Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Αυτό είναι το αγαπημένο spot του καλοκαιριού στη Λευκωσία

Υπέροχες βραδιές στο κέντρο της πρωτεύουσας σε ένα από τους πιο όμορφους κήπους της πόλης

Δημοσιεύτηκε στις 28 Ιουλίου 2017

Αγαπημένο spot στη Λευκωσία τα  βράδια του καλοκαιριού, είναι το Garden Day ‘n’ Night. Στον καταπράσινο κήπο, η φετινή κάρτα των cocktail, που έχει δημιουργηθεί από τον Βάκη Σταυρή έχει ανανεωθεί πλήρως, κρατώντας μερικά από τα περσινά hit, όπως το Garden ‘n’ Tonic. Φέτος, η φιλοσοφία εστιάζεται στα φρούτα και συγκεκριμένα στα blueberries, τα κεράσια, τον ανανά, το rhubarb και πολλά άλλα.

Τα κοκτέιλ, που έχουν δημιουργηθεί, ικανοποιούν όλες τις παλέτες, αφού θα βρεις από γλυκά, ξινά, δυνατά, με χαμηλό αλκοόλ κλπ. Όλα, όμως, είναι δροσερά και πολλά από αυτά long drinks με πολλά παγάκια, ιδανικά για τις ζεστές καλοκαιρινές νύκτες. Θα δοκιμάσεις για παράδειγμα, το The Boulevard, ένα γλυκόξινο long drink με βάση τη βότκα και με πουρέ από ανανά και rhubarb, που στο τελείωμα αφήνει νότες από φράουλες και raspberry.

Αν είσαι του γλυκού και της μαστίχας, πάρε το Candy Crush, ένα παιχνιδιάρικο ποτό με μαστίχα, αψέντι και μια χαρακτηριστική γεύση, που θα σου θυμίσει το μαλλί της γριάς και θα σε ταξιδέψει στα παιδικά σου χρόνια. Κι επειδή καλοκαίρι χωρίς ρούμι δεν λέει, εμάς θα μας βρεις στην μπάρα να απολαμβάνουμε το Caribbean Smuggler, ένα long drink δυνατό σε αλκοόλ, με blended rum, over proof rum, πουρέ από blueberries, γλυκάνισο, αμύγδαλο και topped up με dandelion και σόδα.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close