Δημοσιεύτηκε στις 31 Οκτωβρίου 2017
Για 8η συνεχόμενη χρονιά ο Φιλανθρωπικός Σύνδεσμος FUNRAISING πραγματοποιεί το «Εργαστήρι Αγάπης του Άη Βασίλη» στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού, στις 16 και 17 Δεκεμβρίου 2017, κάτω από την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.
Το Εργαστήρι θα ανοίξει τις πόρτες του το Σάββατο 16/12 και την Κυριακή 17/12, από τις 11πμ μέχρι τις 7μμ. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να δημιουργήσουν στο Εργαστήρι τα δικά τους χριστουγεννιάτικα στολίδια με ξύλο, πολυστερίνη και χαρτόνια και ζυμαράκι, να φτιάξουν κάρτες, να διακοσμήσουν μπισκότα, τσόχινες χριστουγεννιάτικες μπότες, κουκουνάρια, πήλινες κατασκευές και άλλα πολλά! Οι νεράιδες του FUNRAISING θα ζωγραφίζουν τα πρόσωπα (facepainting) όσων παιδιών θέλουν.
Η είσοδος για τα παιδιά που θέλουν να δημιουργήσουν μερικά ή και όλα τα πιο πάνω είναι μόνο €15 ανά παιδί, ενώ ειδικές τιμές θα υπάρχουν για 2 και περισσότερα αδέλφια. Η γενική είσοδος για την εκδήλωση είναι δωρεάν.
Άγιος Βασίλης, παραμύθια, Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, χορούς, ξωτικά του Άγιου Βασίλη, εικαστικά εργαστήρια κατασκευών για παιδιά και Χριστουγεννιάτικη αγορά αντικειμένων αλλά και γλυκών και ό,τι άλλο λαχταράει η καρδιά σας, είναι μόνο μερικά δρώμενα από όσα θα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο ΤΡΑΚΑΣΟΛ στη Μαρίνα Λεμεσού στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, λίγες μόνο μέρες πριν τα Χριστούγεννα.
Ο χώρος θα μετατραπεί σε ένα μαγικό μέρος όπου τα τραγούδια των χορωδιών και οι χορευτικές επιλογές των σχολών χορού αλλά και θέατρο και παραμύθια θα μεταφέρουν το πνεύμα των ημερών στον κάθε παρευρισκόμενο δίνοντας μια μοναδική εμπειρία Χριστουγεννιάτικου πνεύματος στην πόλη μας.
Σας προσκαλούμε και σας καλούμε να υποστηρίξετε το Σύνδεσμο με την παρουσία σας στο Εργαστήρι του Άι Βασίλη που είναι η κύρια πηγή των εσόδων μας. Ο Σύνδεσμος στηρίζει καθόλη τη διάρκεια του χρόνου 200 περίπου άπορες οικογένειες με παιδιά, με τρόφιμα, ρούχα, παπούτσια, ιδιαίτερα μαθήματα, ειδικούς δασκάλους και υποτροφίες σε υποσχόμενους φοιτητές που χρειάζονται όμως τη βοήθεια μας.
Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, τη γιορτή της αγάπης και της προσφοράς, ο Σύνδεσμος θα διανέμει σε πάνω από 200 οικογένειες πακέτα τροφίμων και ειδών καθαρισμού, αλλά και ρούχα, παπούτσια και παιγνίδια για τα παιδιά.
Πάμε όλοι σε αυτή τη γιορτή της αγάπης και προσφοράς!
-
Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
16 Δεκεμβρίου - 17 Δεκεμβρίου 2017
Σχετικά
Η Λευκωσία θα γεμίσει μασκότ, νεράιδες, αγιοβασίληδες και ξωτικά
Πάμε να ζήσουμε μαζί τη μαγεία των Χριστουγέννων σε μια φαντασμαγορική παρέλαση για μικρούς και μεγάλους!
Ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί στο μαγευτικό, καταπράσινο Πάρκο Ακρόπολης
Ένα διήμερο γεμάτο μουσική, χορό και δραστηριότητες
Tο Christmas Village στο Κοινοτικό Πάρκο Πάνω Κυβίδων ανοίγει τις πόρτες του
Για 3 ολόκληρες ημέρες το πάρκο θα μεταμορφωθεί σε ένα ζωντανό γιορτινό σκηνικό γεμάτο δραστηριότητες, φαγητό και ψυχαγωγία για μικρούς και μεγάλους
Στον Πρωταρά αυτές τις γιορτές θα στηθεί κάτι ξεχωριστό
Tο Kapparis Christmas Fair, το 1ο Ετήσιο Χριστουγεννιάτικο Παζάρι του Κάππαρη είναι η καρδιά των φετινών γιορτών!
Το Προεδρικό μεταμορφώνεται και φέτος σε έναν παραμυθένιο χριστουγεννιάτικο προορισμό
Η Μαγεία των Χριστουγέννων Ζωντανεύει στο Προεδρικό Μέγαρο
Αυτό το συγκρότημα θα "ανοίξει" το Larnaca "Christmas Market" 2025
Συνεχίζεται για 6η χρόνια, το πιο νόστιμο και δημιουργικό Christmas Market, με δωρεάν είσοδο για όλους τους επισκέπτες!
Week Agenda: Τα 30 καλύτερα και γιορτινά πράγματα να κάνεις στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Δεκέμβρη
Από τον «Peter Pan on Ice» και τις μεγάλες συναυλίες σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, μέχρι χριστουγεννιάτικες αγορές, family events και θεατρικές παραστάσεις, συγκεντρώσαμε τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις για μικρούς και μεγάλους
Αυτά τα Χριστούγεννα η μαγεία ζωντανεύει στο Cap St Georges
Από τις 6 Δεκεμβρίου ξεκινά μια αυθεντική γιορτινή εμπειρία.
Το Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη: Μαγικά Χριστούγεννα στην Ορεινή Πάφο! «Εκεί που η Παράδοση Ανταμώνει τη Μαγεία!»
Από τις 22 Νοεμβρίου 2025, το πανέμορφο Αμπελοχώρι του Άγιου Βασίλη μεταμορφώνεται σε έναν φανταστικό προορισμό
Η Αγία Φύλα ετοιμάζει ένα υπέροχο Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Όλο το πλούσιο πρόγραμμα του διημέρου
Γνώρισε την μπύρα σε 120 λεπτά, στη Λευκωσία
Tαξιδεύουμε στον κόσμο της ζυθοποιίας με τη Certified Cicerone Σύλβια Σαββίδου
Φτιάχνουμε «Κουραμπιέδες αλλιώς» σε ένα ξεχωριστό γευστικό εργαστήρι, με τη Μαριλένα Ιωαννίδου
«Κουραμπιέδες αλλιώς: γλυκιές παραδόσεις με άχνη και αγάπη» στο Λεβέντειο