News , Guide

Οι 5+1 καλύτερες προτάσεις για τη γιορτή των ερωτευμένων!

Πώς θα περάσεις με το ταίρι σουτην πιο ερωτική μέρα του χρόνου στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 09 Φεβρουαρίου 2018

Έφτασε και πάλι η ώρα -ή καλύτερα η μέρα- του πιο ρομαντικού Αγίου, για χάρη του οποίοι οι βιτρίνες θα "ντυθούν" στα κόκκινα, τα ζαχαροπλαστεία θα γεμίσουν σοκολατάκια και καρδιές, και τα ανθοπωλεία ροδοπέταλα!

Με αυτήν την αφορμή λοιπόν βρήκαμε και σου προτείνουμε τους 7 πιο "ασφαλείς" τρόπους για να ευχαριστήσεις το ταίρι σου ενόψει της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου.

Aπό εστιατόρια και bars μέχρι spa, ξενοδοχεία και ταξίδια το Check In σού καταθέτει τις προτάσεις του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

 

ΓΙΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗ...

Suenso Spa
Σε ένα μοναδικό περιβάλλον, το Suenso Spa στη Λεμεσό, σε καλεί να ζήσεις μια εμπειρία 5 αστέρων, απολαμβάνοντας το ταξίδι της απόλυτης αρμονίας. Με την είσοδό σου στο Suenso Spa μια πλούσια αλλά και άψογη γαλήνια ατμόσφαιρα, θα "κλείσει" αμέσως την πόρτα στον εξωτερικό κόσμο και θα σε βυθίσει σε έναν παράδεισο χαλάρωσης και ευεξίας. Ο μοντέρνος σχεδιασμός, τα γήινα χρώματα και η υψηλή αισθητική του χώρου, συμβάλλουν ώστε το Suenso Spa να ικανοποιεί και να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Οι έμπειροι και εξειδικευμένοι θεραπευτές του, θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις προσφέροντας σου αποκλειστικές περιποιήσεις, που θα σου χαρίσουν εσωτερική ηρεμία και γαλήνη. Οι θεραπείες που προσφέρονται είναι ειδικά σχεδιασμένες έτσι ώστε να τονώσουν το σώμα και το μυαλό παρέχοντας την αίσθηση ευεξίας και τη σιγουριά ότι φεύγοντας, θα νιώθεις ξεκούραστος και αναζωογονημένος. Επίλεξε από ένα ευρύ φάσμα θεραπειών, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται διάφορα είδη μασσαζ, περιποιήσεις προσώπου, σώματος, χεριών και ποδιών, θεραπεία με λάσπη, καθώς και θεραπείες για άνδρες, γυναίκες, εφήβους και εγκυμονούσες.
Tώρα τo μόνο που απομένει να κάνεις είναι να αφεθείς για να ανακαλύψεις το μονοπάτι προς τον εσωτερικό σου κόσμο απολαμβάνοντας τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων, την αποτοξίνωση με φύκια περιτυλιγμένα γύρω από το σώμα σου και ένα μεγάλο φάσμα άλλων θεραπειών που θα σου προτείνουν οι θεραπευτές του Suenso Spa.
Valentine's Day: Για τη γιορτή της αγάπης και των ερωτευμένων, το Suenso Spa προτείνει ένα χαλαρωτικό μασάζ για δύο, αξίας €140.
(25256560) Πλάτωνος 14Α, Άγιος Νεκτάριος, Λεμεσός. Δευτέρα-Σάββατο10.00-20.00.
info@suensospa.com/ www.suensospa.com/ https://www.facebook.com/Suensospa/

 

ΓΙΑ ΔΕΙΠΝΟ...

Cookshop
Το ατμοσφαιρικό Cook Shop, που λειτουργεί μόνο μεσημέρια (εκτός από την Παρασκευή που λειτουργεί και βράδυ), σερβίροντας μοντέρνα ευρωπαϊκή κουζίνα με επιλογές από σαλάτες, ωραία κυρίως πιάτα και γλυκό ημέρας, είναι μία από τις καλύτερες επιλογές για το δείπνο του Αγίου Βαλεντίνου. Κι αυτό γιατί η τοποθεσία του, η ατμόσφαιρά του και η εξυπηρέτηση των ανθρώπων του, θα σε κάνουν να νιώσεις σαν άρχοντας! Αν σ' αυτά προσθέσεις και το γεγονός ότι τo χαριτωμένο μαγαζάκι της Πινδάρου κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο Nice Price εστιατόριο της χρονιάς στα Check In Eating Awards 2017 (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά), τότε το μόνο που μένει είναι να κλείσεις τραπέζι για δύο για να γιορτάσεις με το ταίρι σου τον φτερωτό Άγιο! Σημείωσε τέλος, ότι το μενού που έφτιαξε ειδικά για την ημέρα βασίζεται στο sharing, εξ ου και σου δίνει 6 διαφορετικά πιάτα για να τα μοιραστείς με τους φίλους σου ή το ταίρι σου, όπως μοιράζεσαι και την αγάπη.
Δες το μενού εδώ.
(99012307) Πινδάρου 6, Λευκωσία. Δ-Πεμ & Σ 12.00-15.30 & Παρ 12.00 & 15.50 & 19.45-23.00.

 

ΓΙΑ BON VIVEUR...

Pralina Experience
Μία από τις πολυαναμενόμενες νέες αφίξεις της χρονιάς άνοιξε αρχές του μήνα στην καρδιά της Λευκωσίας, στην γκλαμουράτη οδό Στασικράτους. Το ολοκαίνουργιο εστιατόριο Pralina Experience, ανήκει στον Όμιλο Εταιρειών Ζορπάς και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει το νέο talk of the town της πρωτεύουσας. Το Pralina Experience είναι αναμφίβολα μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα άφιξη για πολλούς λόγους. Αρχικά, πρόκειται για ένα εστιατόριο πραγματικό στολίδι, με υψηλής αισθητικής διακόσμηση, ακριβά έργα τέχνης, πίνακες και γλυπτά στους χώρους του που φέρουν την υπογραφή των Γιάννη Γαϊτη και Κώστή Γεωργίου. Ένα εστιατόριο στο οποίο σε κάθε γωνιά του θα ανακαλύπτεις κάτι διαφορετικό απολαμβάνοντας όλη την ημέρα το φαγητό, τον καφέ και το ποτό σου. Παράλληλα, το μενού του εστιατορίου φέρει την υπογραφή ενός από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες σεφ, βραβευμένου με αστέρι Michelin, του Λευτέρη Λαζάρου ενώ Executive chef του εστιατορίου είναι ο Κυριάκος Κολοκυθάς ο επί δέκα χρόνια σεφ του εστιατορίου Βαρούλκο στον Πειραιά που ανήκει στον Λευτέρη Λαζάρου. Διευθυντής του εστιατορίου είναι ο γνωστός και βραβευμένος με χρυσό στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Οινοχόων, Βάσος Μανώλη. Ένας χώρος ιδανικός για καθημερινές συναντήσεις, επαγγελματικά ραντεβού, ρομαντικό γεύμα και δείπνο, για καφέ, γλυκό και ποτό.
(22665588) Στασικράτους 31, Λευκωσία. Δ-Κ 09.00-23.00.

 

ΓΙΑ BΡΑΔΙΑ ΜΕ LIVE...

Holy Cow Neocanteen
Ο πανέμορφος και χαλαρωτικός χώρος του καφέ-εστιατορίου Holy Cow Neocanteen στη Λάρνακα ειδικά για τη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου προτείνει ένα four course μενού, με ιδιαίτερες, γευστικές πινελιές, προκειμένου να κερδίσει εσένα και το ταίρι σου. Απόλαυσε επιλογές όπως Very Berry Salad, Salmon Tartare, chicken terrine, Grilled Citrus Salmon, Duck in berry yuzu sauce κ.ά., με €30 το άτομο. Στα συν βάλε και τη live μουσική από σαξόφωνο με τον Μιχάλη Ερωτοκρίτου.
(24650114 ) Γωνία Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ και Νιγρίτης. Κ-Πεμ 07.30-23.00, Παρ-Σ 07.30-23.30.

 

ΓΙΑ ΦΑΓHTO ΠΟΤΟ...



Bottega Amaro
Είναι η πιο πρόσφατη hot άφιξη της πρωτεύουσας, βρίσκεται στην Πινδάρου και έχει αέρα ιταλικό. Πρόκειται για ένα γουστόζικο all day bar restaurant που σερβίρει από νωρίς το πρωί καφέ, μεσημεριανό με πιάτα ημέρα, χαλαρά, ίσως, after work drinks το απόγευμα και φτάνει μέχρι το βράδυ όπου θα χαλαρώσεις στο ημικύκλιο εντυπωσιακό μπαρ του για κοκτέιλ ή γιατί όχι και φαγητό. Το μενού του έχει φιλοσοφία ιταλική, με πινελιές από την ευρύτερη μεσογειακή κουζίνα. Δεν συμφωνείς κι εσύ ότι είναι μία από τις πιο ωραίες προτάσεις για να βγεις με το ταίρι σου;
(22777270) Πινδάρου 14, Λευκωσία.

 

ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ...

Aelia Wellness Retreat
Το πρώτο Wellness Retreat στην Κύπρο, ένας κρυμμένος θησαυρός στη Λευκωσία, μας περιμένει να τον ανακαλύψουμε. Ένα μοναδικό μέρος το οποίο δημιουργήθηκε με απίστευτη λεπτομέρεια στο σχεδιασμό και υπόσχεται να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία ηρεμίας και χαλάρωσης. Η λέξη Aelia σημαίνει πηγή ενέργειας από τον ήλιο το οποίο αποτυπώθηκε πλήρως στην αρχιτεκτονική, στη διακόσμηση, στην αύρα και ενέργεια που αποπνέει ο χώρος. Ένας χώρος που θα ξυπνήσει όλες σας τις αισθήσεις, μιας και το στοιχείο της έκπληξης ακολουθεί κάθε σας βήμα στο Aelia. Οι άνθρωποι πλέον περιμένουν κάτι περισσότερο από πολυτέλεια και άνεση. Ψάχνουν μια αληθινή και αυθεντική εμπειρία προσαρμοσμένη στις δικές τους ανάγκες και την ουσιαστική απόδραση από την καθημερινή ρουτίνα. Ψάχνουν ένα χώρο όπου μπορούν να είναι ο εαυτός τους, να εμπνευστούν για αλλαγή και να βιώσουν την απόλυτη αρμονία μυαλού και πνεύματος. Δεν χρειάζεται κανείς να πάει τόσο μακριά για να βρει τον εαυτό του… Το Aelia φέρνει στην Κύπρο τη νέα διάσταση της εμπειρίας της ευεξίας. Η διαμονή από μόνη της αποτελεί μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία. Με έμφαση στην ιδιωτικότητα, η κάθε σουίτα έχει διαφορετική διακόσμηση άκρως χαλαρωτική, με φυσικά και φιλικά προς το περιβάλλον υλικά, οργανικά σχήματα και φυσικά χρώματα. Υπάρχουν οι deluxe και grand suites και χωρίζονται σε river view suites και mountain view suites.
(22015590) Γρηγόρη Αυξεντίου 150, δρόμος Τσερίου-Αναλυόντα, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close