Πάμε Ταξίδι , Guide

Νέο, καινοτόμο σύστημα κρατήσεων από την Cobalt Air

Θα προσφερει στο επιβατικό κοινό μια πιο σταθερή και αποτελεσματική διαδικασία κράτησης θέσεων σε συνδυασμό με νέες λειτουργίες

Δημοσιεύτηκε στις 06 Δεκεμβρίου 2017

Η Cobalt Air εγκαινιάζει το νέο, καινοτόμο σύστημα κρατήσεων της. Μέσω της συνεργασίας της με τον κορυφαίο πάροχο υπηρεσιών πληροφορικής από τις ΗΠΑ, την Saber Global Airline Solutions Inc., θα προσφερει στο επιβατικό κοινό μια πιο σταθερή και αποτελεσματική διαδικασία κράτησης θέσεων σε συνδυασμό με νέες λειτουργίες, όπως η δυνατότητα διαχείρισης κρατήσεων διαδικτυακά.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Andrew Madar δήλωσε:
«Το νέο σύστημα κρατήσεων της Saber αποτελεί μια ακόμα απόδειξη οτι η εταιρεία μας τηρεί τις δεσμεύσεις της προς το επιβατικό κοινό. Πλέον η Cobalt μπορεί να προσφέρει στους πελάτες της μια σύγχρονη εμπειρία εξυπηρέτησης σε λογική τιμή. Με την πάροδο του χρόνου, αυτό το σύστημα θα μας επιτρέψει επίσης να προσφέρουμε στο επιβατικό κοινό μια ευρύτερη επιλογή προορισμών. Για τη νέα χρονιά σχεδιάζουμε να προσθέσουμε μια εφαρμογή κρατήσεων από τα κινητά, προκειμένου να καλύψουμε την αυξανόμενη ζήτηση για συνδεσιμότητα εν κινήσει».

Η Cobalt Air αποτελεί την μοναδική εταιρεία στην οποία απονεμήθηκε το περίφημο πιστοποιητικό IOSA που αποτελεί την κορυφαία διάκριση για τα πρότυπα αεροπορικών εταιρειών. Επιπλέον η Cobalt έχει βραβευτεί από την παγκόσμια Ερευνητική Εταιρεία Αεροπορικών Εταιρειών CAPA, ως η πιο καινοτόμα νεοφυής αεροπορική εταιρεία της χρονιάς.

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close