Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Road trip με Ανταμοιβή

Aυτή είναι η καλύτερη εποχή για εκδρομές

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018

Αυτή που δεν ιδρώνεις περπατώντας, αυτή που όπου κι αν πας η θερμοκρασία είναι μια χαρά, αυτή που παντού επικρατεί ησυχία και ηρεμία. Το καλοκαίρι ας πούμε, προτιμώ να αράζω σ' ένα σημείο κάπου στη θάλασσα σε μικρούς και καλά κρυμμένους κόλπους και να βουτάμε με την παρέα, για ώρες, μέχρι το βράδυ.

Τον χειμώνα όμως, γίνομαι road trip τύπος. Και εκτός απροόπτου, φροντίζω κάθε Σαββατοκύριακο να κάνω μια διαφορετική διαδρομή. Ανεβαίνω στο βουνό και καταλήγω στη θάλασσα ή ξεκινώ από τη θάλασσα και καταλήγω στο βουνό. Υπάρχει τίποτα καλύτερο από τη μυρωδιά της τον χειμώνα; Με τη θάλασσα να βρίσκεται είτε σε φουρτούνα είτε σε ηρεμία… η απόλαυση είναι η ίδια. Και η συνέχεια ακόμη πιο απολαυστική. Να βρίσκω μικρά χωριουδάκια και απάχικες ταβέρνες, με τη τσιμινιά αναμμένη και το τζάκι να καίει. Με λουκάνικο και ζιβανία. Αυτή είναι για μένα η απόλυτη ηρεμία. Οι εκδρομές του χειμώνα. Κρύες και ταξιδιάρικες. Ήσυχες και όσο γίνεται πιο απλές.

Έτσι, φροντίζω οπωσδήποτε το αυτοκίνητο μου να είναι σε καλή κατάσταση και το ντεπόζιτο του πάντα γεμάτο, σε περίπτωση που αποφασίσω να παρατείνω τη διαδρομή. Γι' αυτό και οι δικές μου περιπέτειες, ξεκινάνε πάντα με τη σιγουριά που μου προσφέρουν τα καύσιμα από τα πρατήρια Πετρολίνα, Αgip και Eni. Και εννοείται ότι, στις επισκέψεις μου εκεί πληρώνω μόνο με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου. Mου δίνουν Ανταμοιβή και κερδίζω βαθμούς, τους οποίους στη συνέχεια εξαργυρώνω εκεί ή σε ακόμη 600 σημεία σε όλη την Κύπρο. Και έτσι κάνω… road trip με Ανταμοιβή!

 

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close