Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2017
Μάθε πρώτος τα νέα μαγαζιά που μόλις άνοιξαν στη Λευκωσία και θα βρεθείς σύντομα εκεί για κάποια από τις εξόδους σου.

Omnia Club
Η πρώτη νέα άφιξη της Λευκωσίας έχει να κάνει με τη νυχτερινή σου διασκέδαση. Πρόκειται για το Omnia Club που φιλοδοξεί να μας κερδίσει με τις μουσικές τους. Το Omnia Club είναι ένα διαφορετικό κλαμπ νέα γενιάς με τελευταίας τεχνολογίας ήχο και φωτισμό. Ένας χώρος για πολυτελείς νύχτες διασκέδασης με μία ποικιλία από μουσικές επιλογές φιλοξενώντας μια σειρά από DJs. Μην χάσεις το μεγάλο πάρτυ που διοργανώνει την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου με καλεσμένο τον Dj Suyano στις 23.00.
(99111522) Λεωφόρος Ευαγόρου 40, Λευκωσία.

Balcony All Day
Η επόμενη νέα άφιξη βρίσκεται στην καρδιά της παλιάς Λευκωσίας στη Φανερωμένη. Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό μαγαζί το οποίο στεγάζεται σε ένα ανανεωμένο κτήριο της περιοχής με πουρόπετρα, εσωτερική αυλή και τοξοτές καμάρες. Το Balcony σερβίρει βραδινό αλλά και δροσερά κοκτέιλ το βράδυ. Ιδανικός χώρος για φαγητό με φίλους αλλά και επαγγελματικά ραντεβού με μενού που περιλαμβάνει πιάτα διεθνούς-fusion κουζίνας.
(99999626) Φανερωμένης 61. Δ-Κ 18.00-01.00.

The Gallery Lounge
Μία ακόμα νέα άφιξη που θα ανοίξει επίσημα το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στο κέντρο της πόλης φαίνεται πως θα μας απασχολήσει. Ο λόγος για το The Gallery Lounge (πρώην PlanB Club) στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού. Ένας ντιζαϊνάτος χώρος με ιδιαίτερη αισθητική σχεδιασμένος από τον designer Περικλή Λιάτσο ενώ το μενού υπογράφει ο σεφ Λούκας Σταύρου. Το μαγαζί σερβίρει φαγητό σε ποικίλες επιλογές από platters όπως sushi, ocean, mexican κ.α. νυχτερινή του διασκέδαση και κοκτέιλ από τον mixologist Ανδρέα Κυριάκου. (22103727) Σπύρου Κυπριανού 18, Λευκωσία. Τετ-Σ 20.00-03.30.
Σχετικά
Πάμε για "Brandy Sour" και πορτοκαλόπιτα στο καφενείο
Ένα απόγευμα στο καφενείο που θα θυμίζει Κυριακάτικο τραπέζι
Tripadvisor: Τα 25 καλύτερα εστιατόρια στον κόσμο για το 2026 – Ανάμεσα τους και ένα ελληνικό
Η φετινή κατάταξη ταξιδεύει τον επισκέπτη γαστρονομικά από τη Νότια Αμερική και την Ασία έως την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.
Ένας από τους πιο όμορφους προορισμούς για breakfast και brunch στη Λεμεσό
Στεγασμένoς σε μια όμορφα αναπαλαιωμένη αστική στοά, συνδυάζει μοναδική αισθητική, δημιουργική κουζίνα και αυθεντική φιλοξενία!
Κυριακές με σούβλα, κλέφτικο και παραδοσιακές γεύσεις στο χωριό
Ετοιμάσου για εκδρομή και καλό φαγητό
Η (πιο) διάσημη Κοκόνα της Λευκωσίας, αποκτά αδερφάκι
Το δημοφιλές ghost kitchen brand ετοιμάζεται να ανοίξει το νέο του spot στη Λεμεσό, φέρνοντας μαζί του τα θερμιδομετρημένα, σπιτικά γεύματα που αγαπήθηκαν στη Λευκωσία
Στο Κέντρο της Σταυρούλλας φτιάχνουμε παλουζέ και σουτζούκκο και απολαμβάνουμε τοπική κουζίνα
Στον Πολύστυπο σε μαθαίνουν να φτιάχνεις παλουζέ και σουτζούκκο
Η Λεμεσός απολαμβάνει το TIRAMISU SOU
Το μικρό brand στη Λεμεσό που φτιάχνει θεϊκό τιραμισού!
Μια παλιά ψαροταβέρνα-κρυμμένο μυστικό για όσους εκτιμούν την αυθεντική, ανεπιτήδευτη ψαροφαγία
Ένα μαγαζί που μετρά πολλές δεκαετίες, συνεχίζει επάξια με μερακλίδικους θαλασσινούς μεζέδες, καλό τηγάνι κι έμπειρη σχάρα
Έκλεισε για φέτος το beach spot που κέρδισε τις εντυπώσεις στη Λεμεσό
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού έκλεισε την πρώτη του σεζόν και δίνει ραντεβού το επόμενο καλοκαίρι
Ο θρυλικός Billy Walker στην Κύπρο για δύο μοναδικά GlenAllachie Whisky Masterclasses
Δύο events που απευθύνονται τόσο στους αφοσιωμένους λάτρεις του whisky και στους επαγγελματίες του χώρου όσο και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν σε μεγαλύτερο βάθος τη φιλοσοφία πίσω από ένα από τα πιο δυναμικά ανεξάρτητα ονόματα του σημερινού Scotch whisky.
Ανακαλύψαμε μια (απάχικη) κρυμμένη αυλή στη Λευκωσία, που σερβίρει καλοφτιαγμένο μεζέ με €18
Μια μικρή όαση στον Στρόβολο, με δέντρα, λουλούδια και τραπέζια στρωμένα με καρό τραμεζομάντιλα