Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2017
Πολυτελή, μοναδικά και ξεχωριστά αυτοκίνητα, τα τελευταία μοντέλα μοτοσικλετών, οχήματα ηλεκτρικής κίνησης, παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας, πάρκο οδικής συμπεριφοράς, και αρκετές άλλες εκπλήξεις θα περιμένουν όλους όσοι βρεθούν στο 1ο Limassol Motor Show & Motion, που θα πραγματοποιηθεί στη Λεμεσό.
Ένα μοναδικό και διαδραστικό event θα ξεκινήσει στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου. Τα εγκαίνια του 1ου Limassol Motor Show & Motion θα τα τελέσει ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, κος Μάριος Δημητριάδης μαζί με τον Δήμαρχο Λεμεσού, κο. Νίκο Νικολαϊδη.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν καινούργια μοντέλα αυτοκινήτων όπως τη νέα σειρά της Volvo, το αυτοκίνητο της χρονιάς 2017 Peugeot 3008, τις νέες σειρές αυτοκινήτων της Honda, καθώς και τα γνωστά ηλεκτρικά αυτοκίνητα Tesla.
Επίσης, θα υπάρχουν πέρα των 15 μοναδικών αυτοκινήτων όπως Lamborghini, Porsche, Mustang, το κυπριακό αγωνιστικό αυτοκίνητο του Rally Paris-Dakar, το μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο του Πανεπιστημίου Frederik, ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα στον κόσμο το Ford T, όπως επίσης και δεκάδες μοτοσυκλέτες, ποδήλατα και άλλα οχήματα οδήγησης από της εταιρείες: Benelli, Yamaha, Volvo, NH Green Recycle Cyprus, KTM, Peugeot, Honda, Kymco, Sym, Xtreme Wheelers, 33 Bikes, Falken (D.Photiou Ltd), CNMC Racing, CyCarbon, BRP, Cougar, Gyeon, Revo (P.Constantinou Garage Ltd), NMA Tuning Technologies.
Μια ξεχωριστή νότα θα αποτελέσει το παιχνίδι της Red Bull όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να οδηγήσουν σε εικονική πραγματικότητα τα αγωνιστικά αυτοκίνητα της Red Bull.
Ο πρέσβης οδικής συμπεριφοράς και αθλητής αγώνων ταχύτητας, Πανίκος Πολυκάρπου, θα διοργανώσει Πάρκο Οδικής Συμπεριφοράς όπου οι μικροί επισκέπτες μπορούν να διασκεδάσουν και να μάθουν τους κανόνες οδικής ασφάλειας.
Κατά την διάρκεια του τριήμερου event η Fly board Cyprus θα παρουσιάσει εντυπωσιακά shows μέσα στο Παλιό Λιμάνι Λεμεσού.
Η έκθεση θα ξεκινήσει την Παρασκευή στις 18:00 μέχρι τις 22:00 και το σαββατοκύριακο από τις 11:00 μέχρι τις 22:00. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.
-
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
29 Σεπτεμβρίου - 01 Οκτωβρίου 2017
Σχετικά

30 υπέροχα πράγματα για να κάνεις το σαββατοκύριακο στο νησί
Φτιάξαμε την ατζέντα με όλα όσα δεν πρέπει να χάσεις

Ειδικές ξεναγήσεις στην έκθεση «Καφενές: Ιστορίες σε ασπρόμαυρα καρέ» στη Λεβέντειο Πινακοθήκη
Οι Ιλιάνα Κουλαφέτη και Χρήστος Μιχάλαρος αφηγούνται τις ιστορίες πίσω από τις φωτογραφίες

«Είναι Θέλημα Αγάπης»: Μουσικοχορευτική παράσταση από τον Λαογραφικό Όμιλο Μιτσερού
Με χορούς, τραγούδια και δρώμενα από την Κύπρο και την Ελλάδα
Το σαββατοκύριακο η καρδιά της καλαθόσφαιρας 3Χ3 χτυπά στην Πάφο
Τo OPAP Paphos 3x3 2025 ενώνει δυνάμεις με το Enavsma Foundation και μαζί μεταμορφώνουν την Πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου

Το πρόγραμμα για την τελευταία μέρα του Κατακλυσμού Λάρνακας
Ολοκληρώνεται απόψε ο Κατακλυσμός Λάρνακας

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του