Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2017
Χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος, με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν το πρωί νότιοι ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι δυτικοί, ασθενείς ως μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν το απόγευμα νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Σε καταιγίδα οι άνεμοι δυνατό να μεταβάλλονται και να ενισχύονται στα 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε αρχικά αναμένονται τοπικά βροχές ή καταιγίδα αλλά σύντομα ο καιρός θα βελτιωθεί, για να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Στα δυτικά και τα βόρεια, όμως, δυνατό να σημειωθούν εκ νέου τοπικές βροχές ή καταιγίδα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά κατά τόπους μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη θα υπάρχουν περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό αλλά και παροδική συννεφιά, που το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται το μεσημέρι και το απόγευμα ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.
Το Σάββατο ο καιρός θα καταστεί σταδιακά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, το μεσημέρι και το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.
Σχετικά
Συννεφιασμένος ο καιρός με ενδεχόμενο παγετού στα ορεινά - Στους μείον 2 τη νύχτα
Αναλυτικά η πρόγνωση
Αυτοί είναι οι κορυφαίοι αθλητές του 2025
Οι αθλητές θα τιμηθούν στην κορυφαία αθλητική τελετή βράβευσης στην Κύπρο
Το Κιριμπάτι η πρώτη χώρα που υποδέχτηκε το νέο έτος – Ο πλανήτης μετρά αντίστροφα για το 2026, δείτε live
Η ατόλη Κιριτιμάτι –γνωστή και ως Νήσος των Χριστουγέννων– υποδέχθηκε επίσημα το 2026
Το φράγμα στο Πέρα Πεδί υπερχείλισε και οι εικόνες είναι άκρως εντυπωσιακές (βίντεο)
Οι βροχές των τελευταίων ωρών ξεχειλισαν το φράγμα της ορεινής Λεμεσού
Αυτά είναι τα 5 πιο δημοφιλή θέματα του checkincyprus.com για το 2025
Τι διάβασαν οι αναγνώστες περισσότερο από τον νούμερο ένα οδηγός διασκέδασης στην Κύπρο τη χρονιά που φεύγει
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στο Τρόοδος- Σε ισχύ η Κίτρινη Προειδοποίηση
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Παίρνει μορφή το νέο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία (εικόνες)
Το κτίριο αρχίζει να αποκτά το τελικό του σχήμα, όπως φαίνεται από τις εικόνες
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού - Η πρόγνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά
Αναλυτικά η πρόγνωση
Οι 10 πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Πάρτι, χορός και διασκέδαση
Πόσα μπαρ και παμπ έχει κάθε προορισμός ανά 100 χλμ. Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα. Το κόστος για τα ποτά. Ποιες νυχτερινές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.
Η Πολωνία ανεβαίνει στην κορυφή των χειμερινών προορισμών για τους Ευρωπαίους
Η Πολωνία συγκαταλέχθηκε φέτος στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς για σύντομες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκεί όπου η τελευταία νύχτα του χρόνου γίνεται πραγματική εμπειρία