Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2017
Μέχρι και 28 βαθμούς θα φτάσει η θερμοκρασία σήμερα στα νότια παράλια και ο καιρός για όλο το σαββατοκυρίακο θα παραμείνει αίθριος. Η θερμοκρασία αναμένεται να συνεχίσει την ανοδική της πορεία και για τις επόμενες τρεις μέρες.
Αναλυτικά οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου.
Ασθενής ψηλή πίεση θα επηρεάσει παροδικά την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 32 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 27 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 28 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, αλλά τοπικά στα δυτικά παράλια θα παραμείνει λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό, στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 18 στα νότια και ανατολικά παράλια και στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας και σκόνη
Το Σαββατοκύριακο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ στην ατμόσφαιρα αναμένεται να παρατηρείται αραιή σκόνη κατά διαστήματα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο μέχρι την Κυριακή.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται αραιή σκόνη, η οποία μέχρι το απόγευμα αναμένεται να έχει υποχωρήσει. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση.
Σχετικά
Καθαγιασμός των υδάτων στην παραλία Κουρίου
Έτσι θα γιορτάσουν τα Θεοφάνεια στον Δήμο Κουρίου
Θεοφάνεια στη φάρμα με τα γαϊδουράκια, με μπουφέ, τραγούδια και λουκουμάδες
Τα Θεοφάνεια γιορτάζονται καλύτερα… στη φάρμα!
Στην Πάφο ο φετινός επίσημος εορτασμός των Αγίων Θεοφανίων
Επίκεντρο του εορτασμού θα είναι ο Ιερός Ναός Αγίων Αναργύρων
Χριστουγεννιάτικη Παιχνιδοχώρα στο Λιμανάκι Αγίας Νάπας, με ζεστή σούπα και πολλά παιχνίδια
Η αναβληθείσα εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 3 Ιανουαρίου και υπόσχεται μια μαγική βραδιά για όλη την οικογένεια.
Καθαγιασμός των Υδάτων στη Μαρίνα Παραλιμνίου
Θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς, ενώ προσφέρονται δωρεάν λουκουμάδες
Αγιασμός των Υδάτων στο Πάρκο Ακροπόλεως, με ζεστούς λουκουμάδες
Έτσι θα γιορτάσουν τα Θεοφάνεια στον Στρόβολο
Η Πάφος βγαίνει στους δρόμους για ένα μεγάλο street party την πρώτη Κυριακή του χρόνου
DJ sets, επαγγελματικό booth με φωτισμό και ειδικά εφέ, και η πόλη σε full festive mood από το απόγευμα μέχρι αργά, με τη συμμετοχή των καταστημάτων της περιοχής
23 προτάσεις για τις μέρες της Πρωτοχρονιάς στην Κύπρο που αξίζει να βάλεις στο πρόγραμμα
Συναυλίες, πάρτι, θεατρικές βραδιές, γιορτινά happenings και events σε όλο το νησί για να ζήσεις τις τελευταίες μέρες του χρόνου και το πρώτο ξεκίνημα του 2026 όπως τους πρέπει
Με τη φωτογραφική έκθεση «Πέρας» του Νικόλα Λουκά ολοκληρώνεται το Διεθνές Φεστιβάλ Λευκωσίας 2025
Αποτυπώνει την ψυχολογική φόρτιση των καλλιτεχνών του Φεστιβάλ πριν και μετά τη σκηνική τους παρουσία
Όλα όσα θα γίνουν στην Κύπρο τα Χριστούγεννα: Οι καλύτερες εκδηλώσεις των γιορτών
Θέατρο, χριστουγεννιάτικες αγορές, συναυλίες, παιδικές παραστάσεις και γιορτινές εμπειρίες σε όλο το νησί
Whisky tasting (απόψε) στη Λευκωσία
Μόνο για μία βραδιά, στη Λευκωσία, απολαμβάνουμε σκωτσέζικο ουίσκι