Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

16 summer cocktail από 7 μπαράκια της Κύπρου

To Check In έψαξε και βρήκε τα κοκτέιλ που θα σε ανεβάσουν αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 04 Αυγούστου 2017

Ο Αύγουστος θέλει θάλασσα, χαλαρή διάθεση, όμορφα βράδια με φίλους και εξόδους στα μπαράκια της πόλης. Εμείς βγήκαμε και πήγαμε σε αγαπημένα μας καλοκαιρινά μπαράκια σε όλη την Κύπρο και τους ζητήσαμε να μας προτείνουν τα τοπ κοκτέιλ του καταλόγου τους.

Ρίξε μια ματιά και βρες το κοκτέιλ που θα σημαδέψει για σένα το φετινό καλοκαίρι.

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ 

Hard Rock Cafe
Το γνωστό σε όλους μας Hard Rock Cafe στην Αγία Νάπα, το οποίο ξεκίνησε να λειτουργεί από πέρυσι το Μάιο εκτός από φαγητό και καφέ προσφέρει καταπληκτικά κοκτέιλ στον 3ο όροφο με πανέμορφη θέα. Το skybar που διαθέτει προσφέρει finger food, ποτό και ναργιλέ. Είναι ένας χώρος ανοιχτός με ιδιαίτερο φωτισμό και εννοείται ροκ πινελιές. (23819888)

Προτείνει: 
> Hurricane cocktail που περιέχει Bacardi, χυμούς από εξωτικά φρούτα όπως μάνγκο και ανανά, rum black και amaretto.

> Southernrocks που έχει ως φάση το jack daniels, λικέρ raspberry, Smirnoff και σόδα.

Γίνε ο μπάρμαν του εαυτού σου δημιουργώντας το δικό σου κοκτέιλ με την βοήθεια και τις γνώσεις του προσωπικού!

Nalu coctail lounge bar
Το Nalu βρίσκεται στον Πρωταρά και είναι ανοικτό από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 το βράδυ. Η ονομασία και ο χώρος του μαγαζιού παραπέμπει σε καλοκαιράκι καθώς σε μετάφραση το nalu σημαίνει κύμα. Είναι ένας όμορφος χώρος με εξυπηρετικό προσωπικό που σε κάνει να νιώθεις άνετα. Το σύμβολο του μαγαζιού είναι μία κοπέλα χωρίς μάτια, αντιπροσωπεύει πως οι κριτικές και τα σχόλια δεν πρέπει να μας αφορούν για αυτό στο εν λόγω μπαράκι πρέπει να είσαι ο εαυτός σου! (23819444)

Προτείνει  
> La eskina, με μαστίχα, λάιμ, βανίλια, φράουλες και μέντα.

> Sexy colada, με ρούμι, καρύδα, ανανά, ginger, lime και cinnamon

ΠΑΦΟΣ 



The Dome cocktail and sushi bar
Ένα υπέροχο μπαράκι που σε ανεβάζει ψηλά κυριολεκτικά και μεταφορικά. Βρίσκεται στην περιοχή της Πάφου σε απόσταση μόλις 2 λεπτών με τα πόδια από τη θάλασσα. Εδώ μπορείς να απολαύσεις το κοκτέιλ σου ενώ παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα να δοκιμάσεις μερικά από τα sushi που φτιάχνει το μαγαζί. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό μπαράκι ντυμένο στα λευκά με ξύλινα ψηλά τραπεζάκια και μερικούς καναπέδες. (70005787)

Προτείνει:
> Butterflies: φρέσκες φράουλες, passion fruit, ροδάκινο,  gin και elderflower l iqueur.

> Blue crush: με 3 διαφορετικά είδη ρούμι, blueberries, φράουλες και φρέσκο χυμό λεμόνι.

Το μπαράκι διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε gin με δικά του premix σε γεύσεις και φρούτα.

Alea cafe lounge bar
Ένα από τα πιο δημοφιλές μπαράκια της Πάφου, βρίσκεται στο λιμάνι της Κάτω Πάφου ακριβώς απέναντι από την θάλασσα. Ένας φιλόξενος και δροσερός χώρος με ξύλινα τραπεζάκια κατάλληλος για όλες τις ώρες τις ημέρας. Λειτουργεί από τις 830 το πρωί μέχρι τις 2 το βράδυ. Αν πρόκειται να επιλέξεις το Alea για την βραδινή σου εξόρμηση στην πόλη καλό θα ήταν να κάνεις κράτηση αφού το μαγαζί γεμίζει από ντόπιους και τουρίστες. (96822854)

Προτείνει:
> Porn star martini vodka, το οποίο περιέχει βότκα, βανίλια βότκα, λικέρ από βότκα και passion fruit

> Bee No7 με Jhuck Daniel honey, μάγκο και λεμονάδα

> French 75 με gin, χυμό από λαιμ και σαμπάνια.

ΛΕΜΕΣΟΣ 

Cote D’azur Cockatil snd Champagne Bar
Βρίσκεται πάνω στην παραλία και το theme concept του μαγαζιού είναι το γιοτ. Το προσωπικό είναι φοράει φανελίτσες με λευκό και μπλε ριγέ ακριβώς σαν ναυτάκια. Το εν λόγω μαγαζί θα σε ταξιδέψει και θα σε πάρει μακριά από την καθημερινότητα και τις υποχρεώσεις. Εκεί θα ακούσεις ξένες και ελληνικές επιτυχίες και θα απολαύσεις φαγητό καθώς και ποτό. (70005008)

Προτείνει: 
> Passion perfection cocktail που τα βασικά συστατικά του είναι το ρούμι και το φρέσκο passion fruit

> Summer D’azur cocktail με βότκα και παγωτό καραμέλα.

Οι συνταγές των κοκτέιλ είναι μυστικές καθώς εκεί κρύβεται και οι επιτυχία τους, οπόταν το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις από εκεί και να το δοκιμάσεις.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ 

Coffee n’ liquer
Ένα χαλαρό καφέ μπαρ που βρίσκεται στην Λήδρας κάτω Λευκωσία. Αποτελεί την καλύτερη απόδραση από τους γρήγορους ρυθμούς της πρωτεύουσας. Με ξύλινα τραπεζάκια, δέντρα και λουλούδια νιώθεις λες και βρίσκεσαι διακοπές. Το καλύτερο από όλα είναι τα παγωμένα και εμπνευσμένα κοκτέιλ που σερβίρει. (22661888) 

Προτείνει: 
> Jack sparrow με παλαιωμένο ρούμι, φρέσκο χυμό λαιμ, σιρόπι ginger, φρέσκο passion fruit, σιρόπι vanilla και πουρέ από μάνγκο.

> Journalist με βότκα, φρέσκο λάιμ, φρέσκο ροζ γκρέιπφρουτ, φρέσκο passion fruit, σιρόπι βανίλιας και λικέρ πορτοκαλιού.

Garden day and night
Το Garden είναι ένας ανοιχτός χώρος με εξωτικά λουλούδια μια πισίνα γεμάτη νερό και υπέροχα κοκτειλ από τον Βάκη Σταύρη. Ανοικτό από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, καλύπτει όλα τα γούστα και είναι κατάλληλο για τις βραδινές μας εξόδους στην αποπνικτική πρωτεύουσα. (22662626)

Προτείνει: 
Sunset Boulevard, το οποίο έχει ως βάση την βότκα, πουρέ από ανανά, χυμό από λαιμ,Spanish bitters και για το τελείωμα elderflower lemonade.

Garebian smaller, συνδυασμός από 4 ρούμια και λικέρ από πορτοκάλι, με blueberries, λαιμ και για το τελείωμα σόδα.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close