Δημοσιεύτηκε στις 19 Μαΐου 2017
Με μόλις τρεις βαθμούς διαφορά κρίθηκε ο πρώτος αγώνας του “Survivor” ανάμεσα στους Έλληνες και τους Τούρκους παίκτες. Απόψε, στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ θα προβληθεί ο επαναληπτικός αγώνας, αφού νικήτρια ομάδα θα είναι εκείνη που θα έχει κερδίσει δύο αγώνες.
Το χθεσινό επεισόδιο του “Survivor” κατάφερε να κεντρίσει για μια ακόμη φορά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να βρεθεί στην κορυφή του πίνακα της τηλεθέασης μια που έστω για ένα λεπτό το παρακολούθησαν περισσότεροι από 174,000 τηλεθεατές. Στο νεανικό κοινό 13-17, στα ανά τέταρτο στοιχεία, κατέγραψε το εκπληκτικό 91,5% την ίδια ώρα που στα νεανικά κοινά 13-24 σημείωνε μέσο όρο 71%.
Το αγώνισμα στο οποίο κλήθηκαν να συμμετάσχουν οι δυο ομάδες απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία, ισορροπία και ευστοχία. Η Τούρκικη ομάδα ξεκίνησε φτάνοντας το σκορ 6-1, αλλά η ελληνική ομάδα κατάφερε να γυρίσει το παιχνίδι και να κάνει συνολικά 7 νίκες. Η ελληνική ομάδα κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο με τους Μάριο Ιωαννίδη, Κώστα Αναγνωστόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ευριδίκη Βαλαβάνη, Γιώργο Χρανιώτη, Σάρα Εσκενάζη και Γιώργο Αγγελόπουλο με τον τελευταίο να κάνει μόνο νίκες τις τρεις φορές που έπαιξε.
Απόψε στις 21:15 στο ΣΙΓΜΑ έρχεται ο επαναληπτικός συγκλονιστικός αγώνας του “Survivor” μεταξύ Ελλάδας – Τουρκίας. Εάν κερδίσει η ελληνική ομάδα τότε θα διεξαχθεί ένας τρίτος αγώνας μικρότερης διάρκειας προκειμένου να αναδειχθεί ο τελικός νικητής. Το έπαθλο για τη νικήτρια ομάδα θα είναι μία εβδομάδα διακοπές, για τους μεν Έλληνες στην Αλικαρνασσό, για τους Τούρκους στη Μύκονο.
Σχετικά
H Ανδρομάχη τραγουδά (για καλό σκοπό) στη Λευκωσία
Στο χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό πάρτυ που οργανώνει το House of Angels by Maria Gonata
Καλωσορίσατε στο Cap Bohème, το πρώτο Signature Dinner Show στο Club του Cap St Georges Hotel & Resort
Ξεκινήστε τη βραδιά με σαμπάνια, καθώς το Club ζωντανεύει
Χριστούγεννα στην Ορμήδεια 2025: Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό
Αυτή την Κυριακή, το χωριό γεμίζει με φως, μουσική και γιορτινή διάθεση!
1ο Paralimni Christmas Shopping Festival: Όλα όσα θα συμβούν το Σάββατο στο Παραλίμνι
Ολόκληρη η αγορά του Παραλιμνίου μετατρέπεται σε ένα μεγάλο Christmas Open Mall και μας καλεί να το ανακαλύψουμε κάνοντας τις αγορές μας και στηρίζοντας την τοπική αγορά
Δωρεάν κρασί κ.ά. στην «Πλατεία Χριστουγέννων» στον Άγιο Ιωάννη Πιτσιλιάς
Η πλατεία μεταμορφώνεται σε ένα μαγικό χριστουγεννιάτικο χωριό γεμάτο χαρά, δράσεις και γιορτινή διάθεση!
Ο Κάθηκας, για ένα διήμερο, θα κερνά (τοπικό) κρασί στην πλατεία
Χριστουγεννιάτικη Κρασοκαζάνυξη στην Κάθηκα, με τη σύμπραξη τριών οινοποιείων
"Το Σπίτι των Ξωτικών" θα στηθεί στο Πραστείο Κελλακίου
Ανακοινώθηκε ολόκληρο το πρόγραμμα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού
Eudaimonia Festive Edition στο Οινοποιείο Τσιάκκα
Η πιο κομψή, ζεστή και γιορτινή συνάντηση του Δεκεμβρίου – μια εμπειρία που δεν μοιάζει με καμία άλλη
Christmas Fest στον Άγιο Δομέτιο με μουσικές, τραγούδια και φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου
Μία μέρα γιορτής για μικρούς και μεγάλους
H Τερσεφάνου ετοιμάζεται να φωταγωγήσει τις γειτονιές της με συναυλία και κεράσματα
Ο Κύπριος Τραγουδιστής Χρίστος Τελεβάντος, πρόκειται να πλαισιώσει την εκδήλωση
Όλα όσα θα γίνουν στο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ του Δήμου Στροβόλου στο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο με τη μαγεία των Χριστουγέννων
Η «Σταχτοπούτα» του Προκόφιεφ ζωντανεύει στη σκηνή από το Μπαλέτο Νέων Λευκωσίας
Με περισσότερους από 65 ταλαντούχους νέους χορευτές, εντυπωσιακά κοστούμια και σκηνικά