News , Guide

Ποιο ελληνικό νησάκι είναι η "νέα Σαντορίνη";

Η έγκυρη ταξιδιωτική ιστοσελίδα Travel + Leisure κάνει μία τελευταία αποτίμηση των καλύτερων προορισμών, στον απόηχο του καλοκαιρινού

Δημοσιεύτηκε στις 02 Οκτωβρίου 2017

Τα νησιά της Ελλάδας φέτος βούλιαξαν στην κυριολεξία από τουρίστες. Η Ελλάδα πραγματικά φαίνεται να έχει γίνει ο πιο hot ίσως καλοκαιρινός προορισμός στον κόσμο, με νησιά όπως η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Πάρος και η Κρήτη να μετρούν βραβεία και πρωτιές σε λίστες με τα πιο όμορφα μέρη στον πλανήτη. 

Τώρα η διάσημη και έγκυρη ταξιδιωτική σελίδα Travel + Leisure, στον απόηχο του καλοκαιριού, κάνει ένα εκτενές αφιέρωμα μέσα από μαρτυρίες συντακτών και φωτογράφων της, στους πιο ελκυστικούς και ανερχόμενους προορισμούς, ξεχωρίζοντας ένα ελληνικό νησί ανάμεσα στα τόσα πολλά που έχει η χώρα μας και ονομάζοντας το «νέα Σαντορίνη».

Ο λόγος για τη μικρή Σίφνο, η οποία αποθεώνεται μέσα από τις εικόνες και το ρεπορτάζ της φωτογράφου Στέφανι Μπάσος που αγαπά ιδιαιτέρως το νησί και το επισκέπτεται τακτικά. 

«Η Σίφνος είναι ένας λιγότερος γνωστός προορισμός με τεράστιες αμμώδεις παραλίες, παραδοσιακή αρχιτεκτονική, καταστήματα κεραμικών, μεσογειακή κουζίνα και περισσότερες από 200 εκκλησίες», γράφει η ίδια.

Η φωτογράφος επισκέφθηκε το νησί το 2006 και αυτό ήταν ερωτεύτηκε. Από τότε επιστρέφει στη Σίφνο και αποτυπώνει με την κάμερά της τις ομορφιές του νησιού.

Σχετικά

Ατζέντα
September 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close