News , Guide

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια (σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση)

Διάβασε αναλυτικά την πρόβλεψη της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Δημοσιεύτηκε στις 17 Φεβρουαρίου 2018

Βαροµετρικό χαµηλό επηρεάζει την περιοχή.

Σήµερα ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, µε βροχές κατά διαστήµατα και µεµονωµένες καταιγίδες. Τοπικά οι βροχές δυνατό να είναι έντονες ή παρατεταµένες. Στα ψηλότερα ορεινά αναµένεται να χιονίζει κατά περιόδους. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και παροδικά τοπικά ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα τοπικά ταραγµένη.

Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 13 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου το πρωί θα υπάρχει τοπικά παγετός.

Απόψε ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος, µε ενδεχόµενο µεµονωµένων βροχών, αλλά σταδιακά θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί µέτριοι, 4 µποφόρ, και παροδικά τοπικά µέχρι ισχυροί, 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 12 στα υπόλοιπα παράλια και στον ένα βαθµό στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηµατιστεί παγετός.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευµα θα παρατηρούνται τοπικά αυξηµένες νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει αισθητή άνοδο.

Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη θα εµφανίζονται παροδικά αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή πτώση.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close