Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Είμαστε και εμείς που αγαπάμε τη ρουτίνα

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2018

Θα την κάνω σελίδα στο Facebook. Και να δείτε πόσους φίλους θα έχω! Χιλιάδες, το υπογράφω. Γιατί, με έχουν κουράσει όλοι αυτοί που μόλις τελειώσει η μια αργία μας τρελαίνουν με την επόμενη. Τελειώνουν τα Χριστούγεννα, αρχίζουν για τα καρναβάλια. Τελειώνουν τα καρναβάλια, ξεκινάνε με το Πάσχα κλπ. Όχι λοιπόν, υπάρχουν στον κόσμο και άλλοι άνθρωποι, που προτιμούν τη ρουτίνα της βδομάδας. Είμαστε μειονότητα; Δεν το νομίζω.

Προσωπικά, μου προκαλούν άγχος οι γιορτές και οι διακοπές. Πού θα πάμε, με ποιους θα πάμε, πάρτι, οικογενειακά τραπέζια… μόνο που το σκέφτομαι κουράζομαι. Άσε που με πιάνει κι ένα ενοχικό συναίσθημα και σκέφτομαι όλους αυτούς που τις μέρες αυτές, είναι μόνοι. Eπιτέλους, κάποια στιγμή, μια που η ζωή μας δεν είναι μόνο οι διακοπές μας, ας μάθουμε να εκτιμούμε όλα τα ωραία που αυτή έχει.

Και ποια είναι τα ωραία; Για μένα λοιπόν, είναι πολλά. Πρώτον, η δουλειά μου που την απολαμβάνω και την αγαπώ. Δεύτερον, ο καφές που μου ετοιμάζει ο καλός μου το πρωί. Κι ύστερα είναι η πρωινή γυμναστική, που με κάνει να νιώθω ωραία. Ακολουθεί η ρουτίνα του γραφείου. Και μετά θα μπω στο αυτοκίνητο για την καθημερινή μου επίσκεψη στους Φούρνους Ζορπάς. Για φρέσκο γάλα, ψωμί ή φραντζολάκια και ό,τι άλλο έχω πεθυμήσει. Γλυκό ή αλμυρό. Πληρώνοντας πάντα φυσικά με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου, για να έχω και Ανταμοιβή. Και έτσι παίρνω βαθμούς που τους εξαργυρώνω στους Φούρνους Ζορπάς ή σε άλλα 600 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Συμφωνείτε μαζί μου; Να την κάνω λοιπόν τη σελίδα στο Facebook; Ψάξτε την με το όνομα «αγαπάμε τη ρουτίνα μας». Εκεί θα τα λέμε…

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close