Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2017
Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά κρίθηκε ο πρώτος αγώνας του “Survivor” ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Απόψε, στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ θα προβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας, αφού νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει κερδίσει δύο αγώνες.
Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης μια που έστω για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 174,000 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 13-17, στα ανά τέταρτο στοιχεία, κατέγραψε το εκπληκτικό 91,5% την ίδια ώρα που στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωνε μέσο όρο 71%.
Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Η Τούρκικη ομάδα ξεκίνησε φτάνοντας το σκορ 6-1, αλλά η ελληνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κάνει συνολικά 7 νίκες. Η ελληνική ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάριο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιώργο Χρανιώτη, Σάρα Εσκενάζη και Γιώργο Αγγελόπουλο με τον τελευταίο να κάνει μόνο νίκες τις τρεις φορές που έπαιξε.
Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται ο επαναληπτικός συγκλονιστικός αγώνας του “Survivor” μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Εάν κερδίσει η ελληνική ομάδα τότε θα διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές, για τους μεν Έλληνες στην Αλικαρνασσό, για τους Τούρκους στη Μύκονο.
Σχετικά
Winter Wonderland by Hadjikostas: Το πιο μαγικό Χριστουγεννιάτικο Χωριό της χρονιάς θα στηθεί στην ορεινή Λευκωσία!
Ζήστε τη μαγεία των γιορτών στο ειδυλλιακό Κτήμα Χατζηκώστα, στην περιοχή Ευρύχου της επαρχίας Λευκωσίας
Στη Λεμεσό... θέλουν να κάνουν την πόλη τους καλύτερη
Εξ ου και την Πέμπτη 30 Οκτωβρίου διοργανώνουν την Ημερίδα «Κοινωνία για όλους σε μια πόλη για όλους»
Το 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Παραδοσιακού Χορού θα γίνει στην Κύπρο τον Νοέμβριο
Θέμα του «Ο Παραδοσιακός Χορός στην Επιστημονική Σφαίρα του 21ου Αιώνα»
53 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Από φεστιβάλ και συναυλίες μέχρι θεατρικές παραστάσεις, εκθέσεις και αποδράσεις στη φύση
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγαλύτερη γιορτή του αυτοκινήτου στην Κύπρο
Το 20ό Boyz Stuff Show επιστρέφει και φέτος. Μαζί η 5η Έκθεση Μοτοσικλέτας και η 15η Έκθεση Κλασικού & Σπορ Αυτοκινήτου
Επιστρέφει το μεγαλύτερο παζαράκι μεταχειρισμένου βιβλίου, για καλό σκοπό!
Με νέα και μεταχειρισμένα βιβλία από 1-5 ευρώ
Γιορτή του Αγίου Δημητρίου με ζιβανία και παλουζέ
Παράδοση, μουσική και χαρά στην καρδιά του χωριού
Το πιο μαγικό διήμερο του χρόνου θα στηθεί στο χωριό Mονάγρι!
Η πλατεία στο χωριό Μονάγρι σε έναν μαγικό Χριστουγεννιάτικο κόσμο!
Μία Halloween βραδιά με προβολή ταινίας, δραστηριότητες και φαγητό για όλους
Μια ξεχωριστή Halloween εμπειρία γεμάτη παιχνίδια, δημιουργίες και διασκέδαση
H παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά επιστρέφει στη Λευκωσία
Η πολυαναμενόμενη παραδοσιακή γερμανική χριστουγεννιάτικη αγορά του Κυπρογερμανικού Πολιτιστικού Συνδέσμου, ανακοίνωσε ημερομηνίες
Η 2η εβδομάδα της Μπιενάλε Λάρνακας 2025 συνεχίζει με συμμετοχικές παραστάσεις, δημιουργικά εργαστήρια και φιλοσοφικές συζητήσεις
Oι καλλιτέχνες και το κοινό καλωσόρισαν με ενθουσιασμό την τέταρτη έκδοση της Μπιενάλε