News , Guide

Αυτή ήταν η πρώτη από τους Μαχητές που αποχαιρέτησε το Survivor

Η δεύτερη αποχώρηση από το Survivor

Δημοσιεύτηκε στις 01 Φεβρουαρίου 2018

H Αγγελική Κοκαλίτσα είναι η πρώτη από τους Μαχητές που αποχαιρέτησε το Survivor. Έτσι τώρα οι δύο ομάδες έχουν από 12 παίκτες.

Είχε προηγηθεί μία ήττα για την ομάδα της, αφού με 10-7 πήραν τη νίκη οι Διάσημοι και ήταν αυτοί που απόλαυσαν ομελέτες και πρωτεϊνούχο ρόφημα που πραγματικά είχαν ανάγκη.

Χαριτολογώντας στο Συμβούλιο οι παίκτες παραδέχθηκαν τη μεγάλη έλλειψη φαγητού. Η Ελένη Χατζίδου είπε ότι έχει βάλει τα κλάματα από την πείνα και κάποιες φορές ξεχνά και το όνομά της. Οι Μαχητές πάντως φαίνεται να επηρεάστηκαν τόσο από την ήττα στον αγώνα ασυλίας όσο και από τον αγώνα επάθλου.

Θεωρούν ότι πρέπει να «σκληρύνουν» τη στάση τους και μάλιστα ο Θοδωρής, ο Νικόλας και ο Κωνσταντίνος υποστηρίζουν ότι πρέπει να κόψουν τη φόρα του Στέλιου Κρητικού από τους Διάσημους.

Και μπορεί οι καιρικές συνθήκες αυτή τη φορά στον αγώνα να ήταν καλές, όμως η νύχτα και για τους Μαχητές και για τους Διάσημους ήταν πολύ άσχημες.

Η καθημερινότητα φαίνεται πάντως να αλλάζει, αφού κάποιοι ψάχνουν να βρουν «συμμάχους». Κάποιοι άλλοι προσπαθούν να βελτιωθούν, όπως η Κωνσταντίνα που κάνει γυμναστική γιατί θεωρεί ότι υστερεί σε σχέση με τους υπολοίπους.

Νέος αγώνας επάθλου την Κυριακή για το Survivor. Οι Μαχητές θα καταφέρουν να πάρουν τη ρεβάνς ή οι Διάσημοι θα συνεχίσουν τις νίκες;

Δείτε την αποχώρηση:

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close