Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2017
Σχεδιάζει να κάνει οικονομία, η αεροπορική εταιρεία VivaColombia καθώς στα άμεσα σχέδια της είναι οι επιβάτες να στέκονται όρθιοι!
Σκοπός είναι να μπορούν περισσότεροι επιβάτες να ταξιδεύουν με τα αεροπλάνα της εταιρείας και να μειωθεί έτσι η τιμή των εισιτηρίων. Σύμφωνα με την εταιρεία, μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας που αψηφά όλους τους κανόνες ασφαλείας που ισχύουν διεθνώς, θα μπορέσουν να ταξιδέψουν οι Κολομβιανοί με χαμηλό εισόδημα και θα γίνει πιο εύκολη η πρόσβαση των τουριστών που δεν έχουν μεγάλη οικονομική δυνατότητα.
Η εταιρεία ανακοίνωσε αυτή τη βδομάδα πως προστέθηκαν στο στόλο της 50 νέα Airbus 320s για να εξυπηρετηθούν οι ανάγκες των τουριστών. Τα νέα αεροπλάνα θα έχουν περισσότερες θέσεις και χαμηλότερο κόστος συντήρησης με το πρώτο να έχει προγραμματιστεί να ταξιδέψει στις αρχές του 2018.
Ο CEO της VivaColombia Γουίλιαμ Σόου δήλωσε στη Miami Herald: "Υπάρχουν άνθρωποι που αναζητούν τρόπους για να ταξιδέψουν και όρθιοι. Ενδιαφερόμαστε γι αυτό επειδή θα κάνει τα ταξίδια πολύ πιο φθηνά" και συμπλήρωσε: "ποιος νοιάζεται αν σε μια ώρα πτήσης δεν υπάρχουν οθόνες, μαρμάρινα πατώματα και… φυστίκια;"
Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που αεροπορική εταιρεία αναζητά τρόπους για να ταξιδεύουν όρθιοι οι επιβάτες. Ήταν το 2003 όταν η Airbus είχε την ιδέα οι επιβάτες να κάθονται σε κάθετες θέσεις.
Πηγή: reader.gr
Σχετικά
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels
«The Whisper Man»: Ρόμπερτ ντε Νίρο και Άνταμ Σκότ στο νέο ανατριχιαστικό θρίλερ του Netflix
«Αν το παράθυρό σου μείνει ξεκλείδωτο, θα τον ακούσεις να χτυπά το τζάμι. Κι αν νιώθεις μόνος, λυπημένος και ευάλωτος, ο Whisper Man θα έρθει να σε βρει».
Ερχεται το πρίκουελ του «The Crown»: Από το τέλος της βικτωριανής εποχής μέχρι τον γάμο της Ελισάβετ
Το spin-off θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, αρχίζοντας την αφήγηση πέντε δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «The Crown».
Ντύθηκε τα «λευκά» το Τρόοδος – Σπάνια χιονόπτωση Μαΐου (vid+pics)
Σπάνιο καιρικό φαινόμενο καταγράφεται στην Κύπρο
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού
Το νέο Toyota RAV4 παρουσιάστηκε επίσημα στην Κύπρο
Η έκτη γενιά του εμβληματικού SUV της Toyota έκανε πρεμιέρα σε μια εντυπωσιακή βραδιά στο Pavilion, στη Λευκωσία