Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2017
Στο «Συμβούλιο του Νησιού» θα κληθούν απόψε το βράδυ οι «Μαχητές» όπου ένας παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”. Ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου και η Σάρα Εσκενάζη είναι οι τρεις υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση και το τηλεοπτικό κοινό έχει αποφασίσει με την θετική του ψήφο τους παίκτες που επιθυμεί να παραμείνουν στο παιχνίδι.

Το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μονοπώλησε για μια ακόμη φορά το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor”. Έστω και για ένα λεπτό παρακολούθησαν το παιχνίδι περισσότεροι από 144,000 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 18-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 52% ενώ έφτασε μέχρι και 52,3% στα ανά τέταρτο στοιχεία όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 44%.
Το χθεσινό αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες ήταν αρκετά δύσκολο αφού ήταν με κλειστά μάτια και οι συμπαίκτες τους θα έπρεπε να τους καθοδηγούν. Κι ενώ οι «Μαχητές» προηγούνταν, οι «Διάσημοι» κατάφεραν να γυρίσουν γρήγορα το παιχνίδι υπέρ τους. Με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να δίνει υπό τις οδηγίες του Γιώργου Αγγελόπουλου το τελικό 10-7 . Η νίκη αυτή οδηγούσε στο καλύτερο έπαθλο κατ΄ ομολογία των παικτών και των δύο ομάδων, αφού εκτός από γεύμα με κρέατα και απολαυστική χωριάτικη σαλάτα επιβιβάστηκαν και σε ιδιωτικό αεροπλάνο και παρακολούθησαν συναυλία του Sting.
Στο αποψινό επεισόδιο του “Survivor” οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο της επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που όλοι οι παίκτες επιθυμούν περισσότερο από το έπαθλο του φαγητού, αφού η επικοινωνία με δικούς τους ανθρώπους τους τονώνει την ψυχολογία και τους δίνει τη δύναμη να συνεχίσουν την καθημερινότητά τους στο εξωτικό νησί του Άγιου Δομίνικου.
Ένα χορταστικό επεισόδιο του “Survivor” προβάλλεται απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ, με ένα δυνατό αγώνισμα, έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση παίκτη.
Σχετικά
Αυτή την Κυριακή η Τρικούπη μεταμορφώνεται ξανά και μεταμφιέζεται!
Κι εμείς δίνουμε ραντεβού στη στοά
Στο «Μουσείο Μέλισσας και Κεντήματος» στον Κάτω Δρυ ετοιμάζει κάτι πολύ όμορφο
Πάμε να γιορτάσουμε την εποχή της ανθοφορίας με μια μοναδική εμπειρία!
BATTLEFIELD ReDEFiNED 2026: Η κορυφαία εκδήλωση Άμυνας και Ασφάλειας επιστρέφει στη Λευκωσία
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2026, στο Pavilion Hall στη Λευκωσία.
Λεμεσιανό Καρναβάλι: Αυτές είναι οι 115 ομάδες (και η σειρά τους) που θα παρελάσουν την Κυριακή
Ανακοινώθηκε η σειρά παράταξης των ομάδων
8 υπέροχα θεματικά πάρκα και φάρμες για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Tο ιδανικό σενάριο για την Καθαρά Δευτέρα είναι να την περάσουμε κάπου έξω, με τα έθιμα της Κύπρου και τα εδέσματα που "επιβάλλονται"
25 (ωραίες) προτάσεις για Καθαρά Δευτέρα στη φύση
Η Κύπρος γιορτάζει με λαγάνα, χαρταετούς, κρασί και παραδοσιακή μουσική
Week Agenda: 17 όμορφες προτάσεις για έξοδο στην Κύπρο αυτή την εβδομάδα
Όλα όσα θα μας κάνουν να περάσουμε ξέγνοιαστα τις επόμενες ημέρες στο νησί - Από θέατρο και μουσική μέχρι καρναβαλίστικες φιέστες
Το Καρναβάλι έρχεται στο MyMall Limassol!
Φορέστε τη στολή σας, πάρτε το χαμόγελό σας και ελάτε να ξεφαντώσουμε όλοι μαζί!
Η ψυχή του πάρτι: Καρναβάλι στη Μαρίνα Αγίας Νάπας με χορό, θέαμα, διασκέδαση και καλό σκοπό
O απόλυτος προορισμός για διασκέδαση!
Καρναβάλι 2026: Οι 14 παρελάσεις που θα απολαύσουμε στο νησί
Κάθε πόλη του νησιού και μια μεγάλη καρναβαλίστικη παρέλαση, από τις 15 μέχρι τις 22 Φεβρουαρίου
Το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου η καρδιά του καρναβαλιού χτυπά στη Μαρίνα Αγίας Νάπας!
Όλο το πρόγραμμα της γιορτής!