' ό,τι ζούμε τώρα στο νησί. Αντιμετωπίζουν με καλλιτεχνική ευαισθησία και σεβασμό οτιδήποτε κάνουν, χαρίζοντάς μας μέχρι σήμερα αρκετές ωραίες στιγμές στην Κύπρο και στο εξωτερικό, στα πάρτι τους!


Γνώρισε την Default!
Στη σελίδα της στο Facebook, η "Default" δίνει μια σαφή εξήγηση του τι θέλει να επιτύχει. Μια ένωση τεχνών! "Δημιουργούμε μαζί ένα δίκτυο ταλαντούχων ανθρώπων σε τομείς όπως η μουσική, η αρχιτεκτονική, οι σχεδιαστές κάτω από την ομπρέλα της ηλεκτρονικής μουσικής" επειδή εν τέλει αυτό είναι που τους αρέσει περισσότερο από καθετί. Έχουν διοργανώσει με επιτυχία αρκετά και επιτυχημένα event, από το 2013, οπόταν και ιδρύθηκαν μέχρι και σήμερα, και η καλλιτεχνική ένωση με τη δική μας Alternadiva φαντάζει απολύτως φυσιολογική και ταιριαστή, αφού εκπροσω- πούν το ίδιο κοινό και εξυπηρετούν τον ίδιο στόχο! Τη δημιουργία ενός διαφορετικού, πολιτισμικού ρεύματος με αφορμή την electro όπου θα εκφράζονται όλοι όσοι νιώθουν πως τους αφορά.


Ποιος είναι ο Rhadoo
"Δεν ήταν εύκολο να έχεις ακούσματα σε καθεστώς κομμουνιστικής δικτατορίας, κάτω από αυτήν μεγάλωσα" δηλώνει σε συνέντευξή του στο Fabric London. "Πόσω μάλλον το να είσαι DJ κάτω από αυτές τις συνθήκες". Γι' αυτό και είναι ακόμη πιο σημαντικά όσα έχει πετύχει, αφού το όνομά του και η πορεία του είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τη χρυσή εποχή που διανύει η ρουμάνικη ηλεκτρονική σκηνή.

Ο ιδρυτής της [a:rpia:r] -μαζί με Raresh και Petre Inspirescu- έχει δώσει αρκετές φορές δείγματα γραφής του εξωπραγματικά σπουδαίου ταλέντου του στο νησί. "Eξ αρχής το πιο σημαντικό ήταν να κυκλοφορήσουμε κομμάτια που αρέσουν σε εμάς" σημειώνει αναφερόμενος στην ίδρυση του label. Μέσω της [a:rpia:r] αναδείχθηκαν πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες. "Ξεκίνησα το 1995. Ένα τσούρμο φίλοι βασικά που θέλαμε να περνάμε καλά. Όταν ξεκίνησα να δουλεύω στα clubs, υπήρχε ανταγωνισμός, κάθε νέος DJ αποτελούσε απειλή. Γι' αυτό ονειρεύτηκα αυτή την κοινότητα" δηλώνει. Περί κοινότητας πρόκειται, αφού κοινό στοιχείο όλων είναι η ανεξάντλητη δημιουργικότητα. O ίδιος δεν θεωρεί εαυτόν οδηγό ενός μουσικού κινήματος δημιουργίας "απλά ο καθένας ανακαλύπτει στην πορεία πράγματα για τον εαυτό του" αλλά με αφορμή το δικό του αγώνα, ο μουσικός σκοταδισμός έδωσε τη θέση του στο φως.

Παρασκευή 7 Απριλίου, Βιομηχανική περιοχή Γ.Σ.Π. στο ΑΠ51. Είσοδος: €15 με ποτό (έως τη 01.00), €15 (μετά τη 01.00).
Μάθε περισσότερα, ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close