Δημοσιεύτηκε στις 20 Νοεμβρίου 2017
Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε η Μετεωρολογική Υπηρεσία σήμερα, Δευτέρα, στις 10.30 το πρωί. Η προειδοποίηση έχει ισχύ μέχρι αύριο στις 05.00 τα ξημερώματα.
Η προειδοποίηση αφορά ισχυρές καταιγίδες συνοδευόμενες από χαλάζι και, όπως επεξηγείται, είναι δυνατόν να δημιουργηθούν προβλήματα σε εξωτερικές δραστηριότητες σε διάφορες περιοχές.
Καλό θα ήταν να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τις μετακινήσεις μας και ειδικότερα στο οδικό δίκτυο.
Το απόγευµα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα συννεφιασµένος, µε βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, στις περισσότερες περιοχές. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ και τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Σε καταιγίδα όµως, δυνατό να ενισχύονται στα 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη.
Απόψε αναµένονται και πάλι βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες κατά διαστήµατα, στις περισσότερες περιοχές. Σε καταιγίδα πιθανό να πέσει χαλάζι. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ, αλλά αργότερα, στα προσήνεµα παράλια ή και ορεινά και σε καταιγίδα, πολύ ισχυροί και παροδικά σφοδροί, 6 µε 7 µποφόρ.
Η θάλασσα θα είναι αρχικά λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια ταραγµένη, για να καταστεί αργότερα ταραγµένη και στα δυτικά και βόρεια παράλια κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, στους 16 στα δυτικά, γύρω στους 15 στα υπόλοιπα παράλια και στους 4 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο αρχικά αναµένονται τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες, αλλά σύντοµα ο καιρός θα βελτιωθεί αισθητά, για να καταστεί µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο λίγων ελαφρών βροχών. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δυνατό να πέσει χιονόνερο.
Σχετικά
Το Cap St Georges Hotel & Resort στα Booking.com Click. EMEA 2026 Partner Spotlight Awards
Η κορυφαία αυτή αναγνώριση απονεμήθηκε στο πλαίσιο του Click. EMEA 2026, της αποκλειστικής ετήσιας συνόδου συνεργατών της Booking.com
«Φεγγάρι της Φράουλας»: Πότε θα λάμψει η πανσέληνος του Ιουνίου, η 1η του καλοκαιριού
«Strawbery Moon»: Το φεγγάρι της φράουλας, το πρώτο φεγγάρι του καλοκαιριού θα λάμψει στον ουρανό σε λίγες ημέρες
Η Ryanair ανακοίνωσε εκπτώσεις σε 13 υπέροχους προορισμούς, με τιμές που αρχίζουν από €17.99
Ετοιμάσου για καλοκαιρινή απόδραση, σε οικονομικές τιμές
Ακόμη δύο βιβλιοθήκες-βάρκες έπιασαν θέση στις παραλίες του Πρωταρά
Εγκατάσταση ακόμη δύο δανειστικών βιβλιοθηκών στις παραλίες Αγίας Τριάδας και Κάππαρη.
Στον Κάππαρη θα βρεις ένα μοναδικό σημείο φωτογράφισης, με πανοραμική θέα προς τη θάλασσα
Το Instagram Spot του Δήμου Παραλιμνίου – Δερύνειας στην περιοχή του Κάππαρη αναδεικνύει την παραλιακή ζώνη
«Αγγίζει» τους 37 βαθμούς ο υδράργυρος – Σε ποιες περιοχές αναμένονται βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Η μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου σήμερα και η «πρεμιέρα» του καλοκαιριού
Το θερινό ηλιοστάσιο μάς προσφέρει τη μεγαλύτερη σε διάρκεια φωτός μέρα για ολόκληρο το έτος, η οποία υπολογίζεται στις 15 ώρες
Με τη νέα εφαρμογή, θα ελέγχεις τον καιρό, τη θάλασσα και την κίνηση στις παραλίες πριν φύγεις από το σπίτι
Live εικόνα και καιρικές συνθήκες από τις παραλίες του Πρωταρά
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: Καλοκαίρι στη Ριβιέρα του Πρωταρά
Υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι για να είσαι εδώ, κάθε μέρα.
AMARA: 7 Χρόνια Αριστείας και Διαχρονικής Φιλοξενίας
Από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, το AMARA καθιερώθηκε ως ένας ξεχωριστός προορισμός πολυτελούς φιλοξενίας
Η Coral Cyprus και τα πρατήρια Shell παρουσιάζουν τη νέα καμπάνια των Shell V-Power & Shell GO+ με μεγάλο έπαθλο 3 Jeep® Avenger
Η νέα καμπάνια συνδέει τα καύσιμα τελευταίας γενιάς Shell V-Power με την εφαρμογή Shell GO+ και ολοκληρώνεται με διαγωνιστικές δοκιμασίες δεξιότητας για την ανάδειξη τριών νικητών
Η Lidl Κύπρου θωρακίζει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών με τη νέα εταιρική δέσμευση «Full εγγύηση Lidl»
Η εταιρεία εισάγει πολιτική επιστροφής χρημάτων στα φρέσκα προϊόντα, επιβεβαιώνοντας την υπεροχή της τοπικής εφοδιαστικής της αλυσίδας