News , Guide

Χαλάει ο καιρός από το απόγευμα

Διάβασε την αναλυτική πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Φεβρουαρίου 2018

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Σήμερα, μετά τη διάλυση της τοπικής χαμηλής νέφωσης ή και αραιής ομίχλης, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ τοπικά δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες βροχές, κυρίως το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, το πρωί μέτριοι, 4 Μποφόρ αλλά το απόγευμα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 6
βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, θα παρατηρούνται αρχικά ψηλές νεφώσεις, ωστόσο αργότερα ο καιρός αναμένεται να καταστεί μερικώς συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 11 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 10 στα υπόλοιπα παράλια και στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά ενδέχεται να σχηματιστεί παγετός.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ σε κάποιες περιοχές αναμένονται λίγες βροχές. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη. Το βράδυ, ο καιρός θα καταστεί κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος με βροχές, τοπικές καταιγίδες και χιόνια στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Την Κυριακή, διαστήματα ηλιοφάνειας θα εναλλάσσονται με παροδικά αυξημένη συννεφιά, η όποια σε κάποιες περιοχές είναι πιθανό να δώσει μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως το πρωί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close