Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιανουαρίου 2013
Βρίσκεται ακριβώς στις αρχές του πεζόδρομου δίπλα στη θάλασσα, πάνω στην παραλία, σε απόσταση αναπνοής από την κοσμοπολίτικη ζωή της Λεμεσού και 40 λεπτά από τη Λευκωσία. Είναι μέλος της μεγαλύτερης πολυεθνικής αλυσίδας ξενοδοχείων στον κόσμο, της ‘Intercontinental Hotel Group’ (IHG). Το lounge με εκλεπτυσμένη επίπλωση, ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και η βεράντα με τη μοναδική θέα στη Μεσόγειο το κατατάσσουν ως το κατάλληλο μέρος για επαγγελματικές συναντήσεις, για οικογενειακές ή prive διακοπές. Παρόλο που ανακαινίστηκε πέρσι ριζικά, εντούτοις ετοιμάζεται για νέες εκπλήξεις. Το εστιατόριο ‘La Brezza’, που θεωρείται η ταυτότητα του ξενοδοχείου ανοίγει τις πύλες του την 1η Ιουνίου για να προσφέρει ιταλική και fusion cuisine πάνω στη ανθοστόλιστη βεράντα με τη σαγηνευτική θέα του κόλπου της Λεμεσού. Καθώς οι chefs του θα ετοιμάζουν τις λαχταριστές λιχουδιές τους και το εξυπηρετικό προσωπικό θα σερβίρει το πιάτο σου, εσύ θα απολαμβάνεις το θεσπέσιο γαστρονομικό αποτέλεσμα με ζωντανή μουσική. Και επιβεβαιώσου, πως πριν φύγεις, έχεις ήδη παραγγείλει το chef’s signature Amaretto Crème brûlée. Να είσαι σίγουρος πως θα ζητήσεις ακόμα ένα. Τα ολοκαίνουργια Studio Terrace Rooms έχουν διακοσμηθεί με τιρκουάζ ταπετσαρία ενώ προσφέρουν μαγευτική θέα στη Μεσόγειο. Διαθέτουν private decks με κρεβατάκια που κοιτάζουν στον κόλπο της Λεμεσού. Είναι ιδανικά για οικογένειες και για ιδιωτικές κρατήσεις. Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας προσφέρονται, στο ‘Haven’ ή στο σκεπασμένο αίθριο της πισίνας (pool parlour pergola) δίπλα από τη θάλασσα, ελαφριά μεσογειακά πιάτα και σνακ (εστιατόριο/βεράντα). Ο καθένας εδώ, μπορεί να απολαύσει όλες τις ανέσεις, από την εξωτερική και εσωτερική πισίνα, τη σάουνα και αίθουσα γυμναστικής, μέχρι την υπαίθρια παιδική χαρά. Αν αυτό που ζητάς είναι άψογη, εκλεπτυσμένη φιλοξενία -είτε γιατί βρίσκεσαι για επαγγελματικό ταξίδι είτε για όμορφες οικογενειακές στιγμές- τότε το ‘Crowne Plaza Limassol’ αποτελεί την ιδανική πρόταση θεσπέσιων διακοπών.
ΔΙΑΜΟΝΗ
141 δωμάτια σε πέντε ορόφους και 3 σουίτες.
ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΩΜΑΤΙΩΝ
Ολοκαίνουργια άνετα κρεβάτια, μπάνιο, mini bar, πολυθρόνες ή καναπές, εξοπλισμός παρασκευής καφέ, δορυφορική τηλεόραση, LCD TV, wi-fi, σεσουάρ μαλλιών, κλιματισμός, χρηματοκιβώτιο, ρόμπες, παντόφλες μπάνιου, πιάτο φρούτων και εξυπηρέτηση δωματίου δύο φορές την ημέρα.
ΠΑΡΟΧΕΣ
Συγκοινωνούντα δωμάτια για οικογένειες, δωμάτια για άτομα με ειδικές κινητικές ανάγκες, 1 εστιατόριο μεσογειακής κουζίνας, 1 pool parlour pergola και την υπηρεσία all day snack menu, γυμναστήριο, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, σάουνα, γήπεδο τένις, μασάζ, παιδότοπος, ευρυζωνική κάλυψη διαδικτύου στους κοινόχρηστους χώρους, χώρος στάθμευσης και πρόσβαση στην πόλη με τα πόδια.
ΤΙΜΕΣ
Από €155 το δίκλινο δωμάτιο με πρόγευμα, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων.
ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
Μια βόλτα στον παραλιακό πεζόδρομο ή ψάρεμα καθισμένος στους βράχους της προκυμαίας του.
Σχετικά

20+1 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες και άλλες εκδηλώσεις

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΓΑΜΟΣ: 10 υπέροχα κτήματα και αίθουσες δεξιώσεων και τα πιο εκλεκτά catering για τον γάμο των ονείρων σας!
Οι επαγγελματίες που θα μετατρέψουν τον γάμο σου στην απόλυτη γιοαρτή!

5 ανοιξιάτικες εξορμήσεις εντός Κύπρου για την αργία της 1ης Απριλίου
Ετοιμάσου για μία μίνι εκδρομή για να απολαύσεις τις ομορφιές της άνοιξης στην ύπαιθρο

Ισχυροί άνεμοι και σκόνη στο «μενού» του καιρού – Η πρόγνωση μέχρι την Πέμπτη
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Οι κερασιές άνθισαν και η Ιαπωνία γιορτάζει τον ερχομό της άνοιξης
Ξεκίνησε η εποχή των ανθισμένων κερασιών στην Ιαπωνία

Νέοι προορισμοί και τα αυξημένα δρομολόγια στα κυπριακά αεροδρόμια
Δες όλες τις λεπτομέρειες για πτήσεις από και προς το νησί μας

Μεμονωμένες βροχές και καταιγίδες για σήμερα – Επιστρέφει η σκόνη από αύριο
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Η Λεμεσός μόλις απήκτησε 3 υπέροχα πάρκα, με γήπεδα καλαθόσφαιρας
Νέα γήπεδα 3on3 σε τρία πάρκα της πόλης

«Πνιγμένη» στη σκόνη παραμένει η Κύπρος με αυξομειώσεις της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

To mind REset στα καλύτερά του
Διπλή βράβευση για τις κυπριακές μαθητικές ομάδες στον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Βιέννης

Ένα κτήμα με ειδυλλιακό περιβάλλον και κομψή αισθητική, για παραμυθένιες εκδηλώσεις
Το Κτήμα Κουσιουμή ξεχωρίζει χάρη στο περιβάλλον και τις υπηρεσίες του

Σκόνη και σήμερα στην ατμόσφαιρα: Τι καιρό θα κάνει το σαββατοκύριακο
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού