Δημοσιεύτηκε στις 10 Νοεμβρίου 2017
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήµερα, αρχικά, θα παρατηρούνται αυξηµένες ψηλές νεφώσεις. Σταδιακά, κατά τις µεσηµβρινές και απογευµατινές ώρες, νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναµένεται να δώσουν τοπικές βροχές και µεµονωµένη καταιγίδα κυρίως στα ορεινά, περιοχές του εσωτερικού και ανατολικά. Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά µεταβλητοί ασθενείς 3 Μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, παροδικά αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα βόρεια παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και στα βόρεια παράλια νοτιοανατολικοί, ασθενείς µέχρι 3 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό και τα βόρεια παράλια, γύρω στους 13 στα υπόλοιπα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κατά τις µεσηµβρινές ώρες θα παράτηρούνται παροδικά αuξηµένες νεφώσεις κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.
Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος ενώ, από τις απογευµατινές ώρες και µετά, αυξηµένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένη βροχή στα βόρεια παράλια. Στην ατµόσφαιρα πιθανό να παρατηρείται αραιή σκόνη. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο.
Σχετικά
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας
Διακοπές 2026: 10 κρυφοί καλοκαιρινοί προορισμοί με χαμηλό κόστος, οι 3 στην Ελλάδα
Δέκα εναλλακτικούς καλοκαιρινούς προορισμούς στην Ευρώπη, ανάμεσά τους τρεις στην Ελλάδα, επιλέγει το Skyscanner
Πότε είναι η επόμενη αργία μετά την Πρωτομαγιά – Ο μήνας με τα δύο τριήμερα
Αυτές είναι οι αργίες που ακολουθούν
Πρώτες εικόνες από το νέο ξενοδοχείο που μόλις άνοιξε στην Κύπρο
Πρόκειται για το πεντάστερο, premium all-inclusive οικογενειακό θέρετρο, που αποτελεί το νέο μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels
«The Whisper Man»: Ρόμπερτ ντε Νίρο και Άνταμ Σκότ στο νέο ανατριχιαστικό θρίλερ του Netflix
«Αν το παράθυρό σου μείνει ξεκλείδωτο, θα τον ακούσεις να χτυπά το τζάμι. Κι αν νιώθεις μόνος, λυπημένος και ευάλωτος, ο Whisper Man θα έρθει να σε βρει».
Ερχεται το πρίκουελ του «The Crown»: Από το τέλος της βικτωριανής εποχής μέχρι τον γάμο της Ελισάβετ
Το spin-off θα γυρίσει πίσω στον χρόνο, αρχίζοντας την αφήγηση πέντε δεκαετίες πριν από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν του «The Crown».
Ντύθηκε τα «λευκά» το Τρόοδος – Σπάνια χιονόπτωση Μαΐου (vid+pics)
Σπάνιο καιρικό φαινόμενο καταγράφεται στην Κύπρο
Aya Resort: Βουτιές, χαλάρωση και luxury vibes στον ολοκαίνουριο, lifestyle προορισμό του νησιού
Ένα adults-only 5 αστέρων καταφύγιο όπου η premium φιλοξενία συναντά την ενέργεια του ΑΥΑ Summer Club, την πιο εντυπωσιακή καλοκαιρινή εμπειρία του νησιού