News , Guide

Έρχονται γιορτές και μαζί τους και τα panic attacks!

Αντιμετωπίστε το άγχος των γιορτών

Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017

Οι γιορτές βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής και τέτοιο καιρό, είναι στη φύση μας να κρυβόμαστε πίσω από τη βιτρίνα του «όλα καλά - λα - λα - λα». Η αλήθεια είναι όμως, ότι για πολλούς από εμάς, το άγχος έχει ήδη κτυπήσει κόκκινο. Η ατελείωτη κίνηση στους δρόμους, τα χιλιάδες πράγματα που πρέπει να κάνουμε, όπως να μαγειρέψουμε, να ψωνίσουμε, να στολίσουμε και άλλα τόσα, έχουν όλα την τάση να μας πνίγουν, χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.

Αν είσαι ένας απ' αυτούς που κάνει χαλάστρα του εαυτού του αυτή την εποχή, με αχρείαστο πανικό… χαλάρωσε τώρα αμέσως. Πρώτο, δεν είσαι μόνος. Και δεύτερο, υπάρχουν λύσεις!

1. Μπες στο ρυθμό: Μπορεί να' ρχονται γιορτές με ένα τσούρμο ευθύνες και δουλειές, αλλά έρχονται και με τέλειο soundtrack. Κάνε ένα χριστουγεννιάτικο playlist που να γουστάρεις και βάλε τον ήχο στο max! Τα τραγούδια αυτά γράφτηκαν για να μπουστάρουν τη διάθεση σου. Τραγούδησε δυνατά και χόρεψε ελεύθερα!

2. Αναλαμβάνουν κι άλλοι: Δεν χρειάζεται να τα φορτωθείς όλα εσύ! Γύρω σου υπάρχουν άνθρωποι με δικές τους ξεχωριστές δεξιότητες και ταλέντα - Ζήτα βοήθεια!

3. Όλα στο διαδίκτυο: Ξέχασες πώς να βάζεις το θερμόμετρο στην γαλοπούλα; Δεν είναι το τέλος του κόσμου! Υπάρχουν εκατοντάδες σελίδες και βίντεο online από ειδικούς, που έχουν απαντήσεις σε σχεδόν κάθε σου πρόβλημα - Χρησιμοποίησέ τα!

4. Διαχειρίσου το χρόνο, το χρήμα και νεύρα σου: Κάτσε με την ησυχία σου και οργάνωσε τον προϋπολογισμό και το χρόνο σου ρεαλιστικά. Μην αφήσεις τίποτα και κανένα να σου χαλάσει το αρχικό σου σχέδιο!

Κάνε δώρο στον εαυτό σου: Οι γιορτές δεν είναι μόνο για τους «άλλους». Είναι και για σένα. Κέρασε στον εαυτό σου ένα από τους νέους, υπέροχους Χριστουγεννιάτικους καφέδες στα Gloria Jean's, που σε επιβραβεύει κιόλας με βαθμούς ανταμοιβής όταν χρησιμοποιείς κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, για να πληρώνεις λιγότερα, ή και καθόλου σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο. Απόλαυσε μια ωραία γουλιά, βαθιά αναπνοή και bring it on!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close