Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Βουτιές στα 10 καλύτερα beach bars της Κύπρου

Στα πιο κάτω αγαπημένα μας beach bar, σε όλη την χώρα, θα ζήσεις τις πιο υπέροχες καλοκαιρινές σου στιγμές!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2017

Το καλοκαίρι κορυφώνεται και οι διακοπές είναι επιτέλους γεγονός. Εσύ που θα μείνεις εντός και θα βρεθείς στις παραλιακές περιοχές της Κύπρου, από τον Πρωταρά και την Αγία Νάπα, μέχρι τη Λάρνακα, τη Λεμεσό και την Πάφο θα βρεις άπειρες επιλογέςσε ξεχωριστά παραλιακά μπαράκια του νησιού. Εμείς σου προτείνουμε 10 αγαπημένα μας.

Τα 10 αγαπημένα μας beach bars για αυτό το καλοκαίρι που σου προτείνουμε να πας είναι:

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΠΡΩΤΑΡΑΣ

Aeyalos
Μπροστά από την ψαροταβέρνα Αιγιαλός, απλώνεται ένας μικρός καταπράσινος κολπίσκος, ιδανικός για ήσυχες βουτιές ή κολύμπι με την οικογένεια. Ξαπλώνοντας στα λευκά κρεβατάκια του Beach Bar, θα πιείς το πρωί τον καφέ σου και το απόγευμα μια
παγωμένη μπύρα ΚΕΟ.
Tip: Αν πεινάσεις, εκτός από σνακς μπορείς να καθίσεις στην ταβέρνα και να φας το αγαπημένο σου ψάρι με το κιλό.
(99988600) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς.

Yianna Marie Beach Bar
Μια νέα εποχή ξεκινά φέτος για το Yianna Marie Beach, με νέο look, ανεβαστική ατμόσφαιρα με μουσική, καινούρια κοκτέιλ, σνακ, platter με τυριά, αλλαντικά και πολύ καλό sushi platter για δύο
(€19.50).΄Ένα ιδανικό μέρος για μεγάλες παρέες, αλλά και οικογένειες, που διαφοροποιείται από τα συνηθισμένα παίζοντας με το ξύλο, το λευκό και το μαύρο.
Tip: Τα βράδια της Παρασκευής και του Σαββάτου γίνονται πιο ανεβαστικά με DJs και πάρτι, τα οποία θα απολαύσεις με ένα Mediterranean Flavor κοκτέιλ (oe9.50) με βάση το gin!
(23814446) Λευκόλας 21, Πρωταράς. Δ-Κ 10.00-02.00.

Koi
Ένα αλλιώτικο beach bar, για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το καλοκαίρι σου, ενώ το βράδυ μεταμορφώνεται σε ένα μπαράκι με δυνατή μουσική και πολλά πάρτι. Θα τα ανακαλύψεις στην παραλία
του ξενοδοχείου Capo Bay, διαθέτει αναπαυτικά κρεβατάκια και τεράστια λευκά πουφ και ξεχωρίζει για την εξαιρετική του κουζίνα με μεσογειακές και ασιατικές γεύσεις.
Tip: Η καρτέλα των κοκτέιλ του είναι πολύ προσεγμένη, με signature cocktails τα οποία συνδυάζονται άψογα με τα ιδιαίτερα sushi που σερβίρει. Γι' αυτό μαζί με τα αγαπημένα σου
sushi δοκίμασε και ένα House of passion margarita με μάνγκο και τεκίλα (€9.50).
(23831101) Capo Bay Hotel, Πρωταράς.

Kaliva on the beach
Όμορφο beach bar στην παραλία Πανταχού στην Αγία Νάπα, το οποίο έκανε πέρσι την εμφάνισή του. Σερβίρει από το πρωί καφέ και σνακ. Για μεσημέρι και βράδυ δοκίμασε πιάτα από τη διεθνή κουζίνα.
Το μπαρ σερβίρει καλοφτιαγμένα κοκτέιλ, ενώ εσύ ακούς chill out μουσική.
Tip: Προσφέρει δωρεάν πετσέτα παραλίας, αν ξεχάσεις να πάρεις τη δική σου και επιλέγεις ανάμεσα σε ξαπλώστρες, gazebo ή απλά να καθίσεις στο εστιατόριο για φαγητό και ποτό.
(23723023) Σκλάβου 12, παραλία Πανταχού, Λιμανάκι, Αγία Νάπα. Δ-Κ 09.00-21.00.

ΛΕΜΕΣΟΣ

La Isla
Κοντά στο Guaba, ένα άλλο beach bar σε περιμένει για summer parties. Η παραλία, που απλώνεται μπροστά είναι ιδανική για κολύμπι, ενώ τα απογεύματα ξεχωρίζει για την ανεβαστική του διάθεση, με μουσική από resident και guest DJs. Στο μενού του θα βρεις σαλά- τες, θαλασσινά, platter, είδη σχάρας, στέικ, ζυμαρικά, από τα οποία αγαπάμε τα τρία είδη ραβιόλι γεμιστά με ρικότα (€15).
Tip: Αν σκοπεύεις να μείνεις μέχρι αργά κάνε κράτηση κοντά στην πισίνα, όπου μαζεύονται όλοι όταν η μουσική δυναμώνει.
(25310310) Αμαθούντος 17. Δ-Κ 09.00-24.00.

PlusSea Lifestyle Bar
Και ποιος είπε ότι ένα κόκκινο στρώμα στις ξαπλώστρες και κόκκινες υπέροχες ομπρέλες δεν είναι ιδανικά για ένα beach bar; Από το μενού του δοκίμασε το φρέσκο φιλέτο λαβράκι με ελιές, κάππαρη, φρέσκια ντομάτα και αρωματικά βότανα συνοδευόμενο με ρύζι ατμού και λαχανικά (€21) ή σαλάτα, κρέας στη σχάρα και σνακς.
Tip: Χαλάρωσε εδώ το απόγευμα με ένα καλό κοκτέιλ από το μενού του, ή με ένα κρασί από την πλούσια κάβα του.
(25634995) Λεωφ. Αμαθούντας 5. Δ-Κ 10.00-01.00.

ΛΑΡΝΑΚΑ

Ammos Beach Bar
Εμφανίστηκε το 2005, φέρνοντας μαζί του ένα καινούργιο concept, επηρεασμένο από το Miami και την Αμερική. Το Ammos εξάλλου ήταν και ο λόγος, που το Μακένζι μέχρι σήμερα είναι ένα από τα απόλυτα καλοκαιρινά μέρη όλης της
Κύπρου. Πήγαινε λοιπόν στην παραλία και απόλαυσε την ημέρα σου και το απόγευμα, πάρε θέση σε ένα από τα τραπέζια του, παράγγειλε μια παγωμένη μπίρα και ένα sushi platter (από €8) και χαλάρωσε με την παρέα σου.
Tip: Παρακολούθησε τη σελίδα του στο Facebook και τα event του, κάθε χρόνο είναι ακόμη καλύτερα με διεθνείς DJs να καταφθάνουν από όλο τον κόσμο.
(24828844) Παραλία Μακένζι.

Kastela Beach
Ένα πλήρως οργανωμένο και βραβευμένο beach bar με ξύλινα κρεβατάκια, μαλακά μαξιλάρια και ψάθινες ομπρέ- λες. Σερβίρει παγωμένους καφέδες, χυμούς, μπίρες, κοκτέιλ και σνακ για να καταλαγιάσει η πείνα σου μετά τη βουτιά.
Tip: Απλό, ιδανικό για εξορμήσεις στην παραλία.
(70002526) Παραλία Καστέλα, Τάσου Μητσόπουλου.

ΠΑΦΟΣ

Sea You Beach Bar
Στην παραλία της Κισσόνεργας ένα beach bar κλέβει τις εντυπώσεις, με εξωτική διακόσμηση, ιδανικό για νεαρές παρέες και ζευγάρια. Θα πας και θα περάσεις όλη τη μέρα σου αραχτός σε μία ξαπλώστρα με ένα Rasberry Mojito (€7), ενώ διαθέτει και καλή κουζίνα με σνακ και μεσογειακά πιάτα.
Tip: Αγαπά πολύ τα live με soul και jazz vibes.
(96234490) Παραλία Κισσόνεργας, Πάφος.

Και… επαρχία Λευκωσία!
Grape by the sea
Από πέρσι το καλοκαίρι, που ανακαλύψαμε αυτό το τροπικό beach bar στην παραλία Ωμέγα στον Πύργο, έχουμε ερωτευτεί. Το τοπίο, το μικρό μπαράκι με την κληματαριά, η καθαρή θάλασσα, η καλή κουζίνα του όπου σερβίρει μπριζόλες, burger, κοτόπουλο και φυσικά φρέσκο ψάρι, κοκτέιλ και διάφορα happenings. Άραξε σε μια αιώρα και δοκίμασε ένα αλλιώτικο mojito, παράγγειλε το Grape Mojito (€5), που φτιάχνεται με σταφύλι και θα μας θυμηθείς.
Tip: Δεν χρειάζεται να κουβαλάς μαζί σου ομπρέλες και κρεββατάκια, καθώς οι ξαπλώστρες στην παραλία είναι δωρεάν!
(99117656) Παραλία Ωμέγα, Κάτω Πύργος.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close