Πάμε Ταξίδι , Guide

City-break σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη: 5 προτάσεις διαμονής

Φύγαμε για ταξίδι. Πρώτα όμως κλείσε διαμονή

Δημοσιεύτηκε στις 18 Νοεμβρίου 2017

Αγαπάς τα ταξίδια, μακρινά και πιο κοντινά και τα επιζητάς.

Εξ ου και επιδιώκεις πού και πού μικρά διαλείμματα από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Για να δεις μια παράσταση, να ακούσεις μια συναυλία, να χορέψεις μέχρι πρωίας ή απλά να μπεις για λίγο στον ρυθμό μιας μεγαλούπολης.

Η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη είναι οι πρώτες πόλεις στη λίστα των επιλογών σου.

Εδώ θα βρεις τις προτάσεις μας για τη διαμονή σου για να απολαύσεις στο έπαρκο το επικείμενο city break σου!

Melia Athens ★★★★★
ΑΘΗΝΑ
Το πέντε αστέρων ξενοδοχείο Meliá Athens βρίσκεται στο κέντρο της πρωτεύουσας  και σε μικρή απόσταση με τα πόδια από τα αξιοθέατα και τις μεταφορικές συνδέσεις της Αθήνας. Σε ένα ιδιαίτερα φιλικό, κομψό και ζεστό περιβάλλον το Melia Athens προσφέρει την τελευταία λέξη στις σύγχρονες ανέσεις. Οι ταξιδιώτες που θα το επιλέξουν μπορούν να απολαύσουν το παραδοσιακό χαμάμ και τη σάουνα που προσφέρει το ξενοδοχείο. Μετά από την απόλυτη χαλάρωση, μια επίσκεψη στα αξιοθέατα της περιοχής είναι απαραίτητη και μόλις η νύχτα κάνει την εμφάνισή της, τα μπαρ της πόλης, που ποτέ δεν κοιμάται, υπόσχονται ώρες διασκέδασης μέχρι το πρωί.

 

Athens Atrium Hotel & Suites ★★★★
ΑΘΗΝΑ
Το ξενοδοχείο Athens Atrium Hotel & Suites είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων που βρίσκεται πολύ κοντά στο σταθμό του μετρό Συγγρού-Φιξ, κάτι που το καθιστά κατάλληλο για τις εξορμήσεις των επισκεπτών στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι πολυτελή με ωραίους χρωματισμούς και ακριβά έπιπλα γνωστών σχεδιαστών συνδυάζοντας αρμονικά το κλασικό με το μοντέρνο, έτσι ώστε να δημιουργείται ένα ιδιαίτερο κομψό περιβάλλον. Χαλάρωσε στο σπα του ξενοδοχείου και το βράδυ διασκέδασε στα μπαράκια της περιοχής, αλλά και κάνοντας μια βόλτα στα πολλά μπαράκια που υπάρχουν στο κέντρο της πρωτεύουσας.

 

Athens Lotus ★★★★
ΑΘΗΝΑ
Το ξενοδοχείο Athens Lotus είναι ένα νεοκλασικό κτίριο των αρχών του 20ου αιώνα, πλήρως ανακαινισμένο το 2009. Το Boutique ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο σταθμό του μετρό Μεταξουργείο. Η Ακρόπολη, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μοναστηράκι είναι μερικά μόνο από τα αξιοθέατα της Αθήνας που βρίσκονται σε απόσταση βολής από το ξενοδοχείο. Η διακόσμηση των δωματίων είναι μινιμαλιστική και την ίδια στιγμή παντρεύεται γλυκά με το νεοκλασσικό χαρακτήρα του κτιρίου. Τα ζεστά και φωτεινά χρώματα, το φιλικό περιβάλλον και το μινιμαλιστικό design του ξενοδοχείου συνθέτουν ένα περιβάλλον κατάλληλο για χαλάρωση και ξεκούραση.

 

City Hotel Thessaloniki ★★★★
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Το ξενοδοχείο City βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης, κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους και στο λιμάνι. Είναι ιδανικό γιατί βρίσκεται σε βολική τοποθεσία στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της πόλης κάτι που επιτρέπει στους επισκέπτες που θα το επιλέξουν να γυρίσουν την πόλη και να γνωρίσουν κάθε σπιθαμή του ιστορικού κέντρου της συμπρωτεύουσας. Τα δωμάτια του ξενοδοχείου είναι άνετα, πολύ ωραία διακοσμημένα, με ζεστά χρώματα και πολύ καλής ποιότητας υφάσματα έτσι ώστε ο χώρος να εκπέμπει πολυτέλεια και καλό γούστο. Πριν τη βραδινή σου έξοδο φρόντισε να επισκεφτείς το σπα του ξενοδοχείου και να γεμίσεις ενέργεια, γιατί τα λαδάδικα και η πλατεία Άθωνος σε περιμένουν για να δώσουν χρώμα στις νύχτες σου.

 

AD Imperial Palace ★★★★
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
To AD Imperial Palace είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στην οδό Αντιγονιδών στη Θεσσαλονίκη και πολύ κοντά στην πλατεία Αριστοτέλους. Πρόκειται για ένα διατηρητέο νεοκλασσικό κτίριο, πλήρως αναπαλαιωμένο, πραγματικό στολίδι για την πόλη. Το εσωτερικό του ξενοδοχείου μαγεύει τους επισκέπτες του, γιατί έχει διατηρηθεί το νεοκλασσικό στυλ και είναι διακοσμημένο με αυθεντικούς πίνακες ζωγρ; αφικής και τοιχογραφίες. Τα ακριβά υφάσματα και τα σκούρα χρώματα σε όλους τους χλωρους δημιουργούν ένα  κομψό και επιβλητικό περιβάλλον που θα σε κάνει να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι σε παλάτι.

Πηγή: http://room5.trivago.gr

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close